MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ کاش قلبم درد تنهايي نداشت چهره ام هرگز پريشاني نداشت کاش برگهاي اخر تقويم عشق حرفي از يک روزه باراني نداشت کاش ميشد راه سخت عشق را بي خطر پيمود و قرباني نداشت 11 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ تمام نیمکتهای پارک دو نفره اند... بی خیال... به درخت تکیه میدهم... 13 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ گاهی نیاز است دکتر به جای تجویز یک مشت قرص برایت "فریاد" تجویز کند.... 12 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ ماهیها چقدر اشتباه میکنن٬قلاب٬علامت کدامین سوال است که بدان پاسخ میدهند؟ آزمون زندگی ما پر از قلابهایست که وقتی اسیر طعمه اش میشویم تازه میفهمیم ماهیها بی تقصیرند! 11 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ دنبال ویلچری هستم برای روزگار .... ظاهرا پایی برای راه آمدن با من ندارد....!!! 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ آموخته ام که خداعشق است وعشق تنهاخداست آموخته ام که وقتی ناامیدمی شوم خداباتمام عظمتش عاشقانه انتظارمی کشد دوباره به رحمت او امیدوارشوم آموخته ام اگرتاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدابرایم بهترش رادرنظرگرفته آموخته ام که زندگی دشواراست ولی من ازاوسخت ترم... 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ وقـــتــــــی کــنــــارمـــــــی جـــــــایــــــــی بـــــــــرای هـیـــچ شــــتــــــابــــی نیـــســــــــــت مــــقــــصــــــــــــد هــــمـــــــین حــــضــــــور مــــن و تـــــــوســــــــــت! 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ همه ی خودم را مال تو کردم..چقدر دنیای تو بزرگ است.. هنوز از تنهایی سخن میگویی...!چقدر کم هستم!!! 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ [h=5]بهترین زمان برای سکوت زمانی است که احساس میکنید باید جوابی بدهید[/h] 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم، وسط گریه هایش بگویم:غصه نخور خودم جان! درست می شود! درست می شود! اگر هم نشد به جهنم... تمام می شود... بالاخره تمام می شود.!!!.. 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ به هر آسمان زلالی، مشکوک است، گنجشکی که سرش به شیشه خورده..... 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ روزگارا که چنین سخت به من میگیری! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم، گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم، دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد 9 لینک به دیدگاه
ozra69 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ ای خدا جونم کی این پایان نامه لعنتی تموم میشه ،میترسم عمرم تموم شه اما این پایان نامه تموم نشه (جمله از خودم ) حالا بزارید این پایان نامه تموم شه این قدر براتون جمله قشنگ بزارم که حالش ببرید ،ممنون از استارتر 8 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ من تو را به کسي هديه مي دهم که از من عاشق تر باشد و از من براي تو مهربان تر. من تو را به کسي هديه مي دهم که صداي تو را از دور، در خشم، در مهرباني، در دلتنگي، در خستگي، در هزار همهمه ي دنيا، يکه و تنها بشناسد. من تو را به کسي هديه مي دهم که راز معصوميت گل مريم و تمام سخاوت هاي عاشقانه اين دل معصوم دريايي را بداند؛ و ترنم دلپذير هر آهنگ، هر نجواي کوچک، برايش يک خاطره باشد. او بايد از نگاه سبز تو تشخيص بدهد که امروز هواي دلت آفتابي است؛ يا آن دلي که من برايش مي ميرم، سرد و باراني است 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ شهر از بالا زیباست و آدم ها از دور جذاب لطفا فاصله مناسب رو رعایت کند تا قشنگ بمونین 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ از درد های کوچک است که آدم می نالد، وقتی ضربه سهمگین باشد لال می شود. 7 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دلتنگی مرض عجیبیســــــــــــــــــــــت... آدم را آرام... آرام... نـــــــــــــاآرام میکند. 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ آنگاه که غرور کسی را له می کنی، آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران می کنی، آنگاه که شمع امید کسی را خاموش می کنی، آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری ، آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی، آنگاه که خدا را می بینی و بنده خدا را نادیده می گیری ، می خواهم بدانم، دستانت رابسوی کدام آسمان دراز می کنی تابرای خوشبختی خودت دعا کنی؟ سهراب سپهري 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده