soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هر روز در آشپزخانه منزل شما حجم زیادی از زبالههایی چون پوست خربزه و هندوانه، هویج، چایهای کیسهای، هسته سیب، پوست موز و تقریبا هر چیز طبیعی دیگری که در آشپزخانه به کار میرود، تولید میشود. شما تقریبا میتوانید تمام زبالههای طبیعی آشپزخانهتان را بازیافت کنید. البته موادی چون گوشت و مواد گوشتی، مواد لبنی و مواد چرب مثل سس سالاد و کره بادام زمینی برای تولید کود دردسرآفرین هستند. ضایعات گوشت در کمپوست باعث ایجاد بوی بد و جذب حشرات موذی میشود. پوست تخم مرغ هم ماده اولیه خوبی برای کود کمپوست است اما به کندی تجزیه میشود. برای تولید کمپوست در خانه میتوانید از سطلهای فلزی در بسته استفاده کنید و آن را در جایی چون بالکن خانهتان قرار دهید. این کار به شما این امکان را میدهد که هر به هر اندازه زباله که تولید شد، به کود قبلی خود بیفزایید. حواستان باشد که زبالههای خانگی جزو مواد "سبز" هستند، در نتیجه هر بار که مقداری زباله آشپزخانهای به سطلتان اضافه میکنید، روی آن را با حدود 20 سانتیمتر از مواد "قهوهای" مثل برگهای خشک، بپوشانید. برای اینکه کودتان با سرعت بیشتری تولید شود، میتوانید تمام مواد آن را به قطعات کوچکتری تقسیم کنید. استفاده از برگهای سوزنی کاج هم برای تولید کمپوست توصیه میشود. برای استفاده از این برگها لازم است آنها را در طی فرآیند تجزیهشان خرد کنید و هر چند روز یک بار آنها را به قطعات کوچکتری ببرید. حسن به کار بردن این برگها در اسیدی کردن خاک است. اگر خاکی که برای گلدانها یا حیاطتان به کار میبرید قلیایی است، با اضافه کردن برگهای سوزنی کاج به مواد اولیه کودتان، میتوانید جنس خاک را ارتقا دهید. برای اینکه روند تولید کمپوست کوتاهتر شود، باید به جزئیات هم توجه کرد. اگر در منطقهای سردسیر زندگی میکنید، سطل بازیافتتان را در محلی قرار دهید که در معرض تابش نور خورشید باشد تا با کمک گرمای خورشید، مواد زودتر تجزیه شوند. اگر هم در منطقهای گرمسیر و خشک زندگی میکنید، سطل را در سایه قرار دهید تا سرعت تبخیر آب مواد موجود در آن کم شود. زمان مورد نیاز برای تولید کمپوست کاملا به نسبت مواد اولیه شما و شرایط محیطی بستگی دارد، اما میتوانید از روی شرایط ظاهری کود، پی ببرید که آماده است یا نه. کود کامپوست نهایی به رنگ قهوهای تیره است و بوی خاک میدهد. اغلب در آن بخشهایی از برگ که تجزیه نشده است، دیده میشود. این روزها در دنیا از کود کمپوست به عنوان کود مواد غذایی ارگانیک استفاده میشود. شما هم میتوانید با استفاده از این کود، در حیاط خانه خود مواد غذایی ارگانیک پرورش دهید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده