رفتن به مطلب

نظر شما در مورد این تصاویر چیست( ارتباط حجاب زن با شهید)

Lean

ارسال های توصیه شده

با این دلایلی که شما میارین، صورت دختر هم با صورت پسر خیلی فرق میکنه.

پس چرا صورت رو نپوشونیم؟

شما اسلام رو مبنای تحریک شدن یا نشدن گرفتین و هرچی گفته تحریک آمیزه، به نظرتون تحریک آمیزه.

اگه اسلام بگه لب و چشم دختر تحریک آمیزه، میگین لب و چشم دختر کجا و لب و چشم پسر کجا، پس دختر باید اونارو بپوشونه.

حالا چون تو ایران مدعی میشن موی دختر از نظر اسلام تحریک آمیزه، همه میگن بله تحریک آمیزه، زینته و فرق میکنه و... !!!

در حالیکه هیچ دلیل علمی و اجتماعی نمیارین، اینهمه دختر غیر مسلمون تو دنیا هس پوشش های معمولی دارن و موهاشون بازه، کدوم آدم سالمی تو خیابونای اونجا تحریک شده؟

چرا به این فکر نمیکنین شما زیادی ضعیف هستین و تحریک پذیریتون از حد نرمال خیلی بالاتره؟:w02:

خوب گفتم کاری با مذهب ندارم...!!!

دوست عزیز...مگر غیر از آن است که عامل محرک آقایان چشمشان است؟!

با این هم کاری ندارم....

اما واقعاً به نظرت با هم فرق ندارن؟!:w58:

معلومه که مو به تنهایی محرک نیست که هیچ حتی حال به هم زن هم ممکنه باشه

شما باید مو را دکنار سایر اعضا ببینید (دختر زیبایی را در نظر داشته باشید که مو خوره داشته باشد...)

به قول اشکان اگر مو در زیبایی (عامل تحریک آقایان) مؤثر نیست پس چرا افراد این همه به موهای خود میرسند؟! (مثلاً برای حضور در جشن ها)

قسمت قرمز هم توهین بود به بنده ، چون شما اصلاً من رو نمیشناسید و دارین چنین حرفی میزنید

این رو میزارم به حساب بی اطلاع بودن شما...

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 101
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا این جوابو به خودت نمیدی که غیر مسلمونها به راحتی‌ هم با هم *** دارن و همه کار می‌کنن

اصلا اون چیز‌هایی‌ که اونجا ارزشه اینجا ضد ارزشه

قیاس خوبی‌ نیست

اونجا *** ضّد ارزش نیست اما من حاضرم یک طرف به قاضی برم و بگم که اکثر دخترای ایرانی‌ دوس ندران با پسری که شوهرشون نیست *** داشته باشن هرچند که پیدا میشن کسانی‌

در این که بعضی‌‌ها هستند که ضعیف النفسند شاکی‌ نیست و ممکن همونا به شما آسیب برسونن

و در اینکه در جاهای دیگه آدم اینجوری کمتر هست باید بگم که بیشتر هست منتها هر شبی‌ که میخوان با هر دختری که پیدا می‌کنن خواستشونو ارضا می‌کنن

و همونطور که گفتم انسان در این مورد هم بی‌نهایت طلبه

یک سوال پرسیدم کسی‌ جواب نداد

آیا شما دوست دارید که هرکسی که از راه رسید و دلش خواست بهتون تجاوز کنه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب گفتم کاری با مذهب ندارم...!!!

دوست عزیز...مگر غیر از آن است که عامل محرک آقایان چشمشان است؟!

با این هم کاری ندارم....

اما واقعاً به نظرت با هم فرق ندارن؟!:w58:

معلومه که مو به تنهایی محرک نیست که هیچ حتی حال به هم زن هم ممکنه باشه

شما باید مو را دکنار سایر اعضا ببینید (دختر زیبایی را در نظر داشته باشید که مو خوره داشته باشد...)

به قول اشکان اگر مو در زیبایی (عامل تحریک آقایان) مؤثر نیست پس چرا افراد این همه به موهای خود میرسند؟! (مثلاً برای حضور در جشن ها)

قسمت قرمز هم توهین بود به بنده ، چون شما اصلاً من رو نمیشناسید و دارین چنین حرفی میزنید

این رو میزارم به حساب بی اطلاع بودن شما...

شما چرا چشم و لب رو در کنار سایر اعضا نمیبینی ولی مو رو در کنار سایر اعضا میبینی؟

یه بار چشم یک خانم رو تصور کن، اونم اگه خط چشم بکشه خیلی تحریک آمیز میشه، مخصوصا برای مردای مسلمون. حالا چشم رو کنار سایر اعضا دیدم، چرا نباید چشم رو بپوشونم که کسی تحریک نشه، کار دستم بده؟

من فقط گفتم اینجوری استدلال کردن که این عضو زینته و... آخرش به این نتیجه میرسه که زن رو تو گونی کنی،چون هر عضوی میتونه در کنار سایر عضوها واسه یه مرد ضعیف، تحریک آمیز باشه.

قسمت قرمز هم توهین نبود، مردی که با دیدن موی یک دختر تحریک میشه، مشکل جنسی داره.

چون مو عضو تحریک آمیزی نیست.

لینک به دیدگاه
چرا این جوابو به خودت نمیدی که غیر مسلمونها به راحتی‌ هم با هم *** دارن و همه کار می‌کنن

اصلا اون چیز‌هایی‌ که اونجا ارزشه اینجا ضد ارزشه

قیاس خوبی‌ نیست

اونجا *** ضّد ارزش نیست اما من حاضرم یک طرف به قاضی برم و بگم که اکثر دخترای ایرانی‌ دوس ندران با پسری که شوهرشون نیست *** داشته باشن هرچند که پیدا میشن کسانی‌

در این که بعضی‌‌ها هستند که ضعیف النفسند شاکی‌ نیست و ممکن همونا به شما آسیب برسونن

و در اینکه در جاهای دیگه آدم اینجوری کمتر هست باید بگم که بیشتر هست منتها هر شبی‌ که میخوان با هر دختری که پیدا می‌کنن خواستشونو ارضا می‌کنن

و همونطور که گفتم انسان در این مورد هم بی‌نهایت طلبه

یک سوال پرسیدم کسی‌ جواب نداد

آیا شما دوست دارید که هرکسی که از راه رسید و دلش خواست بهتون تجاوز کنه؟

این خیال پردازیه شماهه که غیر مسلمونا همش در حال رابطه با هم هستن !!!

حالا چهارتا فیلم دیدین به حساب جامعه شون نذارین، هیچ الزامی برای اونکارا ندارن، هرکس هرکاری دلش بخواد میکنه.

من در مورد علت تحریک آمیز بودن مو پرسیدم.

شما صحبت از رابطه جنسی میکنی ؟؟!!! چی رو به چی ربط میدی؟ w58.gif

تجاوز چه ربطی به بیرون گذاشتن مو داره، گیر عجب آدمای طالبان صفتی افتادیما. :sad0:

طالبان هم میگه ای دختر روبنده نزنی میگیرن بهت تجاوز میکنن، اینم داستان کشور ماس، میگم مو بیرون باشه چی میشه، میگن میگیرن تجاوز میکنن.

خاک تو سر این جامعه و مردای اینجوریش. icon_pf%20(34).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما چرا چشم و لب رو در کنار سایر اعضا نمیبینی ولی مو رو در کنار سایر اعضا میبینی؟

یه بار چشم یک خانم رو تصور کن، اونم اگه خط چشم بکشه خیلی تحریک آمیز میشه، مخصوصا برای مردای مسلمون. حالا چشم رو کنار سایر اعضا دیدم، چرا نباید چشم رو بپوشونم که کسی تحریک نشه، کار دستم بده؟

من فقط گفتم اینجوری استدلال کردن که این عضو زینته و... آخرش به این نتیجه میرسه که زن رو تو گونی کنی،چون هر عضوی میتونه در کنار سایر عضوها واسه یه مرد ضعیف، تحریک آمیز باشه.

قسمت قرمز هم توهین نبود، مردی که با دیدن موی یک دختر تحریک میشه، مشکل جنسی داره.

ندا شما از لبت استفاده میکنی‌ از چشمتم استفاده میکنی‌ از بینیت هم همینطور

اما از موهات جز برای زینت استفاده‌ای نمیکنی‌؟ میکنی‌؟

خوب بنابر این مو زینت محسوب می‌شه اما چش کاربرد داره هرچند که زینت محسوب می‌شه

اما همون چشم که میفرمایید نباید آرایش بشه جلوی مرد چون زینت چشمتون رو به رخ مردان غریبه می‌کشید

• Like 1
لینک به دیدگاه
ندا شما از لبت استفاده میکنی‌ از چشمتم استفاده میکنی‌ از بینیت هم همینطور

اما از موهات جز برای زینت استفاده‌ای نمیکنی‌؟ میکنی‌؟

خوب بنابر این مو زینت محسوب می‌شه اما چش کاربرد داره هرچند که زینت محسوب می‌شه

اما همون چشم که میفرمایید نباید آرایش بشه جلوی مرد چون زینت چشمتون رو به رخ مردان غریبه می‌کشید

مو روی سر من هست، زینت کجا بود؟

چرا فکر میکنی همه دخترا اینقدر علاف هستن که همش یا موهاشون ور برن.

اگه مشکلتون با زینت و رنگ مو و ایناس، من موهام رو ژولیده و کج و کوله میکنم بیام تو خیابون، مشکل شما به عنوان یک مرد حل میشه؟

یا موهارو کوتاه کنم و هر جور میشه زشتش کنم، بازم ممکنه تحریک بشین؟ :sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مو روی سر من هست، زینت کجا بود؟

چرا فکر میکنی همه دخترا اینقدر علاف هستن که همش یا موهاشون ور برن.

اگه مشکلتون با زینت و رنگ مو و ایناس، من موهام رو ژولیده و کج و کوله میکنم بیام تو خیابون، مشکل شما به عنوان یک مرد حل میشه؟

یا موهارو کوتاه کنم و هر جور میشه زشتش کنم، بازم ممکنه تحریک بشین؟ :sad0:

زنی‌ که مو توی سرش نداره خوب روسری هم نمیخواد بپوشه

ببین ندا خانوم حرف اینه که امنیت واسه خودتون درست کنید هرچند اول وظیفه من که به شما نگاه نکنم اما من به قول شما ضعیف النفس با نگاه به شما و دیدن برخی‌ مورد تحریک میشم پس در رده دوم شما وظیفه داری از خودت محافظت کنی‌

پس اینجا دو کار باید انجام بشه که خوب در این جامعه برعکس اولیش بر عهده شمست تا شما خودتو نپوشونی پسر بلهوسی مس من به شما چشم داره

پس وظیفه شما اینه که خودتو از چشم من بپشونی

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه مطلب رو بگم چون استارتر تایپیک هستم وظیفه دارم به عنوان میزبان از همه دوستان تشکر کنم اما این دلیلی بر تایید گفته دوستان نیست ، افرادی که موافق با حجاب اجباری هستن و یا صرف دیدن موی یک دختر تحریک میشن بایستی یک بازنگری کلی بر تفکرات ، اعمال ، رفتار و روحیات خودشون داشته باشن

• Like 3
لینک به دیدگاه
زنی‌ که مو توی سرش نداره خوب روسری هم نمیخواد بپوشه

ببین ندا خانوم حرف اینه که امنیت واسه خودتون درست کنید هرچند اول وظیفه من که به شما نگاه نکنم اما من به قول شما ضعیف النفس با نگاه به شما و دیدن برخی‌ مورد تحریک میشم پس در رده دوم شما وظیفه داری از خودت محافظت کنی‌

پس اینجا دو کار باید انجام بشه که خوب در این جامعه برعکس اولیش بر عهده شمست تا شما خودتو نپوشونی پسر بلهوسی مس من به شما چشم داره

پس وظیفه شما اینه که خودتو از چشم من بپشونی

آقای اشکان تا حالا آدم روانی دیدی؟

آدم روانی کاری نداره تو باهاش کار داری یا نداری، ببیندت با سنگ میوفته دنبالت.

این ویژگی هایی که میگی خصلت روانی هاس، من موی سر خودم رو نه زینت میدونم نه یک عضو تحریک آمیز.

امیدوارم متوجه باشی که عضو تحریک آمیز محرم و نامحرم نداره، مگر اینکه خواهر و مادرتون هم تو خونه از ترس شما چادر سر کنن.

اینکه حالا کسی دید تحریک شد و دنبالم افتاد، این یعنی اون فرد ویژگی روانی داره و وظیفه جامعه هست که روانی رو زندان کنه نه کسیکه طعمه روانی هست.

برای این میگم کسی که مو رو ببینه روانیه، چون همین مرد خیلی راحت پای تلویزیون بارها و بارها زن بی حجاب دیده، خارج هم بره تو خیابون میبینه.

ولی داخل کشور و خیابونای شهر خودش که میاد، اون رگ روان پریشیش بیرون میزنه و تا مو دید هوس تجاوز به ذهنش میزنه.

باور کن روز به روز دارم از شما مردای مسلمون بیشتر میترسم، دیدتون بینهایت به زن حیوانی و غریزی هست.

یکسری شعار مروارید درون صدف و..هم میدین که خرش کنین، بعدا تو پستوهاتون هر بلایی خواستین سرش بیارین چون دیگه ناموستون شده !!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

باسلام..شاید با خیلی چیزا رابطه داشته باشه یکیشم حجاب باشه..ولی اونا جنگیدن که ناموسشون راحت و ازاد باشه..ولی شاید چون الان خیلی(بدحجابی)-که بنده ترجیح میدم خانما بیحجاب باشن ولی بدحجاب نباشن-زیادشده..از این طور جملات استفاده میکنن که مثلا بقیه تکون بخورن واز خواب بیدارشن و...اینجور حرفا..:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

والا من که با اینطور چیزا تحریک نمیشم...

خدا چشم داده که باهاش ببینیم، اگه پوشیده بشه نمیشه دید

دهان داده تا هم بحرفیم و همبخوریم و بیاشامیم ، با دهان بسته هم نمیشه این کار رو کرد

حالا شما بگو کدوم نیاز شما درزندگی با استفاده از مو رفع میشه؟ (بجز زیبایی)

البته من نمیگم زیبایی نباشه ، از اول هم گفتم کاری با دین و مذهب ندارم...

اینکه شما میگید چرا مثلاً احمدرضا با دیدن موی یه خانم تحریک میشه به خاطر اینه که تاحالا ندیده و این براش یه جذابیت خاصی داره ، این هم به خاطر اینکه تو جامعه ای زندگی کرده که موها پوشیده بوده ، میشه گفت به خاطر شرایط جامعه

(من اسم خودم رو گفتم فقط برای مثال ، اینجوری نیستم...!!!)

من فقط اومدم بگم که همونطور که نمیشه فقط یه قسمت از ماشین رو دید (مثلاً لاستیک ها) و درباره ماشین نظر داد ، نمیشه فقط مو یا هر عضو دیگه ای از بدن رو جدا از سایر اعضا در نظر گرفت و درباره تأثیرات اجتماعی و... که مرتبط با اون عضو هستن رو بحث کرد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز...

کاری که کارده قابل احترام بوده (این رو خودت گفتی)

حالا چرا اون کار رو کرده؟ چون اعتقاد داشته باید اون کار رو انجام بده

پس اعتقادش هم قابل احترامه چون به خاطر اون اعتقاد این کار رو انجام داده...

+من نمیگم اعتقادشون درست بوده یا نادرست...میگم باید به اعتقاد دیگران احترام گذاشت...

من سوالم این هست.

یعنی باید اعتقاد یک فرد فقط به خاطر اینکه رفته جنگ و کشته شده مقدس و برتر بدونیم . و اعتقادات اون به ما تحمیل بشه؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من سوالم این هست.

یعنی باید اعتقاد یک فرد فقط به خاطر اینکه رفته جنگ و کشته شده مقدس و برتر بدونیم . و اعتقادات اون به ما تحمیل بشه؟؟

جواب معلومه : خیر

اما باید به عقاید دیگران هم احترام گذاشت:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جواب معلومه : خیر

اما باید به عقاید دیگران هم احترام گذاشت:a030:

فعلا تو جامعه ما به عقیده مخالفین حجاب مو احترام گذاشته نمیشه، پس دلیلی نداره ما هم بهشون احترام بذاریم. :w16:

همین احترام گذاشتن های زیادی باعث شده مسلمونا سر ما زبون در بیارن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوست عزیز استارتر منظور من خود شخص خودم نبود اما خیلی‌ پسر‌ها هستند که اینطرین به جرت بیش از ۳۰ در صدشون در جامعه‌ای من اینجورین

آره داداش البته منبعم موسق نیست

در جواب ندا تحریک شدن پسر هم باعث تلاش پسر برای ارضا کردن خواسته‌اش می‌شه که نهیاتا به *** منجر می‌شه

و مطمئن باش در جوامعیی‌ که مقولهٔ حجاب آزاد هست و به عهده فرد به جرات ناگواریهای بیشتری هم داره چون اصولاً با برداشته شدن حجاب حیا هم از بین میره و اونوقت یکسری از کارا گسترش پیدا می‌کنه که الان در جامعه نیست و یا کمتر و به دور از چشم عموم انجام می‌شه

باز هم شما مختارید که هرگونه که می‌خواهید فکر کنید

و هر چیزی رو که می‌خواهید انتخاب کنید

در ضمن هر فیلمی که ساخته می‌شه قریب به یقین شامل فرهنگ اون جامعه است و بسیاری از این فیلم‌ها بازگوی هرانچه اتفاق میفته هست

• Like 2
لینک به دیدگاه
فعلا تو جامعه ما به عقیده مخالفین حجاب مو احترام گذاشته نمیشه، پس دلیلی نداره ما هم بهشون احترام بذاریم. :w16:

همین احترام گذاشتن های زیادی باعث شده مسلمونا سر ما زبون در بیارن.

درست کردن جامعه کار سخت و وقت گیریه...باید از خودمون شروع کنیم

+به نظرم از "شبه مسلمون" استفاده کنید بهتره چون اکثر ریش دار های جامعه فقط در ظاهر مسلمان هستن و در عمل...(این رو نباید به پای همه نوشت)

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا باید به شهیدان احترام بذاریم ؟ خودشون خواستن که کشور به این روز بیوفته و 100% وظیفشون بوده که برن جنگ دلیلی نداره من به اونا یا اعتقاداتشون احترام بذارم چون تمام بدبختی کشور به خاطر اوناست شکر خدا خونواده هاشونم از انواع و اقسام سهمیه ها استفاده می کنن و تو ناز و نعمت هستن .

لینک به دیدگاه
http://www.noandishaan.com/forums/thread44587.html احترام گذاشتن به همه اعتقادات درست هست؟؟؟؟

هرچه بر خود میپسندی بر دیگران نیز بپسند

و آنچه بر خود نمیپسندی بر دیگران نیز مپسند...

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا باید به شهیدان احترام بذاریم ؟ خودشون خواستن که کشور به این روز بیوفته و 100% وظیفشون بوده که برن جنگ دلیلی نداره من به اونا یا اعتقاداتشون احترام بذارم چون تمام بدبختی کشور به خاطر اوناست شکر خدا خونواده هاشونم از انواع و اقسام سهمیه ها استفاده می کنن و تو ناز و نعمت هستن .

منم با اکثر این سهمیه ها مخالفم...مشکلاتی هم هست که فعلا در اینجا بیخیالش...!!!

اما یک دلیل دارم که به شهدا احترام بزارم اونم اینکه لااقل نزاشتن کشور دست بیگانه ها بیوفته ، اونم دست صدام...

(جدا از اینکه اونا هم آدم بودن...)

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...