JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه فیلم Norwegian wood یکی از فیلمای زیباست که میتونین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببینید متاسفانه، زیرنویس فارسی این فیلم نیز موجود نیست دوستانی که حاضر به کمک کردن جهت ترجمه این زیر نویس، اینجا اعلام آمادگی کنن کلن 800 خط هستش، خوشحال میشم دوستان کمک کنن اگه هم جای خوبی نزدم تاپیک رو، از مدیر مربوطه درخواست کمک مینمایم دوستان، منتظر حضورتون هستم 11 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه فیلم Norwegian wood یکی از فیلمای زیباست که میتونین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببینید متاسفانه، زیرنویس فارسی این فیلم نیز موجود نیست دوستانی که حاضر به کمک کردن جهت ترجمه این زیر نویس، اینجا اعلام آمادگی کنن کلن 800 خط هستش، خوشحال میشم دوستان کمک کنن اگه هم جای خوبی نزدم تاپیک رو، از مدیر مربوطه درخواست کمک مینمایم دوستان، منتظر حضورتون هستم برنامه ترجمه فیلم های علمی رو داشتیم! اما فیلم درام تو برنامه هامون نبوده! 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ برنامه ترجمه فیلم های علمی رو داشتیم! اما فیلم درام تو برنامه هامون نبوده! قبلن یه فیلم دیگه نیز کار شده بود گفتم بیام این فیلم رو نیز استارت بزنیم البته تاپیک توی بخش ترجمه نبود، با عرض پوزش 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ چه جالب.منم تا جایی که بتونم کمک میکنم. 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ ممنون فرنوش جان یه دو نفر دیگه هم دعوت بنما اینجا، تا این ترجمه رو استارت بزنیم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ منم هستم ایشالا سخت که نیس؟ تعداد رو ببرین بالا که کم برسه بهمون 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ فلن 3 نفریم نه اصلن سخت نیست، دیدم متنش رو اگه بتونین یکی دو نفر دیگه رو هم اضاف کنیم، که زودی بشه این بخش رو تموم کنیم و بزاریم رو سایت، خیلی خوبه کسی رو میشناسین؟ دعوت کنین بچهها رو ( افرادی که میشناسین ) 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ سلام مرسی خانوم خادمی از اطلاع رسانیتون. والا من نمیدونم این کجاش کار علمیه جاوید اوکی منم هستم. استارتش رو خودت بگو کی میخوای بزنی دقیق. این کار ترجمه یکم ممکنه مشکل باشه چون زبان فیلم ژاپنیه.ولی تجربه خوبی میشه 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ سلام مرسی خانوم خادمی از اطلاع رسانیتون. والا من نمیدونم این کجاش کار علمیه جاوید اوکی منم هستم. استارتش رو خودت بگو کی میخوای بزنی دقیق. این کار ترجمه یکم ممکنه مشکل باشه چون زبان فیلم ژاپنیه.ولی تجربه خوبی میشه باید توی بخش فیلم زدم می شد ابتدا حس کردم اینجا، باید تاپیکی زد، و شاید بعد، برای فیلم هم اینجا بخشی در نظر بگیرن خوبه که هستی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ سلام مرسی خانوم خادمی از اطلاع رسانیتون. والا من نمیدونم این کجاش کار علمیه جاوید اوکی منم هستم. استارتش رو خودت بگو کی میخوای بزنی دقیق. این کار ترجمه یکم ممکنه مشکل باشه چون زبان فیلم ژاپنیه.ولی تجربه خوبی میشه خواهش میکنم. ئه ژاپنیه؟؟؟ من نمیدونستم. 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ خواهش میکنم. ئه ژاپنیه؟؟؟ من نمیدونستم. فیلم خوبی هستش، نگران نباش 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ خواهش میکنم.ئه ژاپنیه؟؟؟ من نمیدونستم. تو هم مثه من به صاحب تاپیک بابت این مسائل اعتماد کردی؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ فیلم خوبی هستش، نگران نباش 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ تو هم مثه من به صاحب تاپیک بابت این مسائل اعتماد کردی؟ آره 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ دیدن فیلمش ضرر ندراه تا دوشنبه، کسایی که اعلام آمادگی کردن، رو معرفی میکنم، و بخش بندیا رو انجام میدیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ دیدن فیلمش ضرر ندراه تا دوشنبه، کسایی که اعلام آمادگی کردن، رو معرفی میکنم، و بخش بندیا رو انجام میدیم فیلم ژاپنی دوست ندارم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ صحنه دار نباشه ها یکی ژاپنی دیدم خیلی فجیع بود:icon_pf (34): نمیخوام به اشاعه این جور چیزا کمک کنم 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ بعله!!! آقو منم به طور خفیف هستم... +الان اول کار بگم که 8 تیر دارم میرم سفر... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ دیدن فیلمش ضرر ندراه تا دوشنبه، کسایی که اعلام آمادگی کردن، رو معرفی میکنم، و بخش بندیا رو انجام میدیم میشه اون بخشایی که فقط جیغ میزنن رو من ترجمه کنم؟ یا اون قسمت های که گریه میکنن؟ حالا خنده هم باشه اشکال نداره... 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ اینو به تجربه بگم بهت که خنده و گریه و جیغ از زبانی به زبان دیگه هیچ فرقی نمی کنه!! یعنی لزومی به ترجمه نداره!! :biggrin: منم از مکالمات یکی از دوستام فقط خنده و جیغاشو می فهمیدم!!! نه دیگه... مثلاً وقتی طرف میخنده اینجوری مینویسه : (صدای خنده) یا وقتی تلفن زنگ میخوره : (صدای زنگ تلفن) حس دیدن فیلم افراد کر و لال به آدم دست میده... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده