archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اصلا ربطي به شهيدا نداره. اون زمان برا محافظت از سرزمين جنگيدن نه برا حجاب خانما. به نظر من اين يه جور سوء استفاده از نام شهيداس. 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اگه اونا نبودن هیچکدومتون الان انقد زبون دراز نبودیت که شهییدو چه به ما؟ هیچکدوم نبودیت آره قبلنا همه زنا و دخترا رو متجوزا....... مث تموم جنگهای در طول تاریخ حملهٔ مغولها حملهٔ اعراب حملهٔ..... هیچ کدومتون امنیت نداشتید و به جرات میتونم بگم اگه مملکت اسلامی نبود و همین شهدا بی ایمان بودند وای به حل الانمون و زنا و دختر همون بود الان که ایمانها کم شده با یک جنگ افتضاح به بر میمد اگه با همون تسلیحات نظامی قرار بود مبارزه میکردیم 7 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ واسه کسایی که میگن محافظت از خاک وطن بوده: خاک وطن واسه من یکی ارزشی نداره اما ناموسمو از رگ گردنم بیشتر محافظت میکنم من که اون زمان نبودام اما به جرات میتونم بگم که اکثر جوونای کشته شده در جنگ واسه حفظ ناموس خودشونو فدا کردن تا برای بهشت.... این نظر من من خودم اینگونه ام 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ برای مورد 1 : کجارو دیدین که به افراد بی حجاب پاسخ نداده باشن؟؟؟ من که شخصا دیدم براشون بیشتر از محجبه ها ارزش قائل هستن !! برای مورد 2:گشت ارشاد باهاش مخالف بودم تا وقتی که صحنه هایی دیدم از افرادی که مطمئنا جز معدود افراد جامعه من هستن و اصل و نسب درستی هم ندارن باید با اونها برخورد بشه من خیلی هارو دیدم پوشش خوبی نداشتن با یه تذکر ساده در کمال ادب و احترام با همدیگه برخورد کردن و همه چی تموم شده اما کسایی که برخورد نامناسبی دارن قطعا کسایی هستن که تنها رفتار مناسب برای مقابله باهاشون همون گشت ارشاده اینا همون کسایی هستن که شان و شخصیت درست و حسابی ندارن و از ادب و نزاکت هم به دورن !! اون بی احترامی هایی که شما مثال زدین هم قطعا از این افراد سرزده اما گاهی از اسامی شهدا برای منافع شخصی استفاده شده که به امثال اینها اجازه بی احترامی داده !! که به نظر من با این افراد که اینجوری برای منافع خودش مفاهیم مقدس رو به سخره میگیرن برخورد شدیدتری بشه! چرا مصادره به مطلوب میکنید؟ دایی من تو جنگ کشته شده و هدفش هم از رفتن به جنگ حفظ دین نبود، خیلیای دیگه هم میشناسم که به جنگ رفتن و هدفشون اسلام نبوده بلکه حفظ تمامیت ارضی کشور بوده.اصلا مگر عراقیها نامسلمون بودن که اگر ایران رو میگرفتن به دین خدشه وارد میشد؟ مگر مردم عراق الان مسلمون نیستند؟ این قطعا شما خیلی حرفا داره میزنه. حکومت بیجا میکنه بخواد تا این حد آزادی های مردم رو سلب کنه. الان یعنی شما احساس میکنی شان و شخصیت خیلی درست و حسابی ای داری؟ خیلی ادب و نزاکت داری؟ مفاهیم مقدس هم برای شما و امثال شما مقدسه، شاید برای خیلی ها مقدس نباشه، اگر امثال شما نمیخواهید به مفاهیم مقدستون اهانتی بشه، حد خودتون رو نگه دارید و با مفاهیم مقدستون زندگی رو برای مردم جهنم نکنید. مردم هم برای حجاب انقلاب نکردن، اصلا خمینی وقتی نوفل لوشاتو بود گفت که "زنان در حجاب آزاد خواهند بود"، اما بعد از انقلاب قشنگ برگشت و گذاشت تو کاسه زنان و گفت "خدعه کردم". 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ چرا مصادره به مطلوب میکنید؟ دایی من تو جنگ کشته شده و هدفش هم از رفتن به جنگ حفظ دین نبود، خیلیای دیگه هم میشناسم که به جنگ رفتن و هدفشون اسلام نبوده بلکه حفظ تمامیت ارضی کشور بوده.اصلا مگر عراقیها نامسلمون بودن که اگر ایران رو میگرفتن به دین خدشه وارد میشد؟ مگر مردم عراق الان مسلمون نیستند؟ این قطعا شما خیلی حرفا داره میزنه. حکومت بیجا میکنه بخواد تا این حد آزادی های مردم رو سلب کنه. الان یعنی شما احساس میکنی شان و شخصیت خیلی درست و حسابی ای داری؟ خیلی ادب و نزاکت داری؟ مفاهیم مقدس هم برای شما و امثال شما مقدسه، شاید برای خیلی ها مقدس نباشه، اگر امثال شما نمیخواهید به مفاهیم مقدستون اهانتی بشه، حد خودتون رو نگه دارید و با مفاهیم مقدستون زندگی رو برای مردم جهنم نکنید. مردم هم برای حجاب انقلاب نکردن، اصلا خمینی وقتی نوفل لوشاتو بود گفت که "زنان در حجاب آزاد خواهند بود"، اما بعد از انقلاب قشنگ برگشت و گذاشت تو کاسه زنان و گفت "خدعه کردم". زیاد قصد دخالت ندارم ولی لطفن، حتمن، یکبار دیگه، نوشتههای این تاپیک، و پستی رو که ازش نقل قول گرفتین، بخونین و سپس، ببینید آیا، این جوابی که دادین، چقدر شایسته و درخور این نوشتهای بود که شما در مقابلش، اینگونه جبهه گرفتین موفق باشین 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ دوستان عزیز لطفن، بحثا رو با دانستههاتون پیش ببرین، نه با جبهه گیریهای ساده و البته، حرفای عامیانه! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ چرا مصادره به مطلوب میکنید؟ دایی من تو جنگ کشته شده و هدفش هم از رفتن به جنگ حفظ دین نبود، خیلیای دیگه هم میشناسم که به جنگ رفتن و هدفشون اسلام نبوده بلکه حفظ تمامیت ارضی کشور بوده.اصلا مگر عراقیها نامسلمون بودن که اگر ایران رو میگرفتن به دین خدشه وارد میشد؟ مگر مردم عراق الان مسلمون نیستند؟ این قطعا شما خیلی حرفا داره میزنه. حکومت بیجا میکنه بخواد تا این حد آزادی های مردم رو سلب کنه. الان یعنی شما احساس میکنی شان و شخصیت خیلی درست و حسابی ای داری؟ خیلی ادب و نزاکت داری؟ مفاهیم مقدس هم برای شما و امثال شما مقدسه، شاید برای خیلی ها مقدس نباشه، اگر امثال شما نمیخواهید به مفاهیم مقدستون اهانتی بشه، حد خودتون رو نگه دارید و با مفاهیم مقدستون زندگی رو برای مردم جهنم نکنید. مردم هم برای حجاب انقلاب نکردن، اصلا خمینی وقتی نوفل لوشاتو بود گفت که "زنان در حجاب آزاد خواهند بود"، اما بعد از انقلاب قشنگ برگشت و گذاشت تو کاسه زنان و گفت "خدعه کردم". وقتی شما همه چیزو به خودتون میگیرید و از تنها یه کلمه قطعا اینقدر عصبی میشید دیگه جای بحثی نمیمونه عراق فقط یه عروسک بود که عروسک گردانش امریکا بود و همه میدونستن که اگه تو این جنگ شکست بخورن کشورشون به دست یه کشور مسلمون نمیوفته ! اگه یه نگاه به متنتون بکنین میفهمین که ادب و نزاکت یعنی چی !! با تمام تفاوت ها براتون احترام قائلم و حتی تفکراتتون رو نقد نمیکنم یا بهش ایرادی نمیگیرم و به خودم اجازه نمیدم توهین کنم بهتون ! ولی مقدسات من چیزایی هست که خیلی از مردم کشـــورم بهش احترام میزارن و براش ارزش قائلن حتی کسایی که شاید بی حجاب خطاب بشن اما معدود افرادی که به خودشون اجازه میدن اینقدر راحت توهین کنن نشون میدن که خیلی قدرشناس نیستن 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ زیاد قصد دخالت ندارمولی لطفن، حتمن، یکبار دیگه، نوشتههای این تاپیک، و پستی رو که ازش نقل قول گرفتین، بخونین و سپس، ببینید آیا، این جوابی که دادین، چقدر شایسته و درخور این نوشتهای بود که شما در مقابلش، اینگونه جبهه گرفتین موفق باشین من نوشته های تاپیک رو خووندم. به نظرم ناهنجار خووندن فردی که اعتقادی به حجاب داشتن نداره، خودحق بینیِ مطلق و ... شایسته جوابی تندتر هست. البته پستی رو که نقل قول گرفتم رو گمان کنم دچار سوءتفاهم شدم درباره ش، به خاطرش از کاربر شاروک معذرت میخوام. 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ من نوشته های تاپیک رو خووندم. به نظرم ناهنجار خووندن فردی که اعتقادی به حجاب داشتن نداره، خودحق بینیِ مطلق و ... شایسته جوابی تندتر هست.البته پستی رو که نقل قول گرفتم رو گمان کنم دچار سوءتفاهم شدم درباره ش، به خاطرش از کاربر شاروک معذرت میخوام. دقیقن، و قطعن، نوشته شاروک رو خیلی بد خوندین و دچار سو تفاهم شدین امیدوارم، این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه بحث اعتقاد نداشتن به حجاب، اعتقاد داشتن به حجاب، بایست همراه با احترام به عقاید افراد، دیدگاه افراد، و جایگاه جامعه صورت بگیره به هر حال، این جهانی که در ان زندگی میکنیم، جهان سوم هست، و ما همه، جهانی سومی 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ من نوشته های تاپیک رو خووندم. به نظرم ناهنجار خووندن فردی که اعتقادی به حجاب داشتن نداره، خودحق بینیِ مطلق و ... شایسته جوابی تندتر هست.البته پستی رو که نقل قول گرفتم رو گمان کنم دچار سوءتفاهم شدم درباره ش، به خاطرش از کاربر شاروک معذرت میخوام. اتفاقا ناراحت نشدم ... اگرم بحث نمیکنم به خاطر اینه که طرف مقابلم رو داناتر از خودم میدونم اتفاقا من بی حجاب هارو به 2 دسته تقسیم کردم دسته اول کسانی هستن که مورد نظر شماست .... اعتقادی ندارن اما به اعتقاد بقیه احترام میزارن اما دسته دوم کسایی که تحت تاثیر جامعه تصمیم گرفتن بی حجاب باشن .... این افراد در برابر پرسش چون اعتقاد قلبی خودشون نیست شروع به رفتارهای زننده ای میکنن که حتما همه شاهد بودیم قصد توهین نداشتم به کسی 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ وقتی شما همه چیزو به خودتون میگیرید و از تنها یه کلمه قطعا اینقدر عصبی میشید دیگه جای بحثی نمیمونه عراق فقط یه عروسک بود که عروسک گردانش امریکا بود و همه میدونستن که اگه تو این جنگ شکست بخورن کشورشون به دست یه کشور مسلمون نمیوفته ! اگه یه نگاه به متنتون بکنین میفهمین که ادب و نزاکت یعنی چی !! با تمام تفاوت ها براتون احترام قائلم و حتی تفکراتتون رو نقد نمیکنم یا بهش ایرادی نمیگیرم و به خودم اجازه نمیدم توهین کنم بهتون ! ولی مقدسات من چیزایی هست که خیلی از مردم کشـــورم بهش احترام میزارن و براش ارزش قائلن حتی کسایی که شاید بی حجاب خطاب بشن اما معدود افرادی که به خودشون اجازه میدن اینقدر راحت توهین کنن نشون میدن که خیلی قدرشناس نیستن عزیزم این پستتون نشون میده که زیاد تحت تاثیر تی وی ضرغامی هستید، اگر فرضا عراق هم ایران رو میگرفت به هیچ وجه کشور دست آمریکا نمیافتاد، اگر آمریکا میخواست ایران رو داشته باشه خودش حمله میکرد به ایران. اصلا در دنیای جدید استعمار محلی از اعراب نداره. من هیچ جا ادعایی درباره ادب و نزاکت داشتن نداشتم و ندارم. آفرین به شما که اینقدر باادب و نزاکتی، ولی صحبت هاتون تو این تاپیک (هرچند که عقایدتون بوده باشه) سرشار از توهین به من و امثال من بود، اگر مقدسات شما چماقی باشه بر سر اون معدود افراد؛ باز هم حق با اون معدود افراده که بخوان چماق شما رو بشکنن. به خاطر پست قبلیم معذرت میخوام که توهین کردم بهتون. 7 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ بنده به شخصه مخالف این موضوع هستم و هیچ ارتباطی بین این دو نمیبینم. ولی منکر این هم نمیشوم که "بعضی" از شهدا به خاطر عقاید مذهبی شان به جنگ رفتند. عشق شهادت چیزی فراتر از اینها است. در ضمن پای نابودی وطن و ارزشهای مهم دیگر در میان بوده است. 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ اتفاقا ناراحت نشدم ... اگرم بحث نمیکنم به خاطر اینه که طرف مقابلم رو داناتر از خودم میدونم اتفاقا من بی حجاب هارو به 2 دسته تقسیم کردم دسته اول کسانی هستن که مورد نظر شماست .... اعتقادی ندارن اما به اعتقاد بقیه احترام میزارن اما دسته دوم کسایی که تحت تاثیر جامعه تصمیم گرفتن بی حجاب باشن .... این افراد در برابر پرسش چون اعتقاد قلبی خودشون نیست شروع به رفتارهای زننده ای میکنن که حتما همه شاهد بودیم قصد توهین نداشتم به کسی لطف دارید 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ عراق اگر حمله کرد به طمع نفت بود و به بهانه اینکه خوزستان و مناطق عرب نشین ایران به اون تعلق داره. اگر کسی به جنگ رفت برای حفظ خاکش بود و اگر کسی از عراق حمایت کرد به خاطر دشمنیش بود. و صد البته اگر ایران شکست میخورد انقلاب نوپا هم شکست میخورد!!! همه چیز سادست :) نتیجه گیری رو به احترام خواننده به خودش میسپرم. شهدا رفتند، جنگیدن و جونشون رو از دست دادن، با هر عقیده ای و به هر دلیلی. تو کشورایی که خیلی ادعای پیشرفت و آزادی و از اینجور شعارها دارن، عروس و داماد کنار مجسمه ی شهداشون مراسم می گیرن و خیلی کارهای دیگه که نشون میده براشون ارزش واقعی قاعلن. و اما ما .... با سوء استفاده از اسم شهید و ترسوندن مردم از خونشون و بها دادن زیاد به خونواده هاشون، مردم رو حتی منزجر کردیم!! به نظرم قبل از اینکه بی حجاب جواب خون شهید رو باید بده کسانی که قبر شهید رو سکوی پرتاب و نون دونی کردن باید جوابگو باشن. 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ این بحث برای این شکل گرفته که ببنیم چرا ارزش هایی مثل شهادت در جهت ارزش دیگری به نام حجاب مصادره میشه ، باید توجه داشت کسانی که به شهادت به عنوان ارزش نگاه می کنند خیلی بیشتر از کسانی هست که حجاب رو ارزش می دونند ، این اجبار در مورد ارزش دوم باعث وهن ارزش اول میشه یا نمیشه ؟ این تایپیک در جهت رد حجاب نیست پس دوستان برداشت غلط نکنن ، من تصاویری هم در مورد سال های اول انقلاب و نظر بزرگان در مورد حجاب آوردم تا دوگانگی در ارمان های اول اقلاب و زمان حال ملموس تر بشه 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ماشالا ماشالا همه ی بچه ها تحلیلگر سیاسی ام که هستن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده