peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 با سلام خدمت عزیزان شماره هفتم از سری نشریات تالار برق (کهـــــــــربا)برای دانلود در اختیار شماست. شما میتوانید مجله را از لینک زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/thread44895.html#post1260104 امیدوارم زحمات دوستان مورد پسند واقع گردد گرچه ویرایش این نسخه خودم رو زیاد راضی نکرد بهرحال برگ سبزیست امیدوارم خوشتون بیاد آنچه در این شماره خواهید دید: آشنایی با ترانسمیتر ها تدابير ايمنی برق در معابر مشاهیربرق(گئورگ زیمون اُهم ) سرما سازى در کولر گازی - آشنایی با محیط آزمایش کنترل زمان حقیقی سروو موتور و مطالب جالب و خواندنی دنیای مهندسی برق 41
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 20 شهریور، 2013 خسته نباشید به پیمان و همه کسانیکه به نوعی در ارائه این شماره مجله سهیم بودن همگی موفق باشید 11
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 یه خسته نباشید به همه دوستان و عزیزان و مدیرانی که در این مجله همکاری داشتن :icon_gol: واقعا جای تقدیری ویژه دارد 9
omidheidari70 170 ارسال شده در 3 مهر، 2013 خسته نباشید میگم . من همیشه مطالب این مجله رو پیگیری می کنم .ولی یه چیزش که هنوز جای کار داره و توی نسخه های قبل توی ذوق میزنه اینه که از نظر تابپوگرافی و چیدمان مطالب در صفحات اصلا جالب نیستن . البته توی این نسخه یه خورده بهتر شده ولی باز جای کار داره. ایشالله نسخه های بعدی. بازم خسته نباشید میگم 8
saye2060 16 ارسال شده در 9 مهر، 2013 خسته نباشید.من دفعه اول است وخیلی تشکر که به ایمیلم یادآوری کردین 6
hossein2909 14 ارسال شده در 10 مهر، 2013 ضمن تشکر از مهندسین عزیز بابت مطالب مفید و آموزنده، امیدوارم موفق تر باشید. 4
melesha 15 ارسال شده در 13 مهر، 2013 سلام. عالی و فوق العاده. ایشالا که ادامه داشته باشه. موفق و موید 5
oruj 16 ارسال شده در 15 مهر، 2013 سلام و خسته نباشید تشکر فراوان خدمت دوستان عزیز بسیار استفاده کردم منتظر بعدیاش هستیم... 6
farivar.maryam 1226 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 سلام مطالب فصلنامه عالی بود میشه بگید که شماره بعدی کی چاپ میشه چون میخوام اگه مایل بودین براتون مطلبی بفرستم تا در صورت ارزشمند بودن چاپش کنین ضمنا یه نکته میخوام بگم اما جسارت نباشه به عنوان یه دوست اسم نرم افزار matlab رو اگه بخوایل فارسی بنویسین صحیحش اینه که متلب نوشته بشه بازم ممنونم از زحمات همه دوستان 8
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 سلام مطالب فصلنامه عالی بود میشه بگید که شماره بعدی کی چاپ میشه چون میخوام اگه مایل بودین براتون مطلبی بفرستم تا در صورت ارزشمند بودن چاپش کنینضمنا یه نکته میخوام بگم اما جسارت نباشه به عنوان یه دوست اسم نرم افزار matlab رو اگه بخوایل فارسی بنویسین صحیحش اینه که متلب نوشته بشه بازم ممنونم از زحمات همه دوستان سلام دوست عزیز شماره بعدی در حال آماده سازیه و به محض آماده شدن انشالله منتشر میشه بله حتما، خوشحال میشیم از مطالب مفیدتون در مجله استفاده کنیم بله نکته ای که فرمودید کاملا درست بود، انشالله با تذکرات شما دوستان، بتونیم تمام نقائص مجله رو برطرف کنیم 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 خسته نباشید میگم به همه دوستان اگه کاری داشتید من در خدمتم سلام محمد جان شماره جدید در حال آماده سازیه. حتما در صورت نیاز از کمکت استفاده میکنیم ممنون 4
farivar.maryam 1226 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 سعی میکنم طی چند روز آینده تکمیل بشه و براتون ایمیلش کنم خوشحال میشم کمکی کنم 5
m@f 1923 ارسال شده در 5 بهمن، 2013 من در خدمتم عباس جان هر وقت کاری داشتی رو من حساب کن اگه از دستم بر بیاد حتما انجام میدم:coffee: 4
farzin kheyrollahi 30 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 سلام خسته نباشید دوستان عزیز ی سوال داشتم مجله های تخصصی برق (کهربا) که بالا وجود داره شماره های قبلیشو از کجا میشه دانلود کرد ممنون میشم جواب بدید دوستان 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 سلام خسته نباشید دوستان عزیزی سوال داشتم مجله های تخصصی برق (کهربا) که بالا وجود داره شماره های قبلیشو از کجا میشه دانلود کرد ممنون میشم جواب بدید دوستان کهربا(مجله تخصصی مهندسی برق 1
ارسال های توصیه شده