faezeh mzk 19231 ارسال شده در 2 مهر، 2013 خب بشتابید برای همکاری تا اینجا صفحات 1و2 برای Mr.101 صفحه 10 برای اشکان و صفحات 3و4 برای ask_bl برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2013 چند صفحه اس؟کی میخواینش؟ تا اخر هفته اینده،13 صفحه اس که دو صفحه اخر منابع و رفرنس هاس 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 مهر، 2013 تا اخر هفته اینده،13 صفحه اس که دو صفحه اخر منابع و رفرنس هاس شاید بتونم همشو قبول کنم البته بدون تایپ چطوره؟ 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 مهر، 2013 أ.... چه جالب!!!!!!!!! فکر کنم تحلیل هاش هم با نرم افزار CHEMKIN Pro باشه!!! اون نرم افزارم بلدم!!!!!!!!!! 4
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2013 شاید بتونم همشو قبول کنمالبته بدون تایپ چطوره؟ چون میخوایم همکاری گروه رو داشته باشیم ترجیحا تقسیم بندی بشه، الان 5 صفحه اش رو بچه ها برداشتن، میتونی بقیه صفحات رو( با تایپ ) برداری، چطوره؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 مهر، 2013 چون میخوایم همکاری گروه رو داشته باشیم ترجیحا تقسیم بندی بشه، الان 5 صفحه اش رو بچه ها برداشتن، میتونی بقیه صفحات رو( با تایپ ) برداری، چطوره؟ مسئله اینه که اگه بخوام اون صفحات رو ترجمه کنم، نیازه که ترجمه ی عبارات قبلی رو هم بدونم! این خیلی مسئله مهمیه که یه مترجم روی متن اشراف داشته باشه 2
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2013 مسئله اینه که اگه بخوام اون صفحات رو ترجمه کنم، نیازه که ترجمه ی عبارات قبلی رو هم بدونم!این خیلی مسئله مهمیه که یه مترجم روی متن اشراف داشته باشه حرفت کاملا درسته، اما اگه بخوای یه متن رو همینطور نگاه کنی که ببینی چطوریه و بتونی ادامشو ترجمه کنی خیلی راحتتره زمان کمتری ازت میگیره تا بخوای کامل ترجمه و تایپش کنی میخوای ویرایشش هم بذاریم برای تو؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 مهر، 2013 حرفت کاملا درسته، اما اگه بخوای یه متن رو همینطور نگاه کنی که ببینی چطوریه و بتونی ادامشو ترجمه کنی خیلی راحتتره زمان کمتری ازت میگیره تا بخوای کامل ترجمه و تایپش کنیمیخوای ویرایشش هم بذاریم برای تو؟ بذارید ببینم چه جور میشه تا جمعه خبر میدم هم در مورد ترجمش هم ویرایشش 2
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 دوستان تکلیف این مقاله چی شد؟:gnugghender: اشکان صفحه مربوط به خودشو به من تحویل داده بقیه بیان جوابگوی خانوم مدیر باشن خودتون بگین تا کی تمومه؟ 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 15 مهر، 2013 اشکان صفحه مربوط به خودشو به من تحویل دادهبقیه بیان جوابگوی خانوم مدیر باشن خودتون بگین تا کی تمومه؟ اشکان چقدر جاش خالیه ایشالا که هرچه زودتر از سفر برگرده که واقعا نبودش احساس میشه دوستان یعنی یک دهه هفتادی باید با نظم تر از شما باشه واسه حفظ آبروی دهه 60 ای ها هر چه زودتر کار رو جمع کنید ممنونم 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 مهر، 2013 اشکان چقدر جاش خالیه ایشالا که هرچه زودتر از سفر برگرده که واقعا نبودش احساس میشه دوستان یعنی یک دهه هفتادی باید با نظم تر از شما باشه واسه حفظ آبروی دهه 60 ای ها هر چه زودتر کار رو جمع کنید ممنونم همونطور که میدونید سرگرم تاپیک آموزش chemkin شدم ولی چنانچه مشکل زمانی برای ترجمه وجود نداره (تقریبا دو هفته) میتونم کلشو قبول کنم 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 15 مهر، 2013 همونطور که میدونید سرگرم تاپیک آموزش chemkin شدمولی چنانچه مشکل زمانی برای ترجمه وجود نداره (تقریبا دو هفته) میتونم کلشو قبول کنم هر جور که فائزه جان صلاح میدونه 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 15 مهر، 2013 ببخشید این ماه رمضون نمیزاره والا تا الان تموم شده بود ایشالا تا اخر هفته تمومه 2
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 همونطور که میدونید سرگرم تاپیک آموزش chemkin شدمولی چنانچه مشکل زمانی برای ترجمه وجود نداره (تقریبا دو هفته) میتونم کلشو قبول کنم فقط خواهشا همون دو هفته قطعی باشه! پس زحمت صفحه 5 به بعدش با علی اقا اگه برای ویرایش مقاله هم داوطلبی هست بگین، یا اینکه خودم ترتیبشو بدم 2
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 ببخشید این ماه رمضون نمیزاره والا تا الان تموم شده بود ایشالا تا اخر هفته تمومه مرسی میشه 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 مهر، 2013 فقط خواهشا همون دو هفته قطعی باشه!پس زحمت صفحه 5 به بعدش با علی اقا اگه برای ویرایش مقاله هم داوطلبی هست بگین، یا اینکه خودم ترتیبشو بدم اگه برا ویرایشش هم وقت میدین خودم انجام میدم 2
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 اگه برا ویرایشش هم وقت میدینخودم انجام میدم پس دو هفته اینده که ترجمه ها تموم شد برای ویرایشش هماهنگ میکنیم 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 مهر، 2013 پس دو هفته اینده که ترجمه ها تموم شد برای ویرایشش هماهنگ میکنیم روی چشم 2
ارسال های توصیه شده