دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ نه فریادی ...نه آهنگی... نه آوایی... نه دیروزی... نه امروزی ...نه فردایی... جهان آرام و جان آرام... زمان در خواب بی فرجام ... خوش آن خوابی که بیداری نمی بیند........... 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تنهایی رو باید دوست داشت؟ باید باهاش کنار اومد؟ باید پیشش نشست؟ دلم برا تنهایی میسوزه آخه خیلی تنهاست خدایا یه چیزی بگم؟ چند نفرو تا حالا بغل کردی؟ چند نفر لذت اینو تجربه کردن که دستشون تو دست تو باشه؟ خدایا تو چشم چند نفر نگاه کردی وبهشون گفتی که دوسشون داری؟ خدایا من هیچی نمیخوام راستی میگما واقعا هیچی نمیخوام فقط بغلت رو دستت رو نگاهت رو میخوام ببخشید خدا خواستم کم توقع باشما اما بازم زیاده روی کردم د اخه اینا که کم چیزی نیست که من ازت میخوام اما خدایا از یه بزرگ یه چیز کوچیک بخوایم زشته دیگه مگه نه؟ دلم آغوش میخواهد نه زن باشد ونه مرد خدایا زمین نمی آیی؟ 11 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ خـــــــــدایا ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﮕﻴﺮﻱ ﺑﻴﺎﻳﻲ ﻭ ﺻﺤﻨﻪ ﻫﺎﻱ ﺩﻟﻢ ﺭﺍ ﺭﻧﮓ ﻛﻨﻲ ؟ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻳﻮﺍﺭ ﺍﺗﺎﻕ ﺩﻟﻢ یک ﺭﻭﺯ ﺁﻓﺘﺎﺑﻲ ﺑﻜﺸﻲ ﻛﻪ ﻧﻮﺭ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺗﺎ ﻣﻴﺎﻧﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﺁﻣﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ … ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻣﻦ ﺭﻭﻱ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﻫﻢ یک ﺧﻨﺪﻩ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻫﻢ ، ﻧﺮﺥ ﺧﻨﺪﻩ ﻛﻪ ﮔﺮﺍﻥ ﻧﻴﺴﺖ ؟ 9 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ کاش میشد در غروب آفتاب بی صدا با سایه ها کوچید و رفت … 11 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ دلم می خواهد بروم. دلم می خواهد از این مردمی که مرا دیگر گونه می خواهند فرار کنم. من آن چیزی نیستم که اینها می خواهند. هیچ وقت به بلندای انتظارهایشان نمی رسم. 10 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ما اگر بد کنیم، تو را بنده های خوب بسیار است تو اگر مدارا نکنی، ما را خدا دیگر کجاست؟ 11 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ می دانم هر از گاهی دلت تنگ می شود. همان دل های بزرگی که جای من در آن است، آن قدر تنگ می شود که حتی یادت می رود من آنجایم. دلتنگی هایت را از خودت بپرس و نگران هیچ چیز نباش! هنوز من هستم. هنوز خدایت همان خداست! 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ جاذبه ی سیب،ادم را به زمین زد.. و جاذبه ی زمین،سیب را. فرقی نمیکند سیب یا ادم!! سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیراز خداست!!! 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ شادی یک هدف نیست که به آن برسید… شادی طبیعت ذاتی شماست، فقط باید آن را کشف کنید. غصه و اندوه نه تنها شما را به خدا نزدیک نمیکند بلکه شما را از طبیعت ذاتی تان دور خواهد کرد. همیشه به یاد داشته باش: « انسان های خندان و شاد به خداوند شبیه ترند! » 10 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ از " جـ ــآטּ دادטּ " هــم سـخـت تـر اسـ ـت ایـטּ " خــَــنــ ـده هــ ــ ـآے مـــ ــصـنــوعــ ــے ..! 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ هیچ انسانی دوست نداره بمیره , اما همه آرزو می کنن برن بهشت , اما یادمون میره که برای رفتن به بهشت باید اول مُرد . 9 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ معجزه این نیست که در آسمان پرواز کنی یا روی آب راه بروی. معجزه این است که به اعتدال بر زمین قدم بگذاری. 12 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ خدایا... کودکان گل فروش را میبینی؟ مردان خانه به دوش... دختران تن فروش... مادران سیاه پوش... کاسبان دین فروش... محرابهای فرش پوش... پدران کلیه فروش... زبانهای عشق فروش... انسانهای آدم فروش... همه را میبینی؟می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم.دیگر زمین بوی زندگی نمیدهد!! 11 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ این روزها آب وهوای دلم آنقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست 14 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ گاهے دلـــم میخواهـد … گاهے دلـــم میخواهـد … کفش هایم را تا بہ تا بپوشمــ … تا ببینم هنوز کسے /حواسش/ بہ مــن هست 17 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ خدایا التماست میکنمهمه دنیایت ارزانیِ دیگران ! ولی ... آنکه دنیایِ مناستمالِ دیـگری نباشد... 10 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ یوسف می دانست تمام درها بسته هستنداما به خاطر خدا حتی به سوی درهای بسته دوید... و تمام درهای بسته برایش باز شد اگر تمام درهای دنیا به رویت بسته بود بدو چون خدای تو و یوسف یکی ست ... 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بـــه مــن " قـــــــول " بـــده در تمـــام سالهــــایــــــــی كــه بـــاقـــی مـــانــده تـــا ابــــد ،، مــــــواظب خـــــــــودت بـــاشـــــــی شـــایـــد مــن نبــــــاشـــم كــــــه یــــــادآوری اتــــ كنم ،،،،، 12 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ این روزها رو قایم می کنم در سبد اسباب بازی های کودکی هایم تا کسی نفهمد بزرگ شدن درد دارد ... 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ انقدر مستم که بی قایق به دریا می روم یا به عشقم میرسم یا غرق دریا می شوم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده