O-N 10553 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 عـــــه مبــــــــــــــاركه سارا دمت گــرم و سرت خــــوش بـــــــاد اميدوارم هميشه شاد و سرزنده و سلامت بباشي
panisa 12132 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 خسته نباشی سارا جان همیشه مثل مدیریتت توی تالار ادبیات بهترین باشی عزیزم :heartshape2:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سارای عزیزم راستش من واقعا به شما مدیونم چون اگر اون حرفا وانرژی دادنت نبود،من انقدر تشویق نمیشدم برای نوشتن خیلی ناراحتم که میخوای بری اما هرجا هستی و باشی،دوستت دارم و از صمیم قلبم برات آرزوی خوشبختی وسلامتی دارم وانشاالله همیشه شاد باشی عزیزم
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 نهال عزیز مدیر نمونه و دوست با اخلاق و صفات نمونه خسته نباشی آبجی گل و مهربون ما ایشالا به هرچی میخوای قسمتته برسی و همیشه تو زندگی موفق باشی و همچنان فعال باشی و کنارمون بمونی
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سارااااااااااا؟ چرااااااااااااا؟ عزیززززززززم خسته نباشیییییییییییییییییییییییی. ایشالله همیشه موفق باشی ابجی
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سارا خانم واقعا خسته نباشی یکی دیگه از مدیران توانمند نواندیشان بازنشسته شدمدیران رده بالای عزیز لطفا پاسخگو باشید که چرا مدیرای توانمند تالارای مختلف یکی پس از دیگری بازنشست میشن
ارسال های توصیه شده