unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ اون که آره! خیلی ضایع هست! می بینی یه جمله رو نفهمیدی با سرعت رد می شه یا شایدم نتونستن بفهمن خودشونم!! اونو ردش می کنن و کلاً نمی نویسن!!می بینی 10 ثانیه به 10 ثانیه می نویسه صدای خنده! صدای در!! برای اینکه حق ترجمه رو بدی: خوب شما باید چینی یاد بگیری!! اگه می خوای واقعاً خنده و صدای تلفن و شکستن در و پنجره و مشت وسیلی رو ترجمه کنی!!! چینی ها همه صداها رو هم می تونن هجی کنن هم بنویسن!! یا حضرت اشرف... خود چینیا حروف الفباشونو به زور یاد میگیرن چه برسه به من... آقا همون در حد خفیف خوب و کافیه برا من... 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ تا به اینجا امیر صادقی میم-شیمی احمدرضا فرنوش خادمی و خودم هستیم استارت کار رو از شنبه میزنیم و مهلت پایان اون, روز پنج شنبه هست دوستانی که از قبل اعلام آمادگی کردن, نظرشون رو الان بدن! 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ تا به اینجاامیر صادقی میم-شیمی احمدرضا فرنوش خادمی و خودم هستیم استارت کار رو از شنبه میزنیم و مهلت پایان اون, روز پنج شنبه هست دوستانی که از قبل اعلام آمادگی کردن, نظرشون رو الان بدن! من خیـــــــــــــــلی سبک هستم...!!! 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ موفق باشين بچه ها اسپم هم ممنوع 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ تا به اینجاامیر صادقی میم-شیمی احمدرضا فرنوش خادمی و خودم هستیم استارت کار رو از شنبه میزنیم و مهلت پایان اون, روز پنج شنبه هست دوستانی که از قبل اعلام آمادگی کردن, نظرشون رو الان بدن! این فرنوش خادمی کی هست الان؟؟ کاربری به این اسم نداریم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سعی میکنم باشم اما قول نمیدم:l 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ مووفق باشید ما پشتتونیم. نترسید 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام بچهها استارت کار رو زدیم پایان کار، آخر همین هفته هستش ( پنج شنبه شب دیگه برام بفرستین ) لطفن سریع جمع و جورش کنین نفری 130 خط بهش می خوره خطوط 1-130 به فرنوش خادمی میرسه خطوط 131-260 مربوط به خانم مدیر خودمون خطوط 261-390 مربوط به آقای احمد رضا خطوط 391-520 مربوط به آقای اردشیر خطوط 520- 650 مربوط به امیر صادقی و 650 تا انتها رو نیز خودم انجام میدم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام بچههااستارت کار رو زدیم پایان کار، آخر همین هفته هستش ( پنج شنبه شب دیگه برام بفرستین ) لطفن سریع جمع و جورش کنین نفری 130 خط بهش می خوره خطوط 1-130 به فرنوش خادمی میرسه خطوط 131-260 مربوط به عطر بارون خطوط 261-390 مربوط به آقای احمد رضا خطوط 391-520 مربوط به آقای اردشیر خطوط 520- 650 مربوط به امیر صادقی و 650 تا انتها رو نیز خودم انجام میدم چون خانم احمدی نبودن، توی لیست قرار ندادم، از همگی ممنون میشم سریع این کار رو انجام بدن، و با پیام خصوصی البته، برام بفرستن بچه ها میتونین از نرم افزار زیرنویش کمک بگیرین، کارتون سریع تر پیش میره http://www.noandishaan.com/forums/thread115226.html 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ فایل پیوست شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده