Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ درودی دیگر..... دوستان عزیز تو این تاپیک سعی داریم مجموعه ای از نقشه ها و مدارک بناهای تاریخی و سنتی رو قرار بدیم تا یک ارشیو کاملی در اختیار همه دوستان قرار بگیره. مثل همیشه منتظر همراهی شما عزیزان هستیم.... سبز باشید و... پایدار *** شروع تاپیک *** شماره یک_خانه گلشن یزد 15 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ شماره دو_خانه بروجردی ها_کاشان ..... (نقشه با فرمت اتوکد در ضمیمه قرار گرفته است) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ شماره سه_آب انبار شش بادگیر_یزد پلان _مقطع :::::::::::::::::::::::::::::::: شماره چهار_آب انبار عبدالرزاق خان_کاشان پلان_برش :::::::::::::::::::::::::::::::: شماره پنج _ آب انبارمیرزا مقیم _ کاشان پلا زیر زمین _ همکف مقطع_نما 13 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ شماره شش _ کاروانسرای دروازه گچ مربوط به دوره ساسانی شماره هفت _ کاروانسرای امامزاده هاشم _رشت شماره هشت _کاروانسرای لات _رشت شماره نه _پلان و مقطع کاروانسرای یونگی _بندر عباس شمارده _پلان و مقطع کاروانسرای موخ احمد _بندر عباس شماره یازده _پلان کاروانسرای امامزاده هاشم 14 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ شماره دوازده _برش و پلان کاروانسرای گامبوش _آمل شماره سیزده_برش و پلان کاروانسرای شبلی _تبریز شماره چهارده_پلان چهار ایوانی کاروانسرای باغ شیخ _ساوه شماره پانزده_پلان کاروانسرای شرف _مشهد شماره شانزده_پلان کاروانسرای مهیار شماره هفده_کاروانسرا و مدرسه مادرشاه_اصفهان 14 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ شماره هجده_بنای یاد بود بوعلی سینا_همدان ......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ شماره نوزده_حمام خان_ یزد ........ 7 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ شماره بیست_مسجد جامع_ یزد ..... 9 لینک به دیدگاه
naturalism 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ سلام من به نقشه های مسجد جامع همدان نیاز دارم...کسی هست کمک کنه؟ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
naghmeh azhang 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ نقشه ها در قسمت ضميمه يعنيًكجا؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ شماره بیست یکم:حمام شهبازخان-کرمانشاه نقشه به صورت پیوست 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ شماره بیست دوم:حمام چهار فصل -اراک پلان برش 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ شماره بیست سوم:کاروانسرای بیستون-کرمانشاه 3 لینک به دیدگاه
سعید صفاری 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام من به نقشه مسجد حاج صفر علی نیاز دارم کسی هست کمکم کنه لینک به دیدگاه
niloofar saadat1372 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۵ ضمیمه کجاست سلام،من نقشه و تحلیل کامل خونه بروجردی های کاشان می خوام کجاست؟ لینک به دیدگاه
yasiArt71 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ سلام من احتیاج شدید به پلان خانه های مسکونی اصفهان در دوره پهلوی اول و دوم دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده