H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ مدل لپ تاپت رو بگو ! dell inspiron 5010 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ dell inspiron 5010 usb 2 هست و 3 نیست اما بازم بهتره همون هارد usb3 بگیری ! چون ممکنه سیستم هایی که هاردت رو وصل میکنی usb3 باشن و یا در اینده لپ تاپت رو ارتقاع بدی ! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ دوستان میخوام هارد اکسترنال + اسپیکر بخرم اگه تو زمینه انتخاب برند و مدل راهنمایی کنید ممنون میشم هارد اکسترنال : ظرفیت : یه ترا بایت رنج قیمت 250 الی 350 اسپیکر : هیچ اطلاعاتی و نظری در مورد کیفیت و برند های معروف ندارم هرچند یه سرچی زدم ولی بیشتر گیج شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 رنج قیمت : 150 الی 250 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ هارد اکسترنال رو دقیق نمیدونم اما در مورد اسپیکر microlab رو پیشنهاد میکنم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ البته هارد اکسترنال بعید میدونم با این قیمت جنس خوب گیرت بیاد اما Transcend هم خوبه 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ هارد اکسترنال رو دقیق نمیدونماما در مورد اسپیکر microlab رو پیشنهاد میکنم میشه یه مدل از این برند معرفی کنید بعدشم کیفیت صداش و اینکه میشه به کام وصل کنم درضمن یه سوالم برام پیش اومده بین باند و اسپیکر فرق هس ؟ چون تو مشخصات بعضیا نوشته قابلیت پخش فرمت mp3 درحالی که چیزی که من مد نظرمه اتصال به پورت خروجی کارت صوتی کام و پخش صدا هس 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من شب عید، هارد اکسترنال 1 ترا مارک seagate خریدم 305000 تومن...راضی هستم...البت برادرم دو سه هفته بعدش همینو 295 خرید منتها من مجبور بودم اون لحظه حتما بخرم 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من شب عید، هارد اکسترنال 1 ترا مارک seagate خریدم 305000 تومن...راضی هستم...البت برادرم دو سه هفته بعدش همینو 295 خرید منتها من مجبور بودم اون لحظه حتما بخرم آره سیگیت رو دست بچه ها دیدم خیلی ازش راضی بودن فروغ سرعت انتقال اطلاعاتش چطوریه usb3 هستش مال تو ؟ 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آره سیگیت رو دست بچه ها دیدم خیلی ازش راضی بودن فروغ سرعت انتقال اطلاعاتش چطوریه usb3 هستش مال تو ؟ والا چون من نوع دیگه ای استفاده نکردم نمیدونم تو مقایسه به چی میگن سرعت بالا یا پایین ولی برای استفاده خودم به نظرم سرعتش خوبه ..... usb3 یعنی چی دقیقا؟! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ والا چون من نوع دیگه ای استفاده نکردم نمیدونم تو مقایسه به چی میگن سرعت بالا یا پایین ولی برای استفاده خودم به نظرم سرعتش خوبه ..... usb3 یعنی چی دقیقا؟! اونایی که usb3 هستن اگه کام یا لپ تابت پشتیبانیش کنه با سرعت بیشتری از usb2 اطلاعات رو انتقال میده خب تو مثلا میخوای 100 گیگ اطلاعات رو انتقال بدی به طور نسبی چقدر زمان میره مثلا میگن western خوبه در حالی که من باش کار کردم (مال دوستم بود همین دو ماه پیش خرید ) در مقایسه با سیگیت سرعتش برای انتقال اطلاعات بالا کم بود 3 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلام خواستم فقط تجربمو انتقال بدم. من خودم اردیبهشت سال پیش seagate 1.5 ترا گرفتم. خیلی هم خوله الانم راضیم. usb 3.0 هم هست. راستش western چون ظریفتر و کوچیک تر هستش به خاطر همین زیادی گرونه. له نظر من ارزش نداره به خاطر ابعاد بخوای بیشتر خرج کنی.(تازه ابعاد western خیلی هم کوچیک نیست!) 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلامخواستم فقط تجربمو انتقال بدم. من خودم اردیبهشت سال پیش seagate 1.5 ترا گرفتم. خیلی هم خوله الانم راضیم. usb 3.0 هم هست. راستش western چون ظریفتر و کوچیک تر هستش به خاطر همین زیادی گرونه. له نظر من ارزش نداره به خاطر ابعاد بخوای بیشتر خرج کنی.(تازه ابعاد western خیلی هم کوچیک نیست!) شما چن گرفتید الان چنده این ظرفیت ؟ چن سال گارانتی داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اونایی که usb3 هستن اگه کام یا لپ تابت پشتیبانیش کنه با سرعت بیشتری از usb2 اطلاعات رو انتقال میده خب تو مثلا میخوای 100 گیگ اطلاعات رو انتقال بدی به طور نسبی چقدر زمان میره مثلا میگن western خوبه در حالی که من باش کار کردم (مال دوستم بود همین دو ماه پیش خرید ) در مقایسه با سیگیت سرعتش برای انتقال اطلاعات بالا کم بود اهان ممنون....چک میکنم بهت میگم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اهان ممنون....چک میکنم بهت میگم مرسی منتظرم 4 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ شما چن گرفتید الان چنده این ظرفیت ؟چن سال گارانتی داره ؟ من خودم 325 گرفتم اونم با کلی منت!!! گفت همینم داره گرون میشه، منم سریع زدم تو گوشش! تازه از گارانتیش هم 6 ماه گذشته بود! طرف با کلی ناز فروخت، ولی چون من نیاز داشتم گرفتم. چون که میدیم هر ساعت قیمت وسترن داره زیاد میشه و دست من خالیه، به خاطر همین معطل نکردم. 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اتفاقا منم میخوام هارد بخرم یکی از همکارام سیگیت شیراز خرید 310 تومن الان ازش راضیه ولی یکی دیگه از بچه ها Western Digital استفاده میکنه usb 3 هم داره قبل 120 تومن خریده ولی الان بالای 300 هست فک کنم دقیق نمیدونم ...................... اسپیکر برای چه کاری مخوای من خودم از مارشال برای لبتاب استفاده می کنم کیفیت صداش هم بد نیست خوبه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من خودم 325 گرفتم اونم با کلی منت!!! گفت همینم داره گرون میشه، منم سریع زدم تو گوشش!تازه از گارانتیش هم 6 ماه گذشته بود! طرف با کلی ناز فروخت، ولی چون من نیاز داشتم گرفتم. چون که میدیم هر ساعت قیمت وسترن داره زیاد میشه و دست من خالیه، به خاطر همین معطل نکردم. قیمت الانشو نمیدونید چنده؟ حتی دو ترا هم فکر کنم برا من کم باشه مصرفم خیلی بالاست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اتفاقا منم میخوام هارد ایترنال بخرم یکی از همکارام سیگیت شیراز خرید 310 تومن الان ازش راضیه ولی یکی دیگه از بچه ها Western Digital استفاده میکنه usb 3 هم داره قبل 120 تومن خریده ولی الان بالای 300 هست فک کنم دقیق نمیدونم ...................... اسپیکر برای چه کاری مخوای من خودم از مارشال برای لبتاب استفاده می کنم کیفیت صداش هم بد نیست خوبه آره الان بالای 300 هستن اسپیکر هم برا همین وصل به کام و لب تاب چون هم بلندگوی لپ تاپم خراب شده هم مال کامم درحال سوختنه ( genius بود مال 12 سال پیش ) یه چیزی میخوام که درست حسابی باشه کیفیت صداش عالی باشه بعدشم ضبط نباشه فقط بلندگو باشه مثل همین باندهای رایج خودمون 4 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ قیمت الانشو نمیدونید چنده؟حتی دو ترا هم فکر کنم برا من کم باشه مصرفم خیلی بالاست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان نمی دونم. مشخصات دقیقش رو هم از اینجا نیگا کن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من یه هارد یک ترا سیگیت دارم خیلی خوبه البته زمان ارزونیا خریدم 110 تومن الان نمیدونم چطوریه ولی برند خوبیه تا الان که 2 سالی میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده