Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ نوشته اصلی توسط Mehdi.Aref تو این تاپیک قصد دارم که مجموعه مقالات کنفرانسهای شبکه توزیع نیروی برق ( psc ) رو برای دانلود براتون بذارم باتوجه به اینکه تعداد مقالات و حجم اونها بالا هست عناوین مقالات رو میذارم و دوستان هر مقاله رو که میخواستن درخواست بدین تا براتون اپلود کنم به مرور هم دانلود مقالات رو به لیست اضافه میکنم نوشته اصلی توسط ardalanparsa سلام گفته بودین هر مقاله ای که میخواین رو درخواست بدین من مقاله شماره "41. تحليل و بررسي ويژگيهاي اقتصادي استفاده از منابع انرزي تجديد پذير بعنوان منابع توليد پراكنده در شبكه هاي توزيع" رو میخوام لطفا بفرمائید: فايل هاي پيوست شده تحليل و بررسي ويژگيهاي اقتصادي استفاده از منابع انرز.pdf (1.79 مگابایت, 0 نمايش) مرسی ممنون ولی آقا این مقاله قسمتی ازش ناقصه که!!!!! قسمت مقدمه ص 442 مقاله کاملشو ندارین؟ لازم لازمم از این لینک دانلود کنید http://www.noandishaan.com/uploads/uploads/137848150934181.rar 2 لینک به دیدگاه
ardalanparsa 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ از این لینک دانلود کنید http://www.noandishaan.com/uploads/uploads/137848150934181.rar دوباره سلام شرمنده شرمنده لینکی که گفته بودین دانلود کردم ولی متنش بهم ریخته است نمیتونین از صفحه 442 ی عکس بگیرین و اونو عکس رو اپلود کنین اینجوری بهتره من فقط همین صفحه رو میخوام لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ دوباره سلام شرمنده شرمنده لینکی که گفته بودین دانلود کردم ولی متنش بهم ریخته است نمیتونین از صفحه 442 ی عکس بگیرین و اونو عکس رو اپلود کنین اینجوری بهتره من فقط همین صفحه رو میخوام http://www.noandishaan.com/upload/images/bngt6srjvclfmrs0c5q.jpg 2 لینک به دیدگاه
professer 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ سلام پس لینک دانلودش کجاست؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ سلامپس لینک دانلودش کجاست؟:ws52: لیست مقالات گذاشته شده. تو پست اول گفتن: هر مقاله رو که میخواستن درخواست بدین تا براتون اپلود کنم 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دانلود رایگان مقالات چهارمین دوره کنفرانس شبکه توزیع برق به پست پنجم تاپیک اضافه شد 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ لینک دانلود رایگان مقالات پنجمین دوره کنفرانس شبکه توزیع برق به پست ششم تاپیک اضافه شد 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ لینک دانلود مقالات ششمین دوره کنفرانس شبکه توزیع برق به پست هفتم تاپیک اضافه شد. 2 لینک به دیدگاه
ansarym1981 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه لمكان داره اين مقاله رو براي من آپلود كنيد: محاسبات تحليلي جايابي بهينه اتوبوستر در شبكه هاي فشار متوسط ..[/h]با تشكر 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ سلام و خسته نباشيد اگه لمكان داره اين مقاله رو براي من آپلود كنيد: محاسبات تحليلي جايابي بهينه اتوبوستر در شبكه هاي فشار متوسط .. با تشكر با عرض معذرت بابت تاخیر بفرمائید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
soosan3011 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ [DLBOX][B]با عرض سلام و خسته نباشيد خواهشمندم اگه امكان داره [B]مقالات پانزدهمين تا هجدهمين دوره شبکه های توزیع نیروی برق را به ايميل من ارسال كنيد يا در همين جا آپلود بفرماييد با سپاس از شما عزيزان[/B][/B][/DLBOX] [email]soosan3011@gmail.com[/email] 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ [quote name='soosan3011'][DLBOX][B]با عرض سلام و خسته نباشيد خواهشمندم اگه امكان داره [B]مقالات پانزدهمين تا هجدهمين دوره شبکه های توزیع نیروی برق را به ايميل من ارسال كنيد يا در همين جا آپلود بفرماييد با سپاس از شما عزيزان[/B][/B][/DLBOX] [email]soosan3011@gmail.com[/email][/QUOTE] مقالات به ترتیب در انجمن قرار میگیره مقاله مورد نظرتون رو بگید تا درصورت وجود در آرشیو در اختیار شما قرار بگیره [COLOR=#0000cd]همچنین دانلود مقالات هفتمین دوره شبکه های توزیع برق به [/COLOR][B][URL="http://www.noandishaan.com/forums/thread115017.html#post1282705"][COLOR=#ff0000]تاپیک[/COLOR][/URL][/B][COLOR=#0000cd] اضافه شد[/COLOR] 2 لینک به دیدگاه
m_jeniffer 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ سلام.لطفا این مقاله: 1. كليدزني خازنها در سيستم هاي توزيع توسط منطق فازي با تشکر لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ سلام.لطفا این مقاله:1. كليدزني خازنها در سيستم هاي توزيع توسط منطق فازي با تشکر سلام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
maisam1 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام لینک 11. محاسبات تحليلي جايابي بهينه اتوبوستر در شبكه هاي فشار متوسط توزيع لطفا لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام لینک 11. محاسبات تحليلي جايابي بهينه اتوبوستر در شبكه هاي فشار متوسط توزيع لطفا سلام بفرمائید خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ مقاله فيوز قدرت الكترونيكي و كاربرد آن در حفاظت شبكه توزيع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
reza sematbahar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ دوست عزیز تو این تاپیک مقالات مشخص شده در صفحات اول و دوم قرار داده میشود سلام لطفا یه مقاله درمورد روشهای کاهش هزینه های برق رسانی شامل طراحی-تجهیزات-اجرا-بهره برداری لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ سلام لطفا یه مقاله درمورد روشهای کاهش هزینه های برق رسانی شامل طراحی-تجهیزات-اجرا-بهره برداری سلام دوست عزیز اینجا فقط یکی از مقالات صفحات اول و دوم رو براساس نیازتون مشخص کنید تا براتون قرارداده بشه 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ عنوان مقاله : بهینه سازی پروفیل ولتاژ سیستم توزیع با استفاده از شبکه عصبی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده