jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من انهایی که از واژه چندش استفاده میکنند یجورهایی میخواهند از زیر نابود کردن اون حشره یا هرچیز دیگه ای در بروند.. یا کلا میترسند کلاسشون اجازه نمیده بیانش کنند و یجوری تریپ ما دلمون نمیاد بکشیمش راه بندازنند. دیدم که میگما والا بدترین چیزی که میخواستیم بکشیم و خیلی سخت بود و تقریبا با وسایل عادی نمیشد خفاش بوده و موش ازاین سفیدها باقیش تجربه ای ندارم درموردشون البته در دوران دبیرستان یبار یه خفاش کوچولو چسبیده بود به مانتوی مدرسه ام اونم صبح اول صبح که آبجیم زحمت قتلشو کشید. یه بارم یه موش سفید اومده بود تو خونمون که داشت پنیر توی تله موش رو به راحتی میخورد و ضامنش در نمیرفت که بازم آبجیم در اقدامی شجاعانه با یک چوب ضامن رو زد و کلا خلاص شد موش پلید.. ولی در کل از چیزی نمیترسم و در اولین فرصت نابودش میکنم چون مزاحم و آلوده هستند.. بخوای فکرشو کنی موجودات دوپا ترسناک تر هستند که نمی دونی چی باید بهشون بگی یا نگی یا چی میشه آخرش خفاش تو خونه ؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ حالا تصور کن تو حموم باشی و پنجره وا باشه و یه عنکبوت خیلی زشت و بزرگ بیاد داخل حموم نه میشه در رفت :icon_pf (34): نه میشه نادیده اش گرفت نه میشه از کسی کمک خواست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیچی دیگه با دوش پرفشار خواستم نابودش کنم به جای مردن افتاد پایین داشت می اومد سمتم با برس افتادم به جونش نتیجه : آینه پشت برسم خرد و خمیر شد عنکوبت هم قاطی خرده شیشه های آینه قطعه قطعه شد :icon_pf (34): تا کل حموم رو نشستم و آب نکشیدم بیرون نیومدم :84eb3ampc0vsywihe0i پ.ن : از عنکبوت بیش از هر جشره ای متنفرم :(2310): متنفرم :(2310): خوب چرا با دمپایی یا ظرف شامپو نزدی تو سرش که اینه داغون نشه لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ آدم بيشترين ترساش از ناشناختههاشه. چون نميتونه اتفاقات چند ثانيه بعدش رو پيشبيني كنه و اين حس عدم امنيت بهش ميده. مث ترس از حيوونا و جونورايي كه كمتر باهاشون روبرو شده، يا تاريكي يا ... من تو بچگي يكي از تفريحات سالمم بازي با مارمولك و قورباغه و مار آبي و خرچنگ و اينا بود. به همين خاطر ترسي از اين چيزايي كه نرماله و معمولا ميبينيم ندارم. ولي سعي ميكنم به مار سمي يا عقرب و ازين چيزا نزديك نشم. اونم به اين خاطره كه نميدونم چطوري از خودم در مقابلشون دفاع كنم. براي غلبه به ترسهاتون تجربه و شناختتون رو بيشتر كنيد. سعي كنين بعد از اينكه يه خورده شناختتون بيشتر شد، خودتونو توي موقعيتش قرار بدين. در مورد مارمولك: بيسيار موجود زيبا و نازيه. جاهاي كثيف نميره معمولا. شكمش نرمه. پنش تا انگشت داره. اگه ازين كوچيكاشو پيدا كردين، دست و پاشو تو دستتون بگيرين و بگيرينش جلو خورشيد. دل و رودش معلوم ميشه. انقد بامزهس! من بچه كه بودم بدون دستكش و ازين چيزا ميگرفتم مارمولكو، نمردم! هي ميگن سيانورش جذب دست ميشه ميميري، دوروغ ميگن! موش: با همستر بازي كنين يه مدت، موشاي هيولاي جوباي خيابون وليعصرم ترسناك نيستن ديگه واستون (ازونا بزرگتر نديدم) عنكبوت: در مورد نحوهي زندگيش و مدلاي خاصي مث بيوهي سياه بخونين. و از اين دست :دي پ.ن: من روانشناس و متخصص نيستم. فردا يه چيزيتون شد به من ربطي نداره! 11 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ گی دو موپاسان یک نویسنده فرانسوی هست که آثار جالبی داره، یادمه جایی ازش مطلبی خونده بودم که : انسان از حشرات هم کوچکتر است ، چون آنها برای کشتن ما فقط نیش می زنند ، ولی ما برای کشتن آنها تمام وجودشان را له و نابود می سازیم!! . . . مهمترین علت ترس ما از این موجودات ریز مثل مارمولک و سوسک و... همین هست، هرجا حس کنیم از او کوچکتریم لهش میکنیم. این تو روابط آدما با هم نیز به وفور دیده میشه، یعنی آدمایی که حس کنن از آدمی دیگر کوچکترن و تو خیلی زمینه ها عقب ترن، کل وجودشون رو برای له کردن اون طرف به کار میبرن، در حالیکه شاید انسان مقابلشون فقط یک نیش ساده زده باشه ولی اونا میخوان با لگد بیان روش !!! حالا این آدمای اطرافتون رو باید دقیق از نظر روانشناختی بررسی کنیم ببینیم در چه جاهایی دچار مشکلاتی هستند که اونو به صورت ترس یا شجاعت نسبت به حشرات و...بروز میدن. حرفت خیلی درسته!! و حرف موپاسان!! بعضی مواقع، با توپ و تفنگ و هر چی دستشون برسه، می خوان آدمو له کنن! هر شخصی مطمئنا میدونه از چی می ترسه ولی اینکه چرا می ترسه هم باید مد نظرش باشه ... آخه چرا ترس ؟ :icon_pf (34): ترس چیست؟ ترس واکنشی مطلوب در برابر خطر است و باعث ایمن ماندن فرد می شود: **** حالا میخوام بدونم چرا یکی از سوسک نمیترسه ولی از مارمولک می ترسه ؟ دلایل ترس ما از این موجودات چیه ؟ تا کی این ترس ادامه خواهد داشت ؟اصلا یکی میگه من نمیترسم ولی چندشم میشه یعنی چی ؟ چندشناک بودن با ترسناک بودن چه فرقی داره ؟ لطفا در حل این بحران بهم کمک کنین چون اینطور که معلومه از این اتفاقات در طول روز بیشمار رخ میدهد در این مکان جغرافیایی که تبعید شدم ؟ اول نظر شخصیمو می گم: هر چیزی تو ذهن شما شکل می گیره نه محیط!! شاید ذهن کسی از هر چی جک و جونور باشه، بترسه ولی در واقعیت معمولی برخورد کنه! ذهنتون قبول کنه، در واقعیت هم معمولی برخورد می کنین!! وقتی مطالب علمی درباره فوبی خودتون بخونین، آگاهیتون از اون چیز زیاد باشه، اصلاً نمی ترسین. خود سوسک در ذهنیت افراد ترسناکه! ولی در واقعیت نیست! شما اگه بدونین که پاهای سوسک 700 میلیون نوع باکتری داره که با کشتنش توی محیط پخش می شه، ترجیح می دین که زنده باشه و ورجه وورجه کنه! اگه بدونین که برای اکوسیستم غذایی و چرخه اون لازمه، یعنی سوسک غذای یه حشره بزرگتر یا جونور دیگه س و حشرات کوچیکترو می خوره تا همه جا پر از حشرات ریز ریز نشه، مث یه مامور شهرداری که هر روز خیابونا رو جارو می زنه و کمتر کسی می بینه یا ازش تشکر می کنه، شما هم نبینینش و تشکر نکنین و لایک نزنین؛ حداقلش نکوبین رو سرش و جیغ بنفش نکشین!! اما دلایل علمی: ترس از حیوانات (zoo phobia): شاید به اندازه تعداد حیوانات ترس وجود داشته باشد.مثلا" ممکن است در فرهنگ ما ترس از زرافه یا فوبی زرافه وجود نداشته باشد ولی در افریقا وجود داشته باشد. بطور کلی فوبی حشرات، پرندگان، سگ، گربه، سوسک و غیره ترس خوب است - در صورتی که واقعی باشد - مثلاْ از یک حیوان وحشی در شرایطی که امکان آسیب رساندن به ما را دارد باید ترسید و یا از ایستادن در لبه یک دیوار بلند بطوری که امکان سقوط وجود دارد باید ترسید. چندین مورد از کسانی که فوبی سوسک داشته اند به راحتی با هیپنوتیزم درمانی فوبی شان برطرف شده است. سایت های علمی و قابل رو دنبال کنین به سوالتون می رسین! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ یعنی از سوسک می ترسی ولی از مارمولک نمیترسی؟!؟!؟!؟!؟ ....این ورژنشو ندیده بودم تا حالا .... :icon_pf (34): خو مگه چیه ... مارمولک مگه چشه ... به این خوشگلی 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ دوستانی که از حشرات میترسن،ی سر به لینک زیر بزننمطمئنن نظرشون عوض میشه http://www.noandishaan.com/forums/thread92929.html ممنون دوست عزیز لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ نه واقعا فکر میکنی تو به این گندگی تو شیکم یه مارمولک ده سانتی جا میشی؟ نه خدایی جا میشی؟ من که از مارمولک ترسی ندارم بچه جان اتفاقاً مارمولک تنها موجودیه که واقعاً دوسش دارم یه دوره ای یه مارمولک داشتم موقع امتحانات اینقدر این درسای عجیب غریب رو براش توضیح دادم مغزش نکشید مرد ... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ حرفت خیلی درسته!! و حرف موپاسان!!بعضی مواقع، با توپ و تفنگ و هر چی دستشون برسه، می خوان آدمو له کنن! یادمه یکی از هم کلاسیام هرچی ته دلش بود، از چیزای بچگونه که فقط به فکر اون می رسید، گله می کرد؛ منو نمی گفت اما با من بود! گذاشتم حرفاشو بزنه، بزنه و بزنه!! آخرشم بهش گفتم تو با من بودی و پا شدم و رفتم! چند باری بهش رفتار واقعیمو نشون دادم که ابداً باهاش کاری ندارم و اون نمی تونه با حرفاش منو ناراحت کنه! حتی مامانش که %100 از دعوای ما خبر داشت، همون موقع که شناختمش، پاشدم رفتم باهاش احوال پرسی کردم و به اون دختره، با چشام فهموندم که هیـــــس!! احتمالاً اونم از این چیزا می ترسه! اول نظر شخصیمو می گم: هر چیزی تو ذهن شما شکل می گیره نه محیط!! شاید ذهن کسی از هر چی جک و جونور باشه، بترسه ولی در واقعیت معمولی برخورد کنه! ذهنتون قبول کنه، در واقعیت هم معمولی برخورد می کنین!! وقتی مطالب علمی درباره فوبی خودتون بخونین، آگاهیتون از اون چیز زیاد باشه، اصلاً نمی ترسین. خود سوسک در ذهنیت افراد ترسناکه! ولی در واقعیت نیست! شما اگه بدونین که پاهای سوسک 700 میلیون نوع باکتری داره که با کشتنش توی محیط پخش می شه، ترجیح می دین که زنده باشه و ورجه وورجه کنه! اگه بدونین که برای اکوسیستم غذایی و چرخه اون لازمه، یعنی سوسک غذای یه حشره بزرگتر یا جونور دیگه س و حشرات کوچیکترو می خوره تا همه جا پر از حشرات ریز ریز نشه، مث یه مامور شهرداری که هر روز خیابونا رو جارو می زنه و کمتر کسی می بینه یا ازش تشکر می کنه، شما هم نبینینش و تشکر نکنین و لایک نزنین؛ حداقلش نکوبین رو سرش و جیغ بنفش نکشین!! اما دلایل علمی: ترس از حیوانات (zoo phobia): شاید به اندازه تعداد حیوانات ترس وجود داشته باشد.مثلا" ممکن است در فرهنگ ما ترس از زرافه یا فوبی زرافه وجود نداشته باشد ولی در افریقا وجود داشته باشد. بطور کلی فوبی حشرات، پرندگان، سگ، گربه، سوسک و غیره ترس خوب است - در صورتی که واقعی باشد - مثلاْ از یک حیوان وحشی در شرایطی که امکان آسیب رساندن به ما را دارد باید ترسید و یا از ایستادن در لبه یک دیوار بلند بطوری که امکان سقوط وجود دارد باید ترسید. سایت های علمی و قابل رو دنبال کنین به سوالتون می رسین! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این درسته که ترس در وجود آدما نهادینه شده و اینکه خب خیلی ها تونستن تو شرایط مختلف خودشونو مورد آزمون قرار بدن و بتونن ترس خودشونو کنترل کنن مثلا من که تا حالا رتیل یا عقرب ندیدم پس نمیتونم بگم که ازشون ترسی ندارم ولی مطمئنا این ترس وجود داره چون از دوران کودکی بهمون یاد دادن که باید بترسیم ازشون ... من از سوسک هیچ ترسی نداشتم تا چند سال پیش که تو همین ساختمون شرکت کلی سوسک اومده بود یه روز با دوستم اومدیم سم ریختیم به ثانیه نکشید که کلی سوسک ریختن بیرون یکی از همکارام برا اینکه اینا بیرون از اون محیط نیان فقط روشون راه میرفت یعنی تو هر قدم کلی سوسک زیر پاهاش له می شدن از اون تاریخ به بعد با دیدن سوسک حالم بهم می خوره ... پس این نمیتونه ترس باشه... درسته؟ چندین مورد از کسانی که فوبی سوسک داشته اند به راحتی با هیپنوتیزم درمانی فوبی شان برطرف شده است. یعنی میگین بیام با هیپنوتیزم اون خاطره رو پاک کنم و برگردم به حالت قبلی ؟ 1 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ یکی از همکارام برا اینکه اینا بیرون از اون محیط نیان فقط روشون راه میرفت یعنی تو هر قدم کلی سوسک زیر پاهاش له می شدن از اون تاریخ به بعد با دیدن سوسک حالم بهم می خوره ... پس این نمیتونه ترس باشه... درسته؟ خوب خود منم حالم به هم می خوره ولی نمی ترسم! ترس نیست. یعنی میگین بیام با هیپنوتیزم اون خاطره رو پاک کنم و برگردم به حالت قبلی ؟ منم از سایتا یه نگاه انداختم، فقط یه راه درمانش هیپنوتیزمه نه اینکه تنها راهش، همین مورد باشه! 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اینجا کلی تشکرا و اینا بود ممد؟ مطمعنم قبلا تشکر کردم از بچه ها ... ولی چرا نبود ؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اینجا کلی تشکرا و اینا بودممد؟ مطمعنم قبلا تشکر کردم از بچه ها ... ولی چرا نبود ؟ تشکرها و مدالها یه زمانی کلا رفتند پی کارشون حالا این تاپیک های ریز خاکی رو اپ میکنی ؟؟ منظوری داری ازشون فقط سوال کردم همین 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ تنها چیزی که در دنیا میترسم ازش نداشتن امنیت هستش در هر موردی ..... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ تشکرها و مدالها یه زمانی کلا رفتند پی کارشون حالا این تاپیک های ریز خاکی رو اپ میکنی ؟؟ منظوری داری ازشون فقط سوال کردم همین منظوری دارما ... خوشم اومد بچه باهوشی هستی دارم اینا رو آپ میکنم ممد ببینه و یادش نره کی بودم 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ تنها چیزی که در دنیا میترسم ازش نداشتن امنیت هستش در هر موردی ..... امنیت چیست ؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ امنیت چیست ؟ امنیت شغلی امنیت اجتماعی و و و .... باشه خوبه ولی نیست پس همیشه میترسم و با ترس قدم برمیدارم 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ از زودپز میترسم تا فیس میکنه میخوام سکته کنم دلیلشو نمیدونم والا تاحالا ترکیدنشم ندیدم ولی میترسم دیگه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ از قضاوت کردن.....و سعی میکنم هیچوقت قضاوت نکنم.....چون حکم سنگینی رو بعدش حس میکنم....حتی اگر درست قضاوت کرده باشم..... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ از قضاوت کردن.....و سعی میکنم هیچوقت قضاوت نکنم.....چون حکم سنگینی رو بعدش حس میکنم....حتی اگر درست قضاوت کرده باشم..... قابل تعمل و ترسیدنی هستش ممنون 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ قابل تعمل و ترسیدنی هستش ممنون بزرگوارید شما.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده