*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلاااام به دوستانِ نواندیش :w31: باز هم مسابقه ای دارییییییییییییییییییییییییییییییییییییمممم:w31: مسابقه عکس با موضوعِ عناصر مذهبی در معماری(اعم از مناره، گنبد، محراب، حوضِ مساجد و ...) دوستان تا شنبه آینده که میشه 4/15 میتونن عکس هاشون رو برای من پیغام خصوصی کنن پ ن: دوستان فقط ذکرِ مکان عکس فراموش نشه منتظر حضور همیشه فعالتون هستیم 32 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سلام من حتما شرکت میکنم :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ میترسم بفرسم باز برگزار نشه 15 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سلام... خیلی عالیه منم سعیمو میکنم شرکت کنم... 14 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سلام.میشه دوشنبه یادم بندازید بفرستم 12 لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سلام.. مرسی از زحمتاتون .... ایشالله عکسای خوبی ارائه میشه . 7 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ دوستان تا شنبه آینده که میشه 4/15 میتونن عکس هاشون رو برای پیغام خصوصی کنن مینی برای کی پیام خصوصی کنن آیا ؟ 9 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلام بچه ها امروز چند شبه ست؟ عکسو کجا بفرستیم؟ منم میتونم بفرستم؟ مهلت داره یا تموم شده؟ من کیم؟ اینجا کجاست؟ زود جواب منو بدین لطفا 2 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ چرا نوشته ی منو پخش نمیکنه؟ آخه چرا 2 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ ببخشید تازه دیدم پخش شد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ سلام من حتما شرکت میکنم :hapydancsmil: ممنونم منتظر عکساتون هستم میترسم بفرسم باز برگزار نشه بفرست عزیزم برگزار میشه سلام...خیلی عالیه منم سعیمو میکنم شرکت کنم... ممنونم سلام.میشه دوشنبه یادم بندازید بفرستم شرکت میکنم موچکرم شرکت میکنم موچکرم سلام..مرسی از زحمتاتون .... ایشالله عکسای خوبی ارائه میشه . خواهش میشه ممنونم مینی برای کی پیام خصوصی کنن آیا ؟ اینجانب 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ دوستان فقط دقت کنین...عکس از مسجد نمیخواماا...از عناصر مذهبی...مثه مناره،گنبد و اینا...از کلیسا هم اگر دارید میتونین بزارید 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ تا الان 6 تا شرکت کننده بچه ها بازم بفرستید 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ شرکت کردم کی شروع میشه؟ تا شنبه شب مهلت دادیم برای عکسا...بعدش تاپیک بسته میشه و تاپیک نظرسنجی گذاشته میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده