major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ علت رودربایستی چیست؟ شما چقدر رودربایستی میکنید؟ چقدر دیگران را در رودربایستی قرار می دهید؟ آیا رودربایستی خوب است؟ راههای برون رفت از رودربایستی کدام است؟ 3 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ من خیلی مراعات سایرین رو میکنم شاید رودربایستی هم توش باشه، در چند ساعت اول یا چند ملاقات اول ولی بعدش دیگه اصلا!!! یعنی هرچی مخالف میلم باشه نه تنها رک میگم، بلکه شاید با پرخاش و عصبانیت بگم 3-4 ساله اصلا کنترل اعصابم از دست داد 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ شاید جای به دلیل احترام به شخص مقابل نظرم رو نگم ولی هیچ وقت با نزدیکترین افراد حاظر در اطرافم هم رودربایسی نمیکنم......چون بنظرم کاری بسیار بی معنی 2 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ علت رودرباسیتی چیست؟شما چقدر رودرباستی میکنید؟ چقدر دیگران را در رودرباستی قرار می دهید؟ آیا رودرباستی خوب است؟ راههای برون رفت از رودربایستی کدام است؟ علتش ناآشنا و تازه واد بودن ممکنه باشه؛ یکی هم ذاتاً یکی خجالتی باشه! همین. رودرواسی نمی کنم! معمولاً ... معمولاً خودم هستم و فقط شاید خیلی راحت نباشم اونم مربوط به روزهای اول آشنایی می شه! دوست ندارم کسی رو تو رو درواسی قرار بدم! فقط برای وقتی که پرروبازی درنیارن ممکنه در بارهای اول خوب باشه ولی بعداً خوب نیس. راهش اینه که واقعی تر نگاه کنی. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده