Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ تجربه ی یک خانم با سوختگی ها چندی پیش هنگام پختن ذرت، چنگالم را در آب جوش کردم تا ببینم که ذرت ها آماده هستند یا خیر... ولی اشتباها دستم در آب جوش رفت... همان طور که داشتم جیغ و فریاد می کردم، یکی از دوستانم که یک دامپزشک ویتنامی است وارد خانه شد و پرسید که مقداری آرد ساده دارم یا نه؟ من کیسه را آوردم و او دست مرا در آن فرو برد و به من گفت که دستم را به مدت 10 دقیقه در آن آرد نگه دارم... و من هم همینکار را کردم...او به من گفت که در ویتنام، مردی آتش گرفته بود و آنها در حالی که ترسیده بودند، برای خاموش کردن او کیسه ای آرد بر سر و تن او پاشیده بودند، و در کمال تعجب دیده بودند که نه تنها آن آرد آتش را خاموش کرده است، بلکه باعث شده بود که او حتی یک تاول هم نزند خلاصه ....من دستم را به مدت 10 دقیقه در کیسه ی آرد نگه داشتم و آن را بیرون آوردم و دیدم که حتی یک رد قرمز و یا تاولی روی آن وجود ندارد و از همه مهمتر، به هیچ عنوان دردی هم ندارد. از آن زمان، من یک کیسه آرد برای زمان هایی که خودم را می سوزانم، در یخچال نگهداری می کنم. آرد سرد تأثیر بیشتری نسبت به آرد با دمای اتاق دارد. من از آرد استفاده کرده ام و تا به حال یک لک سوختگی قرمز و یا تاول نداشته ام. حتی یک بار زبانم را سوزاندم و آرد را به مدت 10 دقیقه روی آن گذاشتم... درد آن ناپدید شد و سوختگی آن هم برطرف شد آن را امتحان کنید.... معجزه را تجزبه کنید!! یک کیسه آرد در یخچال خود نگه دارید و از این کار خوشحال خواهید شد در ضمن باید اشاره کنم که محدوده ی سوخته شده را اول زیر آب سرد نگیرید.... آن را مستقیما در آرد قرار داده و 10 دقیقه نگه دارید این مطلب برام ایمیل شده صحت و سقمش رو باید امتحان کرد 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ با تشکر و کمال احترام به مهدی عزیز دوست خوبم..........این مطلب میتونه برای برخی از افراد که باور دارند چنین مطالب غیر واقعی یه فاجعه به بار بیاره...... دوستان ارد جزو غلات است و نمیتواند شفا بخش و یا درمان سوختگی باشد من مطالبی در مورد سوختگی در تالار گذاشتم و نحوه درمان رو ....... سوختگی نیاز به مایع سرد دارد بهتر است سوختگی چنین جزئی رو زیر اب سرد قرار بدید که هم سوزش و دردش بر طرف شه هم تاول نزنه......... یه توصیه دوستانه به همگی دوستان گلم این ایمیلها رو باور نکنید و محتاط باشید......... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ با تشکر و کمال احترام به مهدی عزیز دوست خوبم..........این مطلب میتونه برای برخی از افراد که باور دارند چنین مطالب غیر واقعی یه فاجعه به بار بیاره...... دوستان ارد جزو غلات است و نمیتواند شفا بخش و یا درمان سوختگی باشد من مطالبی در مورد سوختگی در تالار گذاشتم و نحوه درمان رو ....... سوختگی نیاز به مایع سرد دارد بهتر است سوختگی چنین جزئی رو زیر اب سرد قرار بدید که هم سوزش و دردش بر طرف شه هم تاول نزنه......... یه توصیه دوستانه به همگی دوستان گلم این ایمیلها رو باور نکنید و محتاط باشید......... میشه رو خودت امتحان کنی نتیجه رو بدی 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ میشه رو خودت امتحان کنی نتیجه رو بدی گویا مطلب رو شما گذاشتی .پس خودت امتحان کن کشل....... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ ی ایمیلم اومده بود برا من که نوشته بود قسمت سوخته رو اول زیر آب سرد برد و بعد توی سفیده ی تخم مرغ گذاشت...اینم الکیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ ی ایمیلم اومده بود برا من که نوشته بود قسمت سوخته رو اول زیر آب سرد برد و بعد توی سفیده ی تخم مرغ گذاشت...اینم الکیه؟ اب سرد درسته عزیزم.......اما تخم مرغ هم الکیه خانومی...... رو ایمیلها حساب نکنید به هیچ وجه......سلامتیتون رو به خطر نندازی با ایمیها و یا پیامهای فیس بوک و تویتر...... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ گویا مطلب رو شما گذاشتی .پس خودت امتحان کن کشل....... تو به عنوان یه پزشک مسئولی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده