رفتن به مطلب

وقتی ایرانی جماعت ذوق زده بشه...

haniye.a

ارسال های توصیه شده

سلام...

وقتی یهویی تویه ماه انقدر ذوق زده میشیم...ازمون بعید نیست

:w02:

شما هم دیدین پاس داد؟:w02:

چشم بصیرت میخواد:ws3:

g4irivdgl9vvs9ha37eb.jpg

این موردم اضافه کنم حال کنین...از ذوقش رفته اون بالا

:w58:

z9bg7slbr1vr1h3srt.jpgیه سوال بدجور رو مخم راه میره...اگه اونی که خواستیم نشد چی؟

یعنی ممکنه یه روزی تو تاریخ ثبت بشه (این خرداد هم مثل بقیه خردادا) بد ترین رخداد در تاریخ ایران چی؟

اگه یه روزی هممون بکوبیم تو سرمون که چرا عین احمقا ریختیم بیرون...رقصیدیم...شعار دادیم...چی؟

البته شایدم بهترین باشه...:hanghead:

• Like 28
لینک به دیدگاه
دلشون به همین چیزا خوشه بابا!!!

:ws28::Laie_28:

ولی خداییش من موندم به این سرعت این شعارا چطور ساخته میشه......:femenist::ws28:

خلاقیت گلم...:ws3:

ادم که خوشحال بشه همه ی استعداد های خفتش بیدار میشه...:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من این روزا خیلی جلوی خودمو گرفتم که شادی کسی خراب نکنم :w02:این ملت انقد عذاب دیدن و به بهونه های مختلف شادیم حرومشون کردن که کسی دلش نمیاد حرفی بزنه :hanghead:ولی اگه این ملت میدونستن چی میتونستن بدست بیارن و الان چی دارن ... :hanghead:

w1bxq7kd35izjyuc36a.jpg

• Like 14
لینک به دیدگاه

بهر حال مردم این روزا نیاز به روحیه و امید دارن

بعد انتخابات این پیروزی هم مزید بر علت شد که این هیجانات نهفته رو یه جوری تخلیه کنن :ws3:

البته بعضیا مث اینکه زیادی تخلیه کردن!:ws3:

به امید فرداهای بهتر

:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

دمت گرم همشهری:دی....میدان آبرسان تبریزه اینجا

شما ها آدمای بدبینی هستید که البته جور زمانه کم تاثیر نداشته:w16:

من مثل شما باینری فکر نمیکنم حتی این چند قدم مثبت هم برا من نوید روزهای معتدله

این روزها مردم کشورم امید دارند و خوشحالند و این کفایت میکنه تا الان برام

این شعر مشیری هم تقدیم شما

امید روشنائی گر چه در این تیره گیهانیست

من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم

من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی

گل بر می افشانم

من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید

سرود فتح می خوانم

و می دانم

تو روزی باز خواهی گشت

شعر ریشه در خاک

:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
سلام...

وقتی یهویی تویه ماه انقدر ذوق زده میشیم...ازمون بعید نیست

:w02:

شما هم دیدین پاس داد؟:w02:

چشم بصیرت میخواد:ws3:

g4irivdgl9vvs9ha37eb.jpg

این موردم اضافه کنم حال کنین...از ذوقش رفته اون بالا

:w58:

z9bg7slbr1vr1h3srt.jpgیه سوال بدجور رو مخم راه میره...اگه اونی که خواستیم نشد چی؟

یعنی ممکنه یه روزی تو تاریخ ثبت بشه (این خرداد هم مثل بقیه خردادا) بد ترین رخداد در تاریخ ایران چی؟

اگه یه روزی هممون بکوبیم تو سرمون که چرا عین احمقا ریختیم بیرون...رقصیدیم...شعار دادیم...چی؟

البته شایدم بهترین باشه...:hanghead:

تو کویر که گم شده باشی .یک کفش پاره هم پیدا کنی ذوق میکنی.

کف خواسته های این مردم به حدی پایین اومده که قابل باور نیست.

یعنی حتیس خواسته های طبیعی و نرمالی که بعضی ازش صحبت میکنند.سریع این مردم در مقابلش جبهه میگیرند .بهت میتوپند و میگند چه خواسته های بسیار زیادی داری.

همین مردم که 4 سال پیش تو فیسبوک بالا ترین دنبال رویاهای مثل حکومت سکولار بودند.

الان وقتی یکی میاد یک خواسته معمولی بیان میکنه.مثل برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت.

همین مردم داد و هوار میکشند که خیلی خواسته هایتون زیاده.چه انتظارات بیخودی از فلانی دارید.

در کل میخوام بگم کف خواسته های مردم بسیار بسیار پایین اومده .

• Like 10
لینک به دیدگاه
دمت گرم همشهری:دی....میدان آبرسان تبریزه اینجا

شما ها آدمای بدبینی هستید که البته جور زمانه کم تاثیر نداشته:w16:

من مثل شما باینری فکر نمیکنم حتی این چند قدم مثبت هم برا من نوید روزهای معتدله

این روزها مردم کشورم امید دارند و خوشحالند و این کفایت میکنه تا الان برام

این شعر مشیری هم تقدیم شما

امید روشنائی گر چه در این تیره گیهانیست

من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم

من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی

گل بر می افشانم

من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید

سرود فتح می خوانم

و می دانم

تو روزی باز خواهی گشت

شعر ریشه در خاک

کدوم عکس میدان ابرسانه؟:ws3:

حرفش شما هم محترمه...من به اینکه ادم هرطور فکرکنه و انرژی بده به چیزی همونطور میشه ایمان دارم...به این نمیگن باینری فکرکردن...مردم نیاز دارن دوباره اعتمادشون جلب بشه...:a030:

ممنون از شعر زیباتون:icon_gol:

من این روزا خیلی جلوی خودمو گرفتم که شادی کسی خراب نکنم :w02:این ملت انقد عذاب دیدن و به بهونه های مختلف شادیم حرومشون کردن که کسی دلش نمیاد حرفی بزنه :hanghead:ولی اگه این ملت میدونستن چی میتونستن بدست بیارن و الان چی دارن ... :hanghead:

w1bxq7kd35izjyuc36a.jpg

میشه بگید چی میتونستن بدست بیارن؟:hanghead:

کسی زهرا پیشگاهی فر میشناسه؟

:w58:نه شما میشناسی؟

لطفا در جهت موضوع تاپیک پست بدید..ممنون:icon_gol:

تو کویر که گم شده باشی .یک کفش پاره هم پیدا کنی ذوق میکنی.

کف خواسته های این مردم به حدی پایین اومده که قابل باور نیست.

یعنی حتیس خواسته های طبیعی و نرمالی که بعضی ازش صحبت میکنند.سریع این مردم در مقابلش جبهه میگیرند .بهت میتوپند و میگند چه خواسته های بسیار زیادی داری.

همین مردم که 4 سال پیش تو فیسبوک بالا ترین دنبال رویاهای مثل حکومت سکولار بودند.

الان وقتی یکی میاد یک خواسته معمولی بیان میکنه.مثل برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت.

همین مردم داد و هوار میکشند که خیلی خواسته هایتون زیاده.چه انتظارات بیخودی از فلانی دارید.

در کل میخوام بگم کف خواسته های مردم بسیار بسیار پایین اومده .

شایدم واقعا کف خواسته ها پائین نیومده...شایدم واسه یه حکومته سی و چند ساله باید صبر به خرج داد...

به نظرم این خواسته ها نیست که پائین اومده...این امیده که بالا رفته...ولی من اینو میگم ممکنه یه روزی امیدمون به هیچ تبدیل بشه؟:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فکر نکنم بشه دانه گندم کاشت و انتظار داشت، در اثر شرایط جوی متفاوت و خاک خوب و باغبان خوب و دست تقدیر و.... هندوانه در بیاد !!!

این ملت تا یاد نگیرد برای آنچه میخواهد برداشت کند، باید دانه مخصوصش را بکارد، همواره تا قبل از بیرون زدن جوانه ها، در توهم خواهد ماند.

ولی خوب، به هر حال همین انتظار کشیدن واسه جوانه مطابق خواسته هم یک چیز شیرینی هست.

بی جهت نیست که در فرهنگ ناب ..... اینقدر روی انتظار تاکید میشه، حتما انتظار تاثیر خاصی از نظر فلسفی روی انسان داره.sigh.gif

پس شما میگی...مشکل از دونست که هندوونه نمیاد؟

این انتظار فقط تا زمانی که انتظاره شیرینه؟

ولی اگه مشکل از دونست چطور ممکنه چندین میلیون ادم یه دونه رو اشتباه بکارن...:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظرم اگه درست انتخاب کرده باشیم هیچ وقت پشیمون نمیشیم حتی اگه چیزی که میخواستیم نشده باشه.

اگه تحقیق درستی کرده باشیم و به خاطر تبعیتهای کورکورانه انتخاب نکرده باشیم اگه مسائلو درست تحلیل کرده باشیم (با توجه به عقل و اطلاعاتی که در اون زمان داشتیم) پس انتخاب درستی کردیم.

ما تلاشمونو برای درست شدن اوضاع و انتخاب درست کردیم پس نباید بعدا خودمونو سرزنش کنیم.

ممکنه چند سال دیگه اطلاعاتی بدست بیاریم که متوجه بشیم درست انتخاب نکردیم و فردی که انتخاب کردیم صلاحیت نداشته اما مهم اینه که زمان انتخاب که اینارو نمیدونستیم پس با توجه به اطلاعاتی که داشتیم انتخاب عاقلانه ای کردیم.

اما اگه انتخابمون با تبعیت از دیگران باشه (بدون تفکر و بررسی درست) مسلما پشیمون میشیم که چرا از عقلمون استفاده نکردیم.

این جشنها هم عادیه.البته من با همه ی رفتارایی که تو این جشنا شد موافق نیستم اما مردم زمانی که فکر میکنن دارن به سمت بهتر شدن اوضاع پیش میرن خوشحال میشن دیگه و معمولا ایرانیا نه تو عزاداری هاشون متعادل هستن و نه تو جشن هاشون.البته این نظر شخصی منه و توهین به کسایی که این رفتارارو داشتن نیست.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این روزها به قدری به سیاست پرداخته میشود که آدم را خسته میکند!

من که قصد دارم کمی از این صحبتهای سیاسی فاصله بگیرم. حس میکنم بیش از اندازه برایش وقت گذاشتم.

سیاست جدید را به فال نیک میگیریم و امیدواریم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
کدوم عکس میدان ابرسانه؟:ws3:حرفش شما هم محترمه...من به اینکه ادم هرطور فکرکنه و انرژی بده به چیزی همونطور میشه ایمان دارم...به این نمیگن باینری فکرکردن...مردم نیاز دارن دوباره اعتمادشون جلب بشه...:a030:ممنون از شعر زیباتون:icon_gol:میشه بگید چی میتونستن بدست بیارن؟:hanghead::w58:نه شما میشناسی؟لطفا در جهت موضوع تاپیک پست بدید..ممنون:icon_gol:شایدم واقعا کف خواسته ها پائین نیومده...شایدم واسه یه حکومته سی و چند ساله باید صبر به خرج داد...به نظرم این خواسته ها نیست که پائین اومده...این امیده که بالا رفته...ولی من اینو میگم ممکنه یه روزی امیدمون به هیچ تبدیل بشه؟:hanghead:
اتفاقا باهات مخالفم.از ناامیدی بسیار زیاد هست که این اتفاقات میوفته.البته اکثر موقع ها این مردم اینطور بودن .ولی اتفاقات 4 سال پیش به من این تفکر را داد که شاید خواسته های مردم فراتر رفته.ولی الان که میبینم خواسته های مردم بسیار پایین تر از حتی دوره های قبل رفته.ادم این مردم را میبینه یاد بی خانمان هایی میوفته که که خواسته هاشون این هست که یک وعده غذا و 2 تا پیک الکل در طول روز بدست بیارند تا شب را به صبح برسونند.
  • Like 1
لینک به دیدگاه

اینجا چقدر شبیه :ws52:

یه عمر این روند داره تکرار میشه داریم از یه قفس میریم تو یه قفس دیگه دراصل خیلی تفاوت نداره اما یکی میاد خیلی اذیت میکنه اون یکی میاد کم اذیت میکنه

از دوست و آشنا گرفته تا غریبه تو این مدت خیلی خوشحال بودن نمیدونم این خوشحالی تا آخر 4سال باقی میمونه یاااااااااااا تو مدت کمی به یاس تبدیل میشه واقعا از روز اول تا الن از ته دل دعا کردم ناامید نکنن مردمو.

با این موافقم که یکی از اون یکی بهتره اما چقدر بهتره؟آیا کسی هست که واقعا به فکر مردم باشه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه چیزی میخوام بگم خدا کنه اسپم نباشه

راستش امروز بصورت اتفاقی از اخبار ساعت 14 (من معمولا اخبار نگاه نمیکنم چون نمیدونم کدوم راست میگه وکدوم دروغ) شنیدم که قراره هم به این بازیکنا ماشین بدن وهم علاوه بر هدیه های دیگه شون ،50 میلیون هم اضافه بدن

واقعا انقدر یهویی شادی بهشون رو کرده که جو گیر شدن حسابی

یکی نون شب نداره بخوره واینا....

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه میشناختم که نمی پرسیدم

در جهت تاپیک هست قرار تو کابینه دولت جدید باشه میخواستم ببینم چجور ادمیه باید ذوق کنیم یا نه

• Like 3
لینک به دیدگاه
کدوم عکس میدان ابرسانه؟:ws3:

حرفش شما هم محترمه...من به اینکه ادم هرطور فکرکنه و انرژی بده به چیزی همونطور میشه ایمان دارم...به این نمیگن باینری فکرکردن...مردم نیاز دارن دوباره اعتمادشون جلب بشه...:a030:

ممنون از شعر زیباتون:icon_gol:

میشه بگید چی میتونستن بدست بیارن؟:hanghead:

شایدم واقعا کف خواسته ها پائین نیومده...شایدم واسه یه حکومته سی و چند ساله باید صبر به خرج داد...

به نظرم این خواسته ها نیست که پائین اومده...این امیده که بالا رفته...ولی من اینو میگم ممکنه یه روزی امیدمون به هیچ تبدیل بشه؟:hanghead:

عزیزم اون عکسی که گذاشتم گویاست خودت میدونی منظورم چیه ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
اتفاقا باهات مخالفم.از ناامیدی بسیار زیاد هست که این اتفاقات میوفته.البته اکثر موقع ها این مردم اینطور بودن .ولی اتفاقات 4 سال پیش به من این تفکر را داد که شاید خواسته های مردم فراتر رفته.ولی الان که میبینم خواسته های مردم بسیار پایین تر از حتی دوره های قبل رفته.ادم این مردم را میبینه یاد بی خانمان هایی میوفته که که خواسته هاشون این هست که یک وعده غذا و 2 تا پیک الکل در طول روز بدست بیارند تا شب را به صبح برسونند.
:w58:...ولی دراین حدهم که میگید اوضاع جامعه داغون نیست...مردم گرسنه ی غذا نیستن...این مردم اگه بی خانمان هایی باشند خواسته هاشون غذا نیست ذره ای درستی و صداقت از ...است!جریان 4 سال پیش باعث شد خیلیا ناامید بشن...خیلیا مخالف...ولی با این حال مردم 4 سال پیشو گذاشتن یه طرف دوباره اعتماد کردن...دوباره امید وار شدن که اونی که میخوان بشه و شد...الان اینا از امید زیاده... اگه 4 ساله پیش...بعد اون جریانا که بعضیا متقاعد شدن با اون کسی که نمیشناختن ساختن میشد گفت مردم واقعا امید نداشتن...

اگه میشناختم که نمی پرسیدم

در جهت تاپیک هست قرار تو کابینه دولت جدید باشه میخواستم ببینم چجور ادمیه باید ذوق کنیم یا نه

از نمایندگان دور پنجم مجلس شورای اسلامی که انتخابات آن در 18 اسفند 1374 برگزار و اولین جلسه آن در12 خرداد 1375 به تعداد ۳۳۳ نفر بودند...بیشتر از این چیزی دستگیرم نشد!

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظرم، در مورد خیلی از مسایل، به دلایل زیر که به صورت خیلی مختصر بیان شده، صحبت نکنیم، خیلی بهتر باشه

این دلایل، از خصلت‌ها و ویژگی‌های عمده ایرانی‌ها هستش

خاطر اختلاف سلیقه‌ای و همینطور، فرهنگ خودبرتر بینی ویژه ما ایرانی‌ها، و داشتن اعتماد به نفس کاذب، و ... و در نتیجه آن، تعصب داشتن روی دانسته‌های خود که منجر میشه به اینکه همیشه فکر کنیم حرف و دانسته ما صحیح هستند و هرچیزی غیر آن، اشتباه هست

• Like 2
لینک به دیدگاه

[h=5]صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند....[/h]

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...