Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۲ F|UID گفته است: متولدین آذر بفرمایید تووووو ...پس این تاپیک برای چیه؟ شما میدونید که این جمله واسه مردادی هاست:banel_smiley_4: مریم خانوم اذیت نکن خب تو هم بیا اینجا خوش میگذره زیاد گیر نده این چارچوبا رو باید بشکنیم...تولید علم در نهایت منجر به اسپم میشود(شیخ جوزف) 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۲ jozef گفته است: مریم خانوم اذیت نکن خب تو هم بیا اینجا خوش میگذره زیاد گیر نده این چارچوبا رو باید بشکنیم...تولید علم در نهایت منجر به اسپم میشود(شیخ جوزف) البته من نه آذری هستم و نه دوست دارم آذری باشم..من بندری هستم کادوهاتون رو آماد کنید، مرداد نزدیکه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۲ F|UID گفته است: البته من نه آذری هستم و نه دوست دارم آذری باشم..من بندری هستم کادوهاتون رو آماد کنید، مرداد نزدیکه رضا صادقی یه ترانه داره واسه بندر میخونه خیلی قشنگه شنیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۲ jozef گفته است: رضا صادقی یه ترانه داره واسه بندر میخونه خیلی قشنگه شنیدی؟ همون که میگه هیجا بندر نابود 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۲ F|UID گفته است: همون که میگه هیجا بندر نابود آره همون آفرین 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: اینجا رو که هنوز نبستن تاپیک به این خوبی چرا ببندنش 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: تاپیک به این خوبی چرا ببندنش آخر تکراری میباشد 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: آخر تکراری میباشد نه خوبه بابا فرق داره 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: نه خوبه بابا فرق داره پس خوب شد که نبستن لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: آخر تکراری میباشد خردادیا حسودن حتی این آبجی ما 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: نه خوبه بابا فرق داره حیف که ادمین نیستم وگرنه مدال بارونت می کردم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ jozef گفته است: خردادیا حسودن حتی این آبجی ما اگه باشم به خان داداش رفتم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ jozef گفته است: حیف که ادمین نیستم وگرنه مدال بارونت می کردم دست شوما درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ تیر، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: دست شوما درد نکنه گلم گول اینو نخور... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: اگه باشم به خان داداش رفتم چه خان داداش باحالی داری خوش به حالت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: دست شوما درد نکنه دست خودت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۲ دل مانده گفته است: گلم گول اینو نخور... توهین کردی به مقدسات 1 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۲ سلام .... چیکارا می کنین؟ تاپیک اسپمه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده