mvakili 2726 ارسال شده در 10 مهر، 2013 به به تبریک میگم به همه دوستانی که تو مسابقه شرکت کردند بخصو اون پنج نفر که ثبات و استمرار داشتن اجرکم عندا... یه تبریک ویزه خدمت جناب وکیلی با عکسهای خوبی ک میگیرن گوی سبقت را همینجوری هی میربایند از سایر شرکت کنندگان... و تبریک به الهه خانم گل و تشکر از زحمات حمید خان ...من میدونم چقد برگزاری مسابقه اونم مسابقه عکس چقد سختهحمید خسته نباشی مرسی خواهش میکنم نظر لطفتونه به شما هم تبریک میگم مبارک باشه بچه ها همه عالی بودند دست همشون درد نکنه:hapydancsmil: 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مهر، 2013 سلام تبریک میگم به دوستان برنده واقعا حقتون بوده جایزه هم نوش جونتون حمید جان دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی برا مسابقه بخصوص با این سرعت آقایmvakiliبه شما هم تبریک میگم 6
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2013 می تبریکیــــم عکسا خیلی قشنگ و بعضیاشون حرفه ای بودن و حسه خیلی خوبی داشت...موفق باشیم میشه اِسمه همه شرکت کننده هارو بنویسی!!! آخه یه عکس هست دوسش داشتم میخوام بدونم عکاسش کیه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام. نوبت پیش عکاسان عزیز رو معرفی کردم و چندان خوشایند نبود ... بگید کدوم عکس تا من خودم عکاسش رو بهتون معرفی کنم 6
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2013 حمید چه عجب اعلام نتایجو دیدیممن با اینکه که در مسابقه شرکت نکردم ولی مثل همیشه انتقاد میکنمانتقاد توخون منهباز مثل عرف تمام مسابقات باید شرکت کنندگان رو کامل معرفی میکردی که نکردی راستی عکس خودتو امتیاز دیدگاه ندادی میدادی خودم بهت امتیاز بدم درنهایت ازت بی نهایت متشکرم که واسه مسابقات نهایت تلاشو داری:icon_gol: سلام. قاسم جان توی پست بالا در جواب عطر بارون هم گفتم ... حتی یه نفرم نخواد معرفی بشه بهتره من معرفی نکنم 5 نفر که اون بالا معرفی شدن ... 3 نفرم برندگان هستن ... من و آناهیتا و اسنوی و بوی باران و ... هم بودیم ................ از همه دوستانم هم که هی میان از منی که کاری نکردم تشکر میکنن تشکر میکنم! 6
boyeee barann 995 ارسال شده در 10 مهر، 2013 با سلام تبریک میگم به دوستان ...اره بابا منم شرکت کردم اون سوسکه روی یک کشتی چوبی عکس من بود که از همه کم تر شد.... چه قدز خوب میشد یک توضیحی درباره ی ترکیب بندی و نور واین جور چیزا که امتیاز دادید میگفتید با تشکر از زحماتتون... 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مهر، 2013 سلام. قاسم جان توی پست بالا در جواب عطر بارون هم گفتم ... حتی یه نفرم نخواد معرفی بشه بهتره من معرفی نکنم5 نفر که اون بالا معرفی شدن ... 3 نفرم برندگان هستن ... من و آناهیتا و اسنوی و بوی باران و ... هم بودیم ................ از همه دوستانم هم که هی میان از منی که کاری نکردم تشکر میکنن تشکر میکنم! باشه دیگه تشکر نمیکنیم 4
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مهر، 2013 سلام. قاسم جان توی پست بالا در جواب عطر بارون هم گفتم ... حتی یه نفرم نخواد معرفی بشه بهتره من معرفی نکنم5 نفر که اون بالا معرفی شدن ... 3 نفرم برندگان هستن ... من و آناهیتا و اسنوی و بوی باران و ... هم بودیم ................از همه دوستانم هم که هی میان از منی که کاری نکردم تشکر میکنن تشکر میکنم! حمیدجان این یه قانون نانوشته همه مسابقاتیه که من داخل انجمن دیدم! هر کی شرکت میکنه باید بدونه آخرکار معرفی میشه 6
mvakili 2726 ارسال شده در 10 مهر، 2013 سلام تبریک میگم به دوستان برنده واقعا حقتون بوده جایزه هم نوش جونتون حمید جان دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی برا مسابقه بخصوص با این سرعت آقایmvakiliبه شما هم تبریک میگم مرسی ممنونم 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مهر، 2013 حمیدجان این یه قانون نانوشته همه مسابقاتیه که من داخل انجمن دیدم! هر کی شرکت میکنه باید بدونه آخرکار معرفی میشه یکی بیاد این تاپیکو ببنده وگرنه قاسم ول کن نیستاااا از ما گفتن 6
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مهر، 2013 هر تاپیکی میخواد آپ بمونه درخواستشو کتبی واسم بفرستهبنده با انتقادای سازنده تاپیک شمارا آپ نگه میدارم 5
An@hita 8666 ارسال شده در 10 مهر، 2013 قاسم خب چیه بذارید مهندس حرفشو بزنه قاسم جان حمایت ازت میشه 5000 تومن 5
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مهر، 2013 خب چیه بذارید مهندس حرفشو بزنه قاسم جان حمایت ازت میشه 5000 تومن خواهش میکنم آناهیتا جان، بالاخره یکی ارزش انتقادای منو درک کرد:shad: حالا جاش یه تاپیک داخل تالار میحط میذارم 4
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مهر، 2013 خب چیه بذارید مهندس حرفشو بزنه قاسم جان حمایت ازت میشه 5000 تومن مهندس قاسم زارع بیا حرف بزن...میمونه تو دلت آناهیتا ارزون حساب کردیا...یخورده بکش بالا 5
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مهر، 2013 مهندس قاسم زارع بیا حرف بزن...میمونه تو دلت آناهیتا ارزون حساب کردیا...یخورده بکش بالا آخرش ما باید کلا جمع کنیم بریم تالار دوست و همسایهاینجا نمیشه حرف زد 5
An@hita 8666 ارسال شده در 10 مهر، 2013 آخرش ما باید کلا جمع کنیم بریم تالار دوست و همسایهاینجا نمیشه حرف زد ما با آغوش باز پذیرای نخبگان، فرهیختگان و مهندسین عزیز هستیم. با حقوق و مزایای ویژه + تالاری مجزا با کولر 4
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مهر، 2013 ما با آغوش باز پذیرای نخبگان، فرهیختگان و مهندسین عزیز هستیم. با حقوق و مزایای ویژه + تالاری مجزا با کولر خداییش آخرش باید باروبندیلو ببندم بیآیم اونورجدا از اینکه به انتقادای من گوش نمیکنن تازه دسترسی و لوح تقدیرم به من نمیدن اونور همه چی میدین 4
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2013 به جایی ک همه چی به آدم میدن (اونم فقط با ی حرف) باید شک کرد! تالار ما این قابلیت رو داره ک رو پیشنهاد و نظرات همه فکر میکنه ولی اون چیزی ک به صلاحشه رو انتخاب و اجرا میکنه قرار باشه هر کی هر چی میگه به مرحله اجرا در بیاد ک دیگه تالار و انجمن نیاز به مدیر نداره ممکن انتقاد و پیشنهاد یکی از نظر خودش تووووووپ باشه ولی بنا به دلایلی به نفع و مصلحت تالار نیس...و این تشخصی به عهده مدیر و ارشداس.. (این حرفام خطاب به قاسم نبودااا..کلی عرض کردم) 4
ارسال های توصیه شده