رفتن به مطلب

فحاشی دختر به پسر در ملا عام

ارسال های توصیه شده

من خیلـــــی دلم میخاد این مواقع یجوری حال پسره رو بگیرم...جواب مناسبی بدم یا بزنمش(:w58:)اما میترسم طرف حرف و فحش خیلی بدتری بگه، پس با سکوت و بی محلی حلش میکنم:ws3:

اما ی دخترخاله دارم، 1مترو 50 سانت قد داره...ی بار تو بازارتهران با اون شلوغی..ی مرده که دستش سمت محل تجمع خانوما بود:whistle: رو کتک زد...هلش داد...ی بارم تو اتوبوس همینکارو با ی پسره کرد...غبطه خوردم بش:sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من دیدم که یه پسر دستفروش به یه دختره تیکه انداخت دختره هم تمام بساط پسره رو ریخت رو زمینو بهش فحش داد و رفت در حالی که تیکه ای که پسره به اون انداخت یه حرف خیلی ساده و بی کلاس بود که برای جلب توجه زده بود ,در حالی که من خودم خیلی تیکه های بدتری شنیدم و اصلا به روی خودم نیاوردم ,به قول یکی از دوستانم وقتی سگ به تو پارس می کنه که نباید بهش گفت چرا پارس می کنی ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
موافق نیستم

برید از دوتا دختر یکی‌ ساده و دیگری آرایش دارو کمی‌ جلف بپرسید که در اوقاتیی که بیرونن چقد از پسرا حرف میشنون

متوجه میشین

اگه کسی‌ دلش می‌خواد رفتاری که شایستش باهاش انجام بشه باید از همه جهت خودشو واسه اون رفتاری که دلش می‌خواد آماده کنه

و خوب هممون قبول داریم برای بدست آوردن بعضی‌ چیز‌ها باید بعضی‌ چیز‌های دیگه رو فاکتور گرفت

خوب من خودم به شخصه بین دختری که سنگین و با وقاره با دختری که جلف تفاوت قائلم اون هم به میزان زیاد

خوب یا بدشو کار ندارم اما این تنها نظر من نیست

در ضمن دنبال دختر افتادن هم واسه پسرا فک کنم اول با همین دختری جلف شروع بشه بعدش تبدیل به یه عادت و مرض بشه واسه همهٔ دختر ها

فک می‌کنم این مساله فقط با یکی‌ دو کار ساده و کوچیک حل شدنی نباشه و چون که جدیداً مد این شده که دخترها مانند عروس‌ها بیرون بیان و در فرهنگمون متاسفانه باب شده کار سختیست عوض کردنش

در مورد پسر‌ها هم باید بگم که این کارشون واقعا زشته و از روی نا بخردیشونه که اگه ذره‌ای تفکر میکردند اینگونه مسائل کمتر بود

اما اگه بخوایم فراتر بریم این معضلیست که مملکت باعث ایجادش شده و اون هم نداشتن کار برای جوون‌ها و در صورت داشتن کار کفاف ندادن حقوق برای گذاران زندگی‌ هستش که اگه این مشکل حل میشد و کمتر کسی‌ رو بیکار میدیدیم این همه جوون عذب نداشتیم که روزا دنبال غریزش راه بگیر تو خیابون به دختر مردم تیکه بندازه که این خوش بینانه‌ترین حالتشه اگه کارهای دیگه نکنه

اگه کار بود پول هم بود؛ تشکیل خانواده هم که آرزوی خیلی‌ جوون هاست بود و نتیجه کم شدن یک سری رفتار‌های بد جامعه بود

با نبود کار و زیاد شدن اوقات فراغت و حوصله سر رفتن جوون‌ها،خانوم‌ها به آرایش بیشتر خودشون و پسرها به فکر رفع بیکاری و هزار تا کار دیگه رو میارن و نتیجه هم که پیداست

حرفی که من زدم در جوامع انسانی صدق می کنه نه جوامع حیوانی مثل ایران که بخوان به تیپ و لباس یک شخص که مساله شخصیه بگن جلف یا با وقار و به ارایش یک شخص که باز هم به خودش مربوط میشه و نه مجوز مزاحمت اما خوب در حال پیشرفت به سمت عقب هستیم و پسرها کمتر به تیپ کار دارن و برای هر دختری مزاحمت ایجاد می کنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
من دیدم که یه پسر دستفروش به یه دختره تیکه انداخت دختره هم تمام بساط پسره رو ریخت رو زمینو بهش فحش داد و رفت در حالی که تیکه ای که پسره به اون انداخت یه حرف خیلی ساده و بی کلاس بود که برای جلب توجه زده بود ,در حالی که من خودم خیلی تیکه های بدتری شنیدم و اصلا به روی خودم نیاوردم ,به قول یکی از دوستانم وقتی سگ به تو پارس می کنه که نباید بهش گفت چرا پارس می کنی ...

میدونی چرا تیکه های بدتر شنیدی ؟ چون دختر ها سکوت کردن چون خونواده ها سکوت کردن و پسرها وقیح تر شدن . البته فحاشی کار درستی نیست باید کار عملی انجام داد مثل همون کاری که دختر کرد قرار نیست شخصیت ارامش یک نفر دیگه فدای جلب توجه کسی دیگه بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من فحاشی نشونه ی بی شخصیتیه و دختر و پسر نداره!

و من کلا عقیده دارم با پسر جماعت نباید دهن به دهن شد!!!چون شخصیت دختر و وقارش میره زیره سوال..

پسری که انقد ابلح و بی شخصیته که به دختری تیکه میندازه از سگ کمتره و میخواد که جلب توجه کنه پس بنابر این میذارم تو خماری بمونه و جواب ابلحان خاموشیه...و سکوت از صدتا فحش واسشون بدتره...:whistles::whistles::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من فحاشی نشونه ی بی شخصیتیه و دختر و پسر نداره!

و من کلا عقیده دارم با پسر جماعت نباید دهن به دهن شد!!!چون شخصیت دختر و وقارش میره زیره سوال..

پسری که انقد ابلح و بی شخصیته که به دختری تیکه میندازه از سگ کمتره و میخواد که جلب توجه کنه پس بنابر این میذارم تو خماری بمونه و جواب ابلحان خاموشیه...و سکوت از صدتا فحش واسشون بدتره...:whistles::whistles::ws28:

ابله ! و نه ابلح

از سگ کمتره چیه بابا اینجا ی محیط فرهنگیه خونواده رد میشه از این سایت ;)ی کم با طمانینه تر پلیز...

با پسر جماعت نباید دهن به دهن شد چیه؟ اگه همینو ی پسر میگفت که با دختر جماعت نباید دهن به دهن شد کلی حرف میزدن که اینجا ایرانه و خانما رو انسان درجه 2 حساب میکننو این حرفا

نظرتون محترمه هرچند ممکنه باهاش مخالف باشم ...ممنون از پاسخت دوست عزیز

• Like 1
لینک به دیدگاه
حرفی که من زدم در جوامع انسانی صدق می کنه نه جوامع حیوانی مثل ایران که بخوان به تیپ و لباس یک شخص که مساله شخصیه بگن جلف یا با وقار و به ارایش یک شخص که باز هم به خودش مربوط میشه و نه مجوز مزاحمت اما خوب در حال پیشرفت به سمت عقب هستیم و پسرها کمتر به تیپ کار دارن و برای هر دختری مزاحمت ایجاد می کنن

جامعه ایران حیوانیه ؟!! خیلی دلتون پره ها

ممنون از پاسخ و ارائه نظرت دوست عزیز:icon_gol:

لینک به دیدگاه
مطمئنا فحاشی کار شایسته ای نیست ولی...

شما اصولا با فحاشی(دختر به پسر) مخالفید یا درصورت ارتکاب عملی از جانب پسر (در خیابان) اورا مستحق فحش خوردن از جانب دختر می دانید؟ (اگر پاسخ مثبت است چه اعمالی)

حرکت یک پسر بعد از فحاشی از جانب یک دختر چگونه باید باشد؟

حرکت پسر باید چگونه باشد!!؟

پسره قبلا حرکتش رو انجام داده و فحشی که خورده جواب حرکتش بود !

انگار پسره طلبکاره و این وسط بهش ظلم شده ! که حالا بعدش تصمیم بگیره چه حرکتی انجام بده!

من جای اون دختر باشم ، اگه تواناییش رو داشته باشم پسره رو از آلت تناسلیش حتی آویزون میکنم حالا فحش که باد هواست :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

جانی دپ جان تو کاربر محبوب منی!!!! تا حالا پستی ندیدم ازت که خوشم نیاد

اما جامعه حیوانییییییییی چیه؟؟؟؟؟:ws3: خیلی هم جامعه خوبی داریم!!! فقط باید تصفیه بشه اندکی

• Like 2
لینک به دیدگاه
جانی دپ جان تو کاربر محبوب منی!!!! تا حالا پستی ندیدم ازت که خوشم نیاد

اما جامعه حیوانییییییییی چیه؟؟؟؟؟:ws3: خیلی هم جامعه خوبی داریم!!! فقط باید تصفیه بشه اندکی

ممنون شما لطف داری

واقعا حیوانیه من 8 تا گربه داشتم و هر موقع به مردم ایران و نحوه زندگیشون نگاه می کنم یاد اون گربه ها می افتم خیلی شبیه :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

اینجورآدما به قصد حرص دادن طرف این کارومیکنن اگه بی اعتناباشی اونا همون کسین که حرص می خورن

اگه این اتفاق برا من بیفته مطمءناً فحاشی نمی کنم چون براخودم بدمیشه من فقط با یه سیلی جانانه جوابشومیدم

حتی یه باربرام پیش اومده که این کارجواب داده

• Like 1
لینک به دیدگاه

پارس کردن واژه درستی نیست. باید بگیم واق واق کردن.:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...