M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ درود..از صبح تا بحال هر چی میخوام با گوشیم تماس بگیرم...هنگام اتصال مینویسه active divert یعنی چی؟ و چجوری باید قطعش کنم؟ممنون 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ درود..از صبح تا بحال هر چی میخوام با گوشیم تماس بگیرم...هنگام اتصال مینویسه active divert یعنی چی؟ و چجوری باید قطعش کنم؟ممنون درود خوبی؟ سلامتی؟ چه خبر؟ هیچی فقط خواستم احوالتو بپرسم ولی من زیاد دایورت میکنم، موقع تماس گرفتن نباید مشکلی داشته باشه. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ درودخوبی؟ سلامتی؟ چه خبر؟ هیچی فقط خواستم احوالتو بپرسم ولی من زیاد دایورت میکنم، موقع تماس گرفتن نباید مشکلی داشته باشه. خوبم ...ممنون مرسی گلم..لطف داری آخه من دایورت نکردم...نمیدونم کی دایورت کرده؟کجا دایورت کرده؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خوبم ...ممنون مرسی گلم..لطف داری آخه من دایورت نکردم...نمیدونم کی دایورت کرده؟کجا دایورت کرده؟ آره فکر کنم دایورت کردن رو گوشیت کنارشم یه علامت فلش مانند میافته؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ آره فکر کنم دایورت کردن رو گوشیتکنارشم یه علامت فلش مانند میافته؟ چجوری غیر فعالش کنم؟ نه مینویسه: note: active divert ! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ چجوری غیر فعالش کنم؟ نه مینویسه:note: active divert ! تا جایی که من میدونم اونی که دایورت کرده باید کنسل کنه. یه کاری کن. گوشیو بردار بگو با کی کار داری، ببین چه شماره ای گرفته، زنگ بزن بهش 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اگه ایرانسل داری از سمت راست این کد رو بزن F|UID *140*3*1*4# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 1 ستاره 4 شارپ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اگه ایرانسل داری از سمت راست این کد رو بزن F|UID *140*3*1*4# واقعا میشه خودش کنسل کنه؟؟ بعد اونوقت همراه اول چی؟؟ پلیز 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ تا جایی که من میدونم اونی که دایورت کرده باید کنسل کنه.یه کاری کن. گوشیو بردار بگو با کی کار داری، ببین چه شماره ای گرفته، زنگ بزن بهش وقتی من میخوام تماس بگیرم این پیغام رو مینویسه اگه ایرانسل داری از سمت راست این کد رو بزن F|UID *140*3*1*4# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 1 ستاره 4 شارپ نه دائمی همراه اول دارم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ وقتی من میخوام تماس بگیرم این پیغام رو مینویسه نه دائمی همراه اول دارم عه یادم نبود:icon_pf (34): هیچی دیگه، کاری از من ساخته نیست 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ مربع 21 مربع رو بزن تا از حالت دایورت خاج بشه مریم خانوم 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ واقعا میشه خودش کنسل کنه؟؟بعد اونوقت همراه اول چی؟؟ پلیز اوهوم واسه ایرانسل که راحت با همون کد میشه حذف کرد وقتی من میخوام تماس بگیرم این پیغام رو مینویسهنه دائمی همراه اول دارم واسه همراه اول این رو تست کنید : #21# 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ مربع 21 مربع رو بزن تا از حالت دایورت خاج بشه مریم خانوم ولی توجه کنید که خط مریم جان دایورت نشده، یه خط دیگه دایورت شده رو خط مریم!! گرفتین چی شد؟ 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ ولی توجه کنید که خط مریم جان دایورت نشده، یه خط دیگه دایورت شده رو خط مریم!! گرفتین چی شد؟ اون کد کلیه سرویس های روی گوشی رو حذف میکنه و فرقی نداره ... 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اون کد کلیه سورویس های روی گوشی رو حذف میکنه و فرقی نداره ... با این سیستم جدید!!! فکر کردم پستا پاک شده اوکی مرسی، 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ مربع 21 مربع رو بزن تا از حالت دایورت خاج بشه مریم خانوم Request not completed چه با خشانت اوهوم واسه ایرانسل که راحت با همون کد میشه حذف کرد واسه همراه اول این رو تست کنید : #21# تست کردم نشد ولی توجه کنید که خط مریم جان دایورت نشده، یه خط دیگه دایورت شده رو خط مریم!! گرفتین چی شد؟ قربون دوست مهربونم برم 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ از منم همراه اولم همین شکلی شده پیش میاد گاهی،درست میشه خودش. 4 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ دوست عزیز اینطور که من متوجه شدم خط خودتان دایورت شده به شماره دیگر. که در این صورت میتوانید از طریق تنظیمات تماس گوشی، غیرفعالش کنید. اگر خط دیگری به شماره ی شما دایورت شده باشد، وقتی خودتان تماس میگیرید، متوجه نمیشوید که خطی روی خط شما دایورت شده. فقط زمانی که کسی با آن خط دایورت شده تماس میگیرد (که به شماره شما دایورت میشود) میتوانید متوجه شوید که این تماس انتقال یافته است. و کسی خطش را به شماره شما دایورت کرده است. 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ستاره مربع صفر شش مربع رو بگیر. یه کد پونزده رقمی بت میده. یه چک کن ببین این کد با کد پونزده رقمی که روی هرکدوم از باتری گوشیت، جعبه تلفن و یا کاغذ گارانتی خریدت هست یکیه یا نه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان این اصلا" به دایورت کردن ربطی نداره این یکی از خدمات مخابرات هستش برای مواقعی که شما گوشیتون خاموشه یا در دسترس نیستید و یا جایی هستید که خط نمیده با فعال کردن active divert اگه تو این بازه ی زمانی کسی با شما تماس بگیره به محض اینکه گوشیتون رو روشن کنید و یا آنتن برگرده واسه شما اس ام اسی میاد که بهتون اعلام میکنه که فلان شماره در چه ساعتی با شما تماس گرفته برای فعال کردنش شماره 1 رو به 9914 ارسال کنید برای غیر فعال کردنش هم باید 5 رو به 9914 ارسال کنید موفق باشید پ.ن: این پیام زمانی نمایش داده میشه که این کد فعال باشه و خودتون در حال تماس گرفتن باشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده