M!Zare 48037 ارسال شده در 1 مهر، 2013 درود..از صبح تا بحال هر چی میخوام با گوشیم تماس بگیرم...هنگام اتصال مینویسه active divert یعنی چی؟ و چجوری باید قطعش کنم؟ممنون 4
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2013 درود..از صبح تا بحال هر چی میخوام با گوشیم تماس بگیرم...هنگام اتصال مینویسه active divert یعنی چی؟ و چجوری باید قطعش کنم؟ممنون درود خوبی؟ سلامتی؟ چه خبر؟ هیچی فقط خواستم احوالتو بپرسم ولی من زیاد دایورت میکنم، موقع تماس گرفتن نباید مشکلی داشته باشه. 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2013 درودخوبی؟ سلامتی؟ چه خبر؟ هیچی فقط خواستم احوالتو بپرسم ولی من زیاد دایورت میکنم، موقع تماس گرفتن نباید مشکلی داشته باشه. خوبم ...ممنون مرسی گلم..لطف داری آخه من دایورت نکردم...نمیدونم کی دایورت کرده؟کجا دایورت کرده؟ 2
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2013 خوبم ...ممنون مرسی گلم..لطف داری آخه من دایورت نکردم...نمیدونم کی دایورت کرده؟کجا دایورت کرده؟ آره فکر کنم دایورت کردن رو گوشیت کنارشم یه علامت فلش مانند میافته؟ 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2013 آره فکر کنم دایورت کردن رو گوشیتکنارشم یه علامت فلش مانند میافته؟ چجوری غیر فعالش کنم؟ نه مینویسه: note: active divert ! 3
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2013 چجوری غیر فعالش کنم؟ نه مینویسه:note: active divert ! تا جایی که من میدونم اونی که دایورت کرده باید کنسل کنه. یه کاری کن. گوشیو بردار بگو با کی کار داری، ببین چه شماره ای گرفته، زنگ بزن بهش 3
vergil 11695 ارسال شده در 1 مهر، 2013 اگه ایرانسل داری از سمت راست این کد رو بزن F|UID *140*3*1*4# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 1 ستاره 4 شارپ 4
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2013 اگه ایرانسل داری از سمت راست این کد رو بزن F|UID *140*3*1*4# واقعا میشه خودش کنسل کنه؟؟ بعد اونوقت همراه اول چی؟؟ پلیز 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2013 تا جایی که من میدونم اونی که دایورت کرده باید کنسل کنه.یه کاری کن. گوشیو بردار بگو با کی کار داری، ببین چه شماره ای گرفته، زنگ بزن بهش وقتی من میخوام تماس بگیرم این پیغام رو مینویسه اگه ایرانسل داری از سمت راست این کد رو بزن F|UID *140*3*1*4# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 1 ستاره 4 شارپ نه دائمی همراه اول دارم 3
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2013 وقتی من میخوام تماس بگیرم این پیغام رو مینویسه نه دائمی همراه اول دارم عه یادم نبود:icon_pf (34): هیچی دیگه، کاری از من ساخته نیست 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 1 مهر، 2013 مربع 21 مربع رو بزن تا از حالت دایورت خاج بشه مریم خانوم 4
vergil 11695 ارسال شده در 1 مهر، 2013 واقعا میشه خودش کنسل کنه؟؟بعد اونوقت همراه اول چی؟؟ پلیز اوهوم واسه ایرانسل که راحت با همون کد میشه حذف کرد وقتی من میخوام تماس بگیرم این پیغام رو مینویسهنه دائمی همراه اول دارم واسه همراه اول این رو تست کنید : #21# 3
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2013 مربع 21 مربع رو بزن تا از حالت دایورت خاج بشه مریم خانوم ولی توجه کنید که خط مریم جان دایورت نشده، یه خط دیگه دایورت شده رو خط مریم!! گرفتین چی شد؟ 3
vergil 11695 ارسال شده در 1 مهر، 2013 ولی توجه کنید که خط مریم جان دایورت نشده، یه خط دیگه دایورت شده رو خط مریم!! گرفتین چی شد؟ اون کد کلیه سرویس های روی گوشی رو حذف میکنه و فرقی نداره ... 4
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2013 اون کد کلیه سورویس های روی گوشی رو حذف میکنه و فرقی نداره ... با این سیستم جدید!!! فکر کردم پستا پاک شده اوکی مرسی، 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2013 مربع 21 مربع رو بزن تا از حالت دایورت خاج بشه مریم خانوم Request not completed چه با خشانت اوهوم واسه ایرانسل که راحت با همون کد میشه حذف کرد واسه همراه اول این رو تست کنید : #21# تست کردم نشد ولی توجه کنید که خط مریم جان دایورت نشده، یه خط دیگه دایورت شده رو خط مریم!! گرفتین چی شد؟ قربون دوست مهربونم برم 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 1 مهر، 2013 از منم همراه اولم همین شکلی شده پیش میاد گاهی،درست میشه خودش. 4
IT Maryam 1201 ارسال شده در 1 مهر، 2013 دوست عزیز اینطور که من متوجه شدم خط خودتان دایورت شده به شماره دیگر. که در این صورت میتوانید از طریق تنظیمات تماس گوشی، غیرفعالش کنید. اگر خط دیگری به شماره ی شما دایورت شده باشد، وقتی خودتان تماس میگیرید، متوجه نمیشوید که خطی روی خط شما دایورت شده. فقط زمانی که کسی با آن خط دایورت شده تماس میگیرد (که به شماره شما دایورت میشود) میتوانید متوجه شوید که این تماس انتقال یافته است. و کسی خطش را به شماره شما دایورت کرده است. 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 1 مهر، 2013 ستاره مربع صفر شش مربع رو بگیر. یه کد پونزده رقمی بت میده. یه چک کن ببین این کد با کد پونزده رقمی که روی هرکدوم از باتری گوشیت، جعبه تلفن و یا کاغذ گارانتی خریدت هست یکیه یا نه 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 1 مهر، 2013 سلام دوستان این اصلا" به دایورت کردن ربطی نداره این یکی از خدمات مخابرات هستش برای مواقعی که شما گوشیتون خاموشه یا در دسترس نیستید و یا جایی هستید که خط نمیده با فعال کردن active divert اگه تو این بازه ی زمانی کسی با شما تماس بگیره به محض اینکه گوشیتون رو روشن کنید و یا آنتن برگرده واسه شما اس ام اسی میاد که بهتون اعلام میکنه که فلان شماره در چه ساعتی با شما تماس گرفته برای فعال کردنش شماره 1 رو به 9914 ارسال کنید برای غیر فعال کردنش هم باید 5 رو به 9914 ارسال کنید موفق باشید پ.ن: این پیام زمانی نمایش داده میشه که این کد فعال باشه و خودتون در حال تماس گرفتن باشید 4
ارسال های توصیه شده