رفتن به مطلب

نظر شما در مورد این تصاویر چیست( ارتباط حجاب زن با شهید)

Lean

ارسال های توصیه شده

61q0unwtgpk62q46p.jpg

حتما شما هم با این جملات خیلی مواجه شدید

حجاب خون بهای شهیدان است

خواهرم با حجابت از خون شهید حفاظت کن

و....

i007jwyk2jib6j14r1yg.jpg

خب حال سوال اینجاست که بین جنگ ، شهادت و حجاب آیا رابطه ای هست؟ آیا حجاب یکی از آرمان های جنگ بوده یا خیر؟

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 101
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خیر هیچ ربطی نداره...مگه جنگ شد که بی حجابی ریشه کن بشه!؟ مگه صدام وقتی به کشور ما حمله کرد به خاطر حجاب بود و و مانتوی کوتاه و موهای بیرون ریخته!!!

بعضی ادمها بیکارند میشینند و برای خودشون هرچیز بی ربطی رو به چیز بی زبط تر وصل میکنند و چند تا جمله ی به ظاهر منطقی و فلسفی میگند تا خون دیگران به جوش بیاد مسئولین کشور هم که ماشالله همه ملازاده و طرفدار دین و هرجا ببینند چیزی منافات داره با اسلام ناب محمدی و ارتباط مستقیم داره با خون شهدای عزیز میچسبوننش به بالای روزنامه ها و نشریه ها و بیلبوردها و بنرها و پلها و ...های دیگه:ws3:

• Like 14
لینک به دیدگاه

هیچ ربطی نداره شهدا احترامشون کاملا محفوظه

اما اونها برای دفاع از کشورشون و اینکه یک وجب از این خاک به دست دشمن نرسه جنگیدن

مگه دشمن حمله به چادر و روسری خانومها کرده بود؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

ihx4tlhsninkzawzi2sg.jpg

اینجا همه «حاج ابراهیم همت» را با ترافیک اتوبان همت می شناسند!!!

اینجا دیگر کسی نمی خواهد گمنام بماند، همه به دنبال کسب نام هستند!!!

اینجا صدای آهنگهای پاپ لس آنجلسی و راک و رپ آن قدر بلند است که فریادهای «حاج مهدی باکری» به گوش نمی رسد!!!

اینجا جانبازان موجی و شیمیایی را از اجتماع دور نگه می دارند تا آسیبی به افکار عمومی نرسانند!!!

اینجا در پناه میز هستیم، دیگر کسی پشت خاکریز پناه نمی گیرد!!!

اینجا ناکجا آباد ...

و نگاه معصوم مادری به درب؛درانتظار شهیدگمنامش!:ws38:

• Like 13
لینک به دیدگاه
ihx4tlhsninkzawzi2sg.jpg

اینجا همه «حاج ابراهیم همت» را با ترافیک اتوبان همت می شناسند!!!

اینجا دیگر کسی نمی خواهد گمنام بماند، همه به دنبال کسب نام هستند!!!

اینجا صدای آهنگهای پاپ لس آنجلسی و راک و رپ آن قدر بلند است که فریادهای «حاج مهدی باکری» به گوش نمی رسد!!!

اینجا جانبازان موجی و شیمیایی را از اجتماع دور نگه می دارند تا آسیبی به افکار عمومی نرسانند!!!

اینجا در پناه میز هستیم، دیگر کسی پشت خاکریز پناه نمی گیرد!!!

اینجا ناکجا آباد ...

و نگاه معصوم مادری به درب؛درانتظار شهیدگمنامش!:ws38:

تو رو خدا از اسم جانبازان و خانواده شهدا برای رسیدن به اهدافتون استفاده نکنید

خانواده های جانبازان و شهدا هیچ چشمداشتو انتظاری از کسی ندارند به اسم اونا اون چیزی رو که میخواید به مردم تحمیل نکنید

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظرم به این دلیل این و میگن که شهدا برای حفظ وطن و ناموس خودشون رفتن جونشونو از دست دادن یعنی وقتی حجاب از حد خودش خیلی پایین تر رفت انگاری کار شهدا نادیده گرفته میشه و این درسته تا حدودی.

هر کسی یه عقیده و نظری داره درسته تو فامیل شهید نداریم اما برا همه ی شهدا ارزش خیلی زیادی میذارم

مسئولینم کار اشتباهی می کنن اسم شهدا رو تو هر موقعی که احساس خطر میکنن میارن راه های خیلی بهتر و کار گشاتری برای جلوگیری از این چیزا هستش اما.........................

• Like 11
لینک به دیدگاه

یه نفر داشت تعریف میکرد رفته بودیم راهیان نور . یکی از دخترا که وضع ظاهری خوبی هم نداشت اومد وگفت میشه یه خاطره تعریف کنم گفتم بگو . دختره گفت قبل از این که بخایم بیایم دوستام گفتن که بیا بریم اردوی راهیان نور با این که من به جنگ و شهدا و این چیزا اعتقاد ندارم قبول کردم. به مادرم گفتم که میخام برم اردو . پرسید کجا و با کی گفتم راهیان نور با بسیج دانشگاه . گفت نه منحرفت میکنن و از این حرفا . هرچی اسرار کردم قبول نکرد . اعصابم خرد شد و از خونه رفتم بیرون تا رسیدم سر کوچه و چشمم افتاد به تابلوی کوچه که اسم یه شهید هم بود . ازش خواستم که خودش مامانم رو راضی کنه . اون شب وقتی رفتم خونه و خوابیدم یه نفر اومد به خوابم و وقتی خودش رو معرفی کرد فهمیدم که همون شهیدیه که اسمش روی کوچه ی ماست . بهم گفت که مامانت رو راضی کردم . صبح که پا شدم مامانم گفت که اگه میخای با دانشگاهتون بری اردو برو . ازش پرسیدم که چه جوری شد که قبول کرده گفت ولش کن . هر چی هم اصرار کردم آخرش قبول نکرد که بگه که اون شب چه اتفاقی افتاد...:ws38:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یه جوون اگه رفت واسه دفاع از کشورش قطعا هدفش تنها کشورش نبوده!

رفت که ناموسش تو کشورش آرامش داشته باشه .... رفت که دست هیچ متجاوزی به خواهر و مادرش نرسه ....

جنگیدن فقط و فقط دفاع کردن از یه وجب خاک نیست ، تو جنگ 8 ساله ایران هدف مبارزان حفظ دین هم بوده

فکـــر کنم حفظ حجاب کمترین کاریه که میشه کرد در برابر چیزی که شهیدا برای آرامش ما دادن :icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه
یه جوون اگه رفت واسه دفاع از کشورش قطعا هدفش تنها کشورش نبوده!

رفت که ناموسش تو کشورش آرامش داشته باشه .... رفت که دست هیچ متجاوزی به خواهر و مادرش نرسه ....

جنگیدن فقط و فقط دفاع کردن از یه وجب خاک نیست ، تو جنگ 8 ساله ایران هدف مبارزان حفظ دین هم بوده

فکـــر کنم حفظ حجاب کمترین کاریه که میشه کرد در برابر چیزی که شهیدا برای آرامش ما دادن :icon_gol:

مسئله اینجاست مصادره به مطلوب کردن مفاهیم مقدس در اذهان ما ، مسلما حجاب بهتر از بی حجابی هست اما باید دید حجاب اجباری هم بهتر از بی حجابی هست ؟ این اجبار و بالاتر از اون استفاده از مفاهیم مقدس برای این اجبار شان و جایگاه اون مفهوم رو پایین نمیاره؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
مسئله اینجاست مصادره به مطلوب کردن مفاهیم مقدس در اذهان ما ، مسلما حجاب بهتر از بی حجابی هست اما باید دید حجاب اجباری هم بهتر از بی حجابی هست ؟ این اجبار و بالاتر از اون استفاده از مفاهیم مقدس برای این اجبار شان و جایگاه اون مفهوم رو پایین نمیاره؟

حجاب اجباری امروزه از نظر من بی معنیه چون دارم تو جامعه چیزایی میبینم که نشون میده اجباری در کار نیست که اگه بود الان همه چادر مشکی سرشون بود

استفاده از مفاهیم مقدس برای این استفاده میشه تا شاید به واسطه اسم و یا حتی عکس یه شهید یه فرد بی حجاب به خودش بیاد و حتی شده یه اندازه چند سانت شال روی سرش رو بکشه جلوتر

آروم آروم میشه حتی یه سنگ رو هم سوراخ کرد چه برسه به یه ناهنجاری اجتماعی !

اما باهاتون موافقم که گاهی این مفاهیم مقدس بی ارزش جلوه میکنه اونم به دلیل استفاده نامناسب و بی جا !

اما برای حجاب از اسم شهیدان برای اجبار استفاده نشده بلکه صرفا جنبه تلنگـــر به امثال من رو داره :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه
حجاب اجباری امروزه از نظر من بی معنیه چون دارم تو جامعه چیزایی میبینم که نشون میده اجباری در کار نیست که اگه بود الان همه چادر مشکی سرشون بود

استفاده از مفاهیم مقدس برای این استفاده میشه تا شاید به واسطه اسم و یا حتی عکس یه شهید یه فرد بی حجاب به خودش بیاد و حتی شده یه اندازه چند سانت شال روی سرش رو بکشه جلوتر

آروم آروم میشه حتی یه سنگ رو هم سوراخ کرد چه برسه به یه ناهنجاری اجتماعی !

اما باهاتون موافقم که گاهی این مفاهیم مقدس بی ارزش جلوه میکنه اونم به دلیل استفاده نامناسب و بی جا !

اما برای حجاب از اسم شهیدان برای اجبار استفاده نشده بلکه صرفا جنبه تلنگـــر به امثال من رو داره :ws37:

حجاب اجباری من مواردی رو عرض میکنم :

1- تصویب عدم پاسخگویی به ارباب رجوع بی حجاب در شورای اداری یعنی چی؟

2- گشت ارشاد راه انداختن یعنی چی ؟

چون خودم تو گشت ارشاد بودم تو دوره خدمت به شخصه شنیدم برخی در جواب اینجور تلنگر ها گفتن گور بابای شهید ، یا دیدم که بعد از اوردن چادر و آزاد کردن زن یا دختر به اصطلاح بی حجاب بعد از خروج چادر پرت شده تو سطل آشغال این حرکات بخصوص در سال ها آخیر موجب وهن ارزش ها شده

• Like 3
لینک به دیدگاه
حجاب اجباری من مواردی رو عرض میکنم :

1- تصویب عدم پاسخگویی به ارباب رجوع بی حجاب در شورای اداری یعنی چی؟

2- گشت ارشاد راه انداختن یعنی چی ؟

چون خودم تو گشت ارشاد بودم تو دوره خدمت به شخصه شنیدم برخی در جواب اینجور تلنگر ها گفتن گور بابای شهید ، یا دیدم که بعد از اوردن چادر و آزاد کردن زن یا دختر به اصطلاح بی حجاب بعد از خروج چادر پرت شده تو سطل آشغال این حرکات بخصوص در سال ها آخیر موجب وهن ارزش ها شده

برای مورد 1 : کجارو دیدین که به افراد بی حجاب پاسخ نداده باشن؟؟؟ من که شخصا دیدم براشون بیشتر از محجبه ها ارزش قائل هستن !!

برای مورد 2:گشت ارشاد باهاش مخالف بودم تا وقتی که صحنه هایی دیدم از افرادی که مطمئنا جز معدود افراد جامعه من هستن و اصل و نسب درستی هم ندارن باید با اونها برخورد بشه

من خیلی هارو دیدم پوشش خوبی نداشتن با یه تذکر ساده در کمال ادب و احترام با همدیگه برخورد کردن و همه چی تموم شده

اما کسایی که برخورد نامناسبی دارن قطعا کسایی هستن که تنها رفتار مناسب برای مقابله باهاشون همون گشت ارشاده اینا همون کسایی هستن که شان و شخصیت درست و حسابی ندارن و از ادب و نزاکت هم به دورن !!

اون بی احترامی هایی که شما مثال زدین هم قطعا از این افراد سرزده اما گاهی از اسامی شهدا برای منافع شخصی استفاده شده که به امثال اینها اجازه بی احترامی داده !!

که به نظر من با این افراد که اینجوری برای منافع خودش مفاهیم مقدس رو به سخره میگیرن برخورد شدیدتری بشه!

• Like 5
لینک به دیدگاه
برای مورد 1 : کجارو دیدین که به افراد بی حجاب پاسخ نداده باشن؟؟؟ من که شخصا دیدم براشون بیشتر از محجبه ها ارزش قائل هستن !!

برای مورد 2:گشت ارشاد باهاش مخالف بودم تا وقتی که صحنه هایی دیدم از افرادی که مطمئنا جز معدود افراد جامعه من هستن و اصل و نسب درستی هم ندارن باید با اونها برخورد بشه

من خیلی هارو دیدم پوشش خوبی نداشتن با یه تذکر ساده در کمال ادب و احترام با همدیگه برخورد کردن و همه چی تموم شده

اما کسایی که برخورد نامناسبی دارن قطعا کسایی هستن که تنها رفتار مناسب برای مقابله باهاشون همون گشت ارشاده اینا همون کسایی هستن که شان و شخصیت درست و حسابی ندارن و از ادب و نزاکت هم به دورن !!

اون بی احترامی هایی که شما مثال زدین هم قطعا از این افراد سرزده اما گاهی از اسامی شهدا برای منافع شخصی استفاده شده که به امثال اینها اجازه بی احترامی داده !!

که به نظر من با این افراد که اینجوری برای منافع خودش مفاهیم مقدس رو به سخره میگیرن برخورد شدیدتری بشه!

خب بعضی مسائل رو من روزانه باهاش برخورد دارم که تو نداری فاطمه جان ، صرف تصویب در جایی مثل شورای اداری خودش اهمیت داره ، و یا برخی مسائل مثل چشم پوشی از تخلفات و گیر دادن به لاک ناخن و ...... که نمیشه مطرح کرد

اگر زمانی دنبال کار بودی و خواستی یه جای دولتی استخدام بشی بهتر مسائل رو لمس میکنی یا اگر استخدام شدی بعد خیلی چیز ها رو خواهی دید :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب بعضی مسائل رو من روزانه باهاش برخورد دارم که تو نداری فاطمه جان ، صرف تصویب در جایی مثل شورای اداری خودش اهمیت داره ، و یا برخی مسائل مثل چشم پوشی از تخلفات و گیر دادن به لاک ناخن و ...... که نمیشه مطرح کرد

اگر زمانی دنبال کار بودی و خواستی یه جای دولتی استخدام بشی بهتر مسائل رو لمس میکنی یا اگر استخدام شدی بعد خیلی چیز ها رو خواهی دید :icon_pf (34):

چرا فکـــر میکنی من چیزی ندیدم ؟؟؟

تو خیلی از ارگان های دولتی( قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم ) خودم شاهد تفاوت رفتارا بودم

خودم یکی از کسایی بود که باهام برخورد درستی نشده ولی در عوض خانومی که با لاک و رژ قرمز اومده بود همه برادرای عزیزمون سعی داشتن مشکل این خانومی که ادعا میکرد وقت نداره رو راه بندازن :|

اگه وقت نداشت که صبح انقدر آرایش نمیکرد بیاد بیرون :|

خلاصه منم خیلی چیزارو دیدم و شنیدم اما تعمیم نمیدم به همه ارگان ها و همه کارمندا .... خیلی هاهم هستن که صادقانه خدمت میکنن و نمیشه نادیده گرفتشون :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...