رفتن به مطلب

چرا هیچ استادی نمیتونه با امتحان گرفتنش دانشجوهاشو سورپرایز کنه؟؟!!

ارسال های توصیه شده

سلام.

با اینکه شدیدن در تایپ کردن تنبل شدم، میخوام امشب یه مژده بهتون بدم و اون اینه که یک استاد نمیتونه امتحان غافلگیرانه بگیره..

اصل این مسئله در کتاب 101 مساله فلسفی اومده :

داستان از این قراره که استاد میاد سر کلاس و میگه من از امروز تا روزآخر کلاستون یه روزی رو انتخاب میکنم و به شما نمیگم چه روزی و در اون روز از شما امنتحان میگیرم...که سورپرایزشون کنه.

یکی میگه که نمیشه همچین امتحانی گرفت که مارو سورپرایز کنه.

چرا؟

------------

چون این امتحان نمیتونه تا روز آخر به تعویق بیوفته. یعنی نمیشه این امتحان روز آخر باشه. چون اگه تا روز آخر نگیره، همه میفهمن که امتحان تنها روزی که میتونه باشه،فردا یعنی روز آخره.دیگه غافلگیرانه نیست.! درست؟

پس روز آخر نمیتونه باشه.

یعنی اگر @ جلسه پیش رو داشته باشیم، نمیشه امتحان جلسه @ ام(آخر) باشه.

------

اما استاد نمیتونه امتحان غافلگیرانه رو در روز "@منهای یک" هم بگیره!!!!

چون اگر تا اون روز نگرفته باشه تنها دو روز در انتها باقی میمونه : روز آخر و روز یکی به آخر.

درست؟

از اونجایی که گفتیم نمیتونه امتحان رو بذاره برای روز آخر پس ناچاره که امتحان رو روز "1-@" (روز یکی مونده به آخر) بگیره. قبول؟

و وقتی اینطوری بشه که مجبور باشه روز یکی مونده به آخر امتحان رو بگیره، دیگه این امتحان غافلگیرانه نیست، ! چون ما میدونیم در این شرایط مجبوره روز یکی به آخر بگیره.

پس امتحان نمیتونه یه روز مونده به آخر هم باشه.

یعنی نمیتونه روز @ منهای یک باشه.

=====

اگر استدلال رو به همین شکل ادامه بدیم میبینیم که نمیشه امتحان رو ؛ دو روز مونده به آخر....سه روز مونده به آخر و ....بگیره، پس هیچ روزی نمیتونه امتحان غافلگیرانه بگیره.

یعنی اصن امکان نداره بشه امتحان غافلگیرانه گرفت!

----

دلم میخواد بگید که آیا این استدلال اشتباست؟اگر بله، کجاش غلطه؟

=======

اگر جاییش گنگ بود بپرسید تا بهتر توضیح بدم اما قبلش شاید لازم باشه چند دفعه از روش بخونید تا متوجه استدلال بشیدا..

موفق باشید

• Like 14
لینک به دیدگاه

بله اشتباه ست. اگه فقط روز آخر باشه غافلگیرانه نیست، چون فقط یه روز مونده و قطعا تو اون روز امتحان میگیره، ولی اگر دو روز مونده به آخر باشه، احتمال داره استاد تو هر کدوم از این دو روز امتحان بگیره، روز مونده به آخر و روز آخر. یعنی قطعی نشده که روزای قبل امتحان گرفته نشده و بنابراین هنوز احتمال اینکه روز آخر امتحان بگیره هست و غافلگیریش هم وجود داره.

• Like 7
لینک به دیدگاه
بله اشتباه ست. اگه فقط روز آخر باشه غافلگیرانه نیست، چون فقط یه روز مونده و قطعا تو اون روز امتحان میگیره، ولی اگر دو روز مونده به آخر باشه، احتمال داره استاد تو هر کدوم از این دو روز امتحان بگیره، روز مونده به آخر و روز آخر. یعنی قطعی نشده که روزای قبل امتحان گرفته نشده و بنابراین هنوز احتمال اینکه روز آخر امتحان بگیره هست و غافلگیریش هم وجود داره.

نه عزیز...

فرض کن من و شما، مشترکن استادیم و فقط دو روز تا پایان کلاسا مونده،

من به شما زنگ میزنم و میگم ویوین یادته قرار بود امتحان غافلگیرانه بگیریم؟ بجنب سوالارو طرح کن که فردا رفتیم سر کلاس امتحانرو بگیریم. آخه من الان به خودم گفتم اگر فردا امتحان نگیریم، فقط یه روز از کلاس میمونه، اون وقت تابلو میشه که امتحان روز آخره.

پس هرجوری شده چندتا سوال طرح کن بریم فردا امتحانرو بگیریم!

======

حالا اگر یکی از دانشجوهای ما اونقدر باهوش باشه که این استدلال رو بکنه و به بقیه بگه، دیگه کسی غافلگیر نمشه!!!!

درست؟؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه عزیز...

فرض کن من و شما، مشترکن استادیم و فقط دو روز تا پایان کلاسا مونده،

من به شما زنگ میزنم و میگم ویوین یادته قرار بود امتحان غافلگیرانه بگیریم؟ بجنب سوالارو طرح کن که فردا رفتیم سر کلاس امتحانرو بگیریم. آخه من الان به خودم گفتم اگر فردا امتحان نگیریم، فقط یه روز از کلاس میمونه، اون وقت تابلو میشه که امتحان روز آخره.

پس هرجوری شده چندتا سوال طرح کن بریم فردا امتحانرو بگیریم!

======

حالا اگر یکی از دانشجوهای ما اونقدر باهوش باشه که این استدلال رو بکنه و به بقیه بگه، دیگه کسی غافلگیر نمشه!!!!

درست؟؟:ws3:

خب عزیزم، شما داری اینارو ربط بیجا میدی، استدلال کاملا غلطیست، چون روز آخر، همان 1 روز هست، ولی روز ماقبل آخر 2 روز هست. روز آخر فقط وقتی که همان 1 روز باشد غافلگیری درش وجود ندارد. وجود همان 1 روز آخر کافیه تا روزای قبلشون که روز آخر نیستند غافلگیرانه باشه امتحان.

روز آخر وقتی غافلگیریش از بین میره که همان روز آخر باشد. ما نمیتوونم وقتی به فرض 30 روز مونده باشه به آخر بگیم غافلگیری روز آخر از بین رفته. وقتی سه روز مونده باشه به آخر، اونوقت ما روز ماقبل آخر و روز ماقبل ماقبل آخر رو داریم. غافلگیریه روز ماقبل آخر در صورتی از بین میره که 2 روز مونده باشه به آخر، وقتی 3 روز مونده باشه به آخر، هنوز غافلگیریها وجود داره.

• Like 7
لینک به دیدگاه
خب عزیزم، شما داری اینارو ربط بیجا میدی، استدلال کاملا غلطیست، چون روز آخر، همان 1 روز هست، ولی روز ماقبل آخر 2 روز هست. روز آخر فقط وقتی که همان 1 روز باشد غافلگیری درش وجود ندارد. وجود همان 1 روز آخر کافیه تا روزای قبلشون که روز آخر نیستند غافلگیرانه باشه امتحان.

روز آخر وقتی غافلگیریش از بین میره که همان روز آخر باشد. ما نمیتوونم وقتی به فرض 30 روز مونده باشه به آخر بگیم غافلگیری روز آخر از بین رفته. وقتی سه روز مونده باشه به آخر، اونوقت ما روز ماقبل آخر و روز ماقبل ماقبل آخر رو داریم. غافلگیریه روز ماقبل آخر در صورتی از بین میره که 2 روز مونده باشه به آخر، وقتی 3 روز مونده باشه به آخر، هنوز غافلگیریها وجود داره.

دقیقن همینطوره

ایشون غافلگیری رو نسبت به روزی که غافلگیرکننده نیست میسنجن

یعنی روز آخر غافلگیرکننده نیست و روز 1-@ غافلگیرکننده نیست و بعد روز بعد رو نسبت به 1-@ میسنجند در صورتی که باید نسبت به دو یا هر چند روز باقیمانده در نظر گرفت

:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دقیقن همینطوره

ایشون غافلگیری رو نسبت به روزی که غافلگیرکننده نیست میسنجن

یعنی روز آخر غافلگیرکننده نیست و روز 1-@ غافلگیرکننده نیست و بعد روز بعد رو نسبت به 1-@ میسنجند در صورتی که باید نسبت به دو یا هر چند روز باقیمانده در نظر گرفت

:ws38:

دقیقن همینطور نیست:ws3:

برای ساده تر شدن بیخیال کل ترم میشیم و تنها به دو روز آخر توجه کنیم.

فرض کنید من و شما دانشجوی همچین استادی هستیم و تنها دو روز تا پایان کلاس مونده، مثلن چهارشنبه و پنجشنبه.

من به شما میگم استاد ما نمیتونه امتحان غافگیرانه بگیره...حالا چرا؟

در این شرایط یا باید فردا بگیره یا پس فردا. قبوله؟(چون دو روز تا پایان داریم)

حالا اگر فردا(چهارشنبه) امتحان نگیره چی میشه؟ اونوقت مجبوره 5 شنبه بگیره. که در این صورت دیگه امتحانش غافلگیرانه نیست.چون اگر 4 شنبه بریم سر کلاس و ببینیم که امتحان نگرفته تنها روزی که میمونه 5 شنبه است!

پس این حالت(که فردا-چهارشنبه امتحان نگیره) باعث میشه نتونه امتحان غافلگیرانه بگیره. پس برای اینکه امتحان غافلگیرانه بگیره، مجبوره که چهارشنبه بگیره.

و حالا ما میدونیم که امتحان فردا-چهارشنبه - است. و دیگه غافلگیر نمیشیم.

دقت بنمایید:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نکته ی اول که شما بهش یکم بی توجه هستی نوع بیان مسئله هست... کلمات و جمله بندی ها و حتی یک ویرگول هم در چنین سوالاتی میتونه قابل حل بودن یا نبودن سوال رو مشخص کنه... شما سوال رو به شکلی بسیار خلاصه کردید و برای مثال این رو جا انداختید که فردی که داره منطق مربوطه رو معرفی میکنه دانا هست و دارای بهترین حالت ممکن منطقی هست... در غیر این صورت منطق به بهترین شکل ممکن ارائه نشده و راه فراری باقی میزاره...

این سوالات به طور کلی حل ندارند و تا حالا هم کسی نتونسته برای اونها حل درستی ارائه کنه (چرا ملت رو سر کار میزاری برادر؟ :whistle:)

برای اینکه سوال دارای مفهوم بشه و بتونیم اون رو بررسی کنیم (از اونجایی که شما سوال رو خیلی خیلی خلاصه کردی) بنده دو برداشت به سوال اضافه میکنم...

1- فرض میکنیم که استاد مورد نظر حتما امتحان رو برگزار خواهد کرد و این فرد دروغ گو نیست... با اینکار احتمال رد هرگونه باور به برقرار نشدن امتحان در روزهای گفته شده رو از بین میبریم...

2- فرض میکنیم که در کلاس این استاد یک دانش آموز کاملا، صد در صد، منطقی وجود داره که توانایی بررسی منطقی مسئله و خودداری از ایجاد تناقض رو داره و از واقعیت منطقی با اطلاع هست و همچنین دقیقا میدونه نتیجه ی هر برداشت منطقی چه چیزی خواهد بود...

به طور کلی من فکر میکنم بهترین پاسخ به این سوال باید با توجه به ارزش اپیستمیک نهفته در مسئله داده بشه...

البته راه حل (راه فرار!!!) های دیگری هم برای سوال هست...

ما میدونیم که اگر برعکس چیزی که در مسئله ارائه شده حرکت کنیم، یعنی از روز اول به سمت روز آخر حرکت کنیم، اون فرد مورد نظر هیچ راهی برای دانستن اینکه چه روزی امتحان برگذار خواهد شد نداره و در نتیجه به هر حال سورپرایز میشه... در صورتی که اگر براساس منطق داده شده در مسئله حرکت کنیم فرد مورد نظر با از بین بردن احتمال سورپرایز شدنش در روز آخر عملا در هیچ یکی از روزها سورپرایز نمیشه... این نشون میده که مسئله دارای یک مشکل هست... چرا که یک امتحان یا میتونه سورپرایز کننده باشه یا نمی تونه و هر دوی حالت ها چه از نظر ذهنی و چه از نظر اپیستمیک امکان پذیر نیست...

بنده در اینجا سعی میکنم با مطرح کردن سه آرگمان مختلف اثبات کنم (!!!) که از دید اپیستمیک رسیدن به باور در مورد برگذاری امتحان در روز آخر غیر ممکن هست...

برای ادامه ی بحث فرض استاد را بر برقرار کردن یک امتحان به شکل سورپرایز در روزی نا مشخص P و مسئله ی سورپرایز شدن را S و خود امتحان را E مینامیم...

1- فرض کنید اگر امتحان در روز آخر برگزار شود ~S

2- (پس) اگر امتحان مورد نظر تا روز ماقبل آخر برگزار نشده باشد ~P

3- (پس) دانش آموز مورد نظر دیگر دلیلی برای درست دانستن S ندارد

4- S بخش اصلی P است

5- دانش آموز مورد نظر دیگر دلیلی برای درست دانستن P ندارد

6- اگر دانش آموز مورد نظر دیگر دلیلی برای باور به P نداشته باشد، دلیلی برای باور داشتن به هیچ یک از بخش های دیگر P نیز وجود ندارد (در اینجا S و E)... به این نکته توجه کنید که P تنها دلیل داده شده برای باور دانش آموز مورد نظر به S بود...

7- همانطور که در بالا نیز گفته شده (رد شدن دلیل برای باور به P) دانش آموز دلیلی برای باور به E ندارد...

8- (پس) بر این اساس دانش آموز در شب ماقبل شب آخر دلیلی برای باور منطقی به برگزاری یک امتحان در روز آخر ندارد...

9- (پس) برگزاری یک امتحان در روز آخر به هر حال سورپرایز کننده خواهد بود...

10- در نتیجه برقرار شدن امتحان در روز آخر سورپرایز کننده خواهد بود...

• Like 4
لینک به دیدگاه

همونطور که قبلن گفتم این مسئله رو از کتاب 101 مسئله فلسفی اوردم. در انتهای اون کتاب توضیحی راجع به این مساله داده به این شکل:

Problem 7

The unexpected exam

A bit like Zeno’s classic ‘Achilles and the tortoise’ paradox, there is no flaw in Bob’s

reasoning, but it doesn’t work. Each step of the argument "Patricia" put is correct,

and so is the conclusion – but, unfortunately for classes everywhere, it just doesn’t

match reality!

که کلمات Bob , Patricia اسم دو دانشجو هستند که این استدلال رو مطرح میکنن.

منظور اینکه در کتاب پاسخ خاصی داده نشده و برای من عجیب بود چطور یک استدلال درست به نتیجه ای خلاف واقع ختم میشه!!

آیا استدلال غلطه؟ آیا تصور ما از واقعیت اشتباست؟ یا .......؟

واسه همین با شما هم مطرح کردم، اینطور نبود که من جواب رو بدونم و بخوام تست هوش از شما ها بگیرم.

-------------

من هم مثل بعضی دوستان اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که زمان رو به جلو حرکت میکنه نه رو به عقب، و ما نمیتونیم اینجوری استدلال کنیم!! اما اینکه زمان رو به جلو میره،منطق استدلال رو تغییر نمیده.

====================

حالا اگه ما به جای یک ترم، فرض کنیم کلن دو روز از کلاس باقی مونده، آیا استاد ما میتونه امتحان غافلگیرانه بگیره یا نه؟ این استدلال میگه نه، اما حسمون میگه آره! آیا حس ما اشتباه میکنه؟

نکته ی اول که شما بهش یکم بی توجه هستی نوع بیان مسئله هست... کلمات و جمله بندی ها و حتی یک ویرگول هم در چنین سوالاتی میتونه قابل حل بودن یا نبودن سوال رو مشخص کنه... شما سوال رو به شکلی بسیار خلاصه کردید و برای مثال این رو جا انداختید که فردی که داره منطق مربوطه رو معرفی میکنه دانا هست و دارای بهترین حالت ممکن منطقی هست... در غیر این صورت منطق به بهترین شکل ممکن ارائه نشده و راه فراری باقی میزاره...

این سوالات به طور کلی حل ندارند و تا حالا هم کسی نتونسته برای اونها حل درستی ارائه کنه (چرا ملت رو سر کار میزاری برادر؟ :whistle:)

برای اینکه سوال دارای مفهوم بشه و بتونیم اون رو بررسی کنیم (از اونجایی که شما سوال رو خیلی خیلی خلاصه کردی) بنده دو برداشت به سوال اضافه میکنم...

1- فرض میکنیم که استاد مورد نظر حتما امتحان رو برگزار خواهد کرد و این فرد دروغ گو نیست... با اینکار احتمال رد هرگونه باور به برقرار نشدن امتحان در روزهای گفته شده رو از بین میبریم...

2- فرض میکنیم که در کلاس این استاد یک دانش آموز کاملا، صد در صد، منطقی وجود داره که توانایی بررسی منطقی مسئله و خودداری از ایجاد تناقض رو داره و از واقعیت منطقی با اطلاع هست و همچنین دقیقا میدونه نتیجه ی هر برداشت منطقی چه چیزی خواهد بود...

.

ممنون از دقتی که به خرج میدی.:icon_gol:

این نکته ای که شما اشاره کردی مبنی بر اینکه معلم باید راستگو باشه، به ذهنم رسیده بود اما مطرحش نکردم چون فکر کردم اگر معلم دروغگو باشه یعنی اصلن امتحان نگیره، نتیجه میشه که امتحان غافلگیرانه هم نگرفته!

من روی لفظ "امتحان گرفتن غافلگیرانه" تاکید دارم، چون غافلگیری باید از امتحان گرفتن باشه نه از امتحان نگرفتن!

مثلن اگر به شما بگن فردا به علت آلودگی هوا تعطیله، ولی فردا بشه و تعطیلی ای در کار نباشه، اون وقت شمارو با تعطیل نکردن غافلگیر کردن، نه با تعطیل کردن!

درسته که شما غافلگیر شدید اما نمیشه گفت این یک تعطیلی غافلگیرانه بوده، چون اصلن تعطیلی در کار نبوده!

به همین شکل اگر امتحانی گرفته نشه،درسته دانشجوها غافلگیر میشن اما امتحان غافلگیرانه ای درکار نبوده!(اصلن امتحانی گرفته نشده که بخواد غافلگیرانه باشه)....بگذریم

در مورد نکته دوم با شما موافقم، ...........کسی که توانایی تحلیل نداشته باشه ،حتی میتونه روز آخر هم با امتحان گرفتن غافلگیر بشه!

-------

اصلن من این مسئله رو مطرح کردم که بچه ها اینجوری فکر کنن که غافلگیر نشن!:ws3:

به طور کلی من فکر میکنم بهترین پاسخ به این سوال باید با توجه به ارزش اپیستمیک نهفته در مسئله داده بشه...

البته راه حل (راه فرار!!!) های دیگری هم برای سوال هست...

ما میدونیم که اگر برعکس چیزی که در مسئله ارائه شده حرکت کنیم، یعنی از روز اول به سمت روز آخر حرکت کنیم، اون فرد مورد نظر هیچ راهی برای دانستن اینکه چه روزی امتحان برگذار خواهد شد نداره و در نتیجه به هر حال سورپرایز میشه... در صورتی که اگر براساس منطق داده شده در مسئله حرکت کنیم فرد مورد نظر با از بین بردن احتمال سورپرایز شدنش در روز آخر عملا در هیچ یکی از روزها سورپرایز نمیشه... این نشون میده که مسئله دارای یک مشکل هست... چرا که یک امتحان یا میتونه سورپرایز کننده باشه یا نمی تونه و هر دوی حالت ها چه از نظر ذهنی و چه از نظر اپیستمیک امکان پذیر نیست...

بنده در اینجا سعی میکنم با مطرح کردن سه آرگمان مختلف اثبات کنم (!!!) که از دید اپیستمیک رسیدن به باور در مورد برگذاری امتحان در روز آخر غیر ممکن هست...

برای ادامه ی بحث فرض استاد را بر برقرار کردن یک امتحان به شکل سورپرایز در روزی نا مشخص P و مسئله ی سورپرایز شدن را S و خود امتحان را E مینامیم...

1- فرض کنید اگر امتحان در روز آخر برگزار شود ~S

2- (پس) اگر امتحان مورد نظر تا روز ماقبل آخر برگزار نشده باشد ~P

3- (پس) دانش آموز مورد نظر دیگر دلیلی برای درست دانستن S ندارد

4- S بخش اصلی P است

5- دانش آموز مورد نظر دیگر دلیلی برای درست دانستن P ندارد

6- اگر دانش آموز مورد نظر دیگر دلیلی برای باور به P نداشته باشد، دلیلی برای باور داشتن به هیچ یک از بخش های دیگر P نیز وجود ندارد (در اینجا S و E)... به این نکته توجه کنید که P تنها دلیل داده شده برای باور دانش آموز مورد نظر به S بود...

7- همانطور که در بالا نیز گفته شده (رد شدن دلیل برای باور به P) دانش آموز دلیلی برای باور به E ندارد...

8- (پس) بر این اساس دانش آموز در شب ماقبل شب آخر دلیلی برای باور منطقی به برگزاری یک امتحان در روز آخر ندارد...

9- (پس) برگزاری یک امتحان در روز آخر به هر حال سورپرایز کننده خواهد بود...

10- در نتیجه برقرار شدن امتحان در روز آخر سورپرایز کننده خواهد بود...

با وجود اینکه شما کلی زحمت کشیدی و اینهارو بیان کردی، به علت سواد ناقص بنده، چیز زیادی از این قسمت دستگیرم نشد!!

مثلن ارزش اپیستمیک رو اصلن نمیدونم که چی هست!...

اما همون چیزایی که من برداشت کردم رو بررسی کردم،

شما میگی اگه الان روز اول کلاس باشه و مثلن 10 جلسه تا پایان مونده باشه ما باید احتمال بدیم که امتحان غافلگیرانه میتونه در روز آخر هم برگزار بشه؟

من مخالف این هستم.

درسته که اگر شما هر روز انتظار امتحان داشته باشی و بری سر کلاس و امتحانی در کار نباشه به نوعی غافلگیر میشی اما این غافگیری در اثر امتحان "گرفتن" غافلگیرانه نبوده، بر اثر امتحان نگرفتن بوده. یعنی ما با امتحان گرفتن غافلگیر نشدیم، با امتحان نگرفتن غافلگیر شدیم!

اگر به روز آخر هم برسیم و ببینیم که امتحانی گرفته نشد،یعنی معلم دروغ گفته بود؛ باز هم غافلگیر میشیم اما با امتحان نگرفتن! نه با امتحان گرفتن!====

-------

من واقعن استدلالت رو متوجه نشدم، اگر فکر میکنی درسته، میشه توضیح بیشتری بدی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

نظر من تا به اینجا راجع به این مسئله اینه که:

من احتمال میدم اینکه این استدلال در ذهن ما عجیب و خلاف واقع به نظر میرسه بخاطر برداشتیه که ازش میکنیم! یعنی استدلال درسته اما برداشت ما جوریه که به نظر خلاف واقع میاد.

به دو شکل،

اول اینکه اگر ما یک شبی درس بخونیم و فرداش امتحانی در کار نباشه، درسته که غافلگیر شدیم! اما امتحان غافلگیرانه ای نبوده- اصلن امتحانی نبوده- حالا فرض کنید امتحان سه روز بعد از این تاریخ برگزار بشه(و باز ما شب امتحان درس خوندیم) ،چون ذهن ما قبلن با امتحان نگرفتن غافلگیر شده این امتحان رو غافلگیرانه میدونیم. در صورتی که اینطورنیست!

دوم اینکه :پیام این استدلال چیه؟ فرض کنیم تنها دو روز از کلاس باقی مونده. این استدلال میگه روز آخر که نیست، پس امتحان فرداست. ما هم امشب درس میخونیم و غافلگیر نمیشیم. وقتی همینطور به عقب برگردیم این استدلال میگه شما هر شب درس بخون، هرگز غافلگیر نمیشی! (هرگز با امتحان گرفتن غافلگیر نمیشی) .......چه توصیه مفیدی!!

البته ممکنه شما درس بخونی و با امتحان نگرفتن غافلگیر بشی، اما اگر هر شب درست رو بخونی هرگز با امتحان گرفتن غافلگیر نخواهی شد.

=========

ارزش عملیه این استدلال؛ مثل همون جمله معروفه که میگه؛ دانشگاه باید دانشگاه باشد، دانشگاهی که دانشگاه نیست، دانشگاه نیست:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...