آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ گلم گول اینو نخور... باوشه چون تو میگی باوشه دست خودت درد نکنه دست منکه درد نمیکنه الکی عیب نذارید توهین کردی به مقدسات وایییییییییییییییییییییییییییییییییییی عذاب اللهیییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ بترکی جوزف عنوان تاپیکو خوندم فک کردم منظورش از آذری، آذری زبان و آذربایجانه چه با اعتماد بنفسم نوشته : انچه عیان است چه حاجت به بیان است 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ بترکی جوزف عنوان تاپیکو خوندم فک کردم منظورش از آذری، آذری زبان و آذربایجانه چه با اعتماد بنفسم نوشته : انچه عیان است چه حاجت به بیان است هردوش منظورشون بوده 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ هردوش منظورشون بوده جدی؟ پس نترکه طفلی 3 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ سلام... من هم اذری زبونم هم اذر ماهیم...... شنیدم اینجابه کسایی که شرایط منوداشته باشن امتیاز طلایی میدین!!!!درسته؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ سلام...من هم اذری زبونم هم اذر ماهیم...... شنیدم اینجابه کسایی که شرایط منوداشته باشن امتیاز طلایی میدین!!!!درسته؟؟؟ همه شرایط رو داری دمت گرم والله به ممد ادمین بگو امتیاز طلاییت رو بده بگو جوزف منو فرستاده 5 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ خب میتونین خعلی راحت بگیدسرکاری این انصاف عایا!!!!!!!!چرااخه بی خودی ادمو امیدوار میکنین 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ خب میتونین خعلی راحت بگیدسرکاریاین انصاف عایا!!!!!!!!چرااخه بی خودی ادمو امیدوار میکنین من کلی اعتبار دارم پیش ادمین...برو فقط بگو جوزف دیگه هیچی نگو همینجوری امتیاز طلایی میاد حسابت 5 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من کلی اعتبار دارم پیش ادمین...برو فقط بگو جوزف دیگه هیچی نگو همینجوری امتیاز طلایی میاد حسابت :w589: . . . . ببینیمو تعریف کنیم:evilsmile: 4 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ من آذری نیستم اما آذر ماهی ام. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده