Saye Noori 10314 ارسال شده در 20 شهریور، 2013 درودی دیگر..... دوستان عزیز تو این تاپیک سعی داریم مجموعه ای از نقشه ها و مدارک بناهای تاریخی و سنتی رو قرار بدیم تا یک ارشیو کاملی در اختیار همه دوستان قرار بگیره. مثل همیشه منتظر همراهی شما عزیزان هستیم.... سبز باشید و... پایدار *** شروع تاپیک *** شماره یک_خانه گلشن یزد 15
Saye Noori 10314 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2013 شماره دو_خانه بروجردی ها_کاشان ..... (نقشه با فرمت اتوکد در ضمیمه قرار گرفته است) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14
Saye Noori 10314 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2013 شماره سه_آب انبار شش بادگیر_یزد پلان _مقطع :::::::::::::::::::::::::::::::: شماره چهار_آب انبار عبدالرزاق خان_کاشان پلان_برش :::::::::::::::::::::::::::::::: شماره پنج _ آب انبارمیرزا مقیم _ کاشان پلا زیر زمین _ همکف مقطع_نما 13
Saye Noori 10314 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2013 شماره شش _ کاروانسرای دروازه گچ مربوط به دوره ساسانی شماره هفت _ کاروانسرای امامزاده هاشم _رشت شماره هشت _کاروانسرای لات _رشت شماره نه _پلان و مقطع کاروانسرای یونگی _بندر عباس شمارده _پلان و مقطع کاروانسرای موخ احمد _بندر عباس شماره یازده _پلان کاروانسرای امامزاده هاشم 14
Saye Noori 10314 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2013 شماره دوازده _برش و پلان کاروانسرای گامبوش _آمل شماره سیزده_برش و پلان کاروانسرای شبلی _تبریز شماره چهارده_پلان چهار ایوانی کاروانسرای باغ شیخ _ساوه شماره پانزده_پلان کاروانسرای شرف _مشهد شماره شانزده_پلان کاروانسرای مهیار شماره هفده_کاروانسرا و مدرسه مادرشاه_اصفهان 14
Saye Noori 10314 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2013 شماره هجده_بنای یاد بود بوعلی سینا_همدان ......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14
naturalism 11 ارسال شده در 8 مهر، 2014 سلام من به نقشه های مسجد جامع همدان نیاز دارم...کسی هست کمک کنه؟ممنون میشم 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 شماره بیست یکم:حمام شهبازخان-کرمانشاه نقشه به صورت پیوست 2
niloofar saadat1372 10 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 ضمیمه کجاست سلام،من نقشه و تحلیل کامل خونه بروجردی های کاشان می خوام کجاست؟
yasiArt71 10 ارسال شده در 12 آبان، 2019 سلام من احتیاج شدید به پلان خانه های مسکونی اصفهان در دوره پهلوی اول و دوم دارم
ارسال های توصیه شده