major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ در دنیای واقعی چقدر دنبال انجام کار گروهی هستید؟ انجام کار گروهی را چقدرمثبت میبینید یا احیانا منفی ؟ چرا ایرانیان کار گروهی را ارج نمی نهند؟ بنظر شما کارگروهی چه مزیت هایی دارد؟ کار گروهی را در چه مسایلی بیشتر میپسندید و یا تجربه کرده اید؟ اقتصادی ، اجتماعی ...؟ 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ من به کار گروهی خیلی علاقه دارم اما چون یه عده هستن که به مسخره میگیرن همه چیو (حتی مهمترین چیزا رو) نمیشه کار گروهی کرد و اینکه معمولا هر کسی میخواد دستور بده و قبول ندارن که یه نفرو که بیشتر میدونه انتخاب کنیم تا اون مدیریت کنه.اینجوریه که گاهی نمیشه کار گروهی کرد. از اونجایی که آدمی پیدا نمیشه که همه چیزو در حد عالی بلد باشه کارگروهی باعث میشه کار بهتر پیش بره البته اگه برای هر قسمت از کار کسیو انتخاب کنیم که بلده بهتر انجام بده. 1 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ اگه گروهم افرادی باشن که باهاشون راحت باشم و دوسشون داشته باشم عالیه ولی اکثرا کار انفرادی رو به گروهی ترجیح میدم چون سعی می کنم که کاری که به من محول می شه رو به بهترین شکل تحویل بدم و فکر می کنم دیگران هیچوقت وقت و انرژی منو نمی ذارنو از کار می زنن .. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده