دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خـــــــــــسته نباشی سارا خانم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سارا جان حسابی خدا قوت:icon_gol: لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشید ... انشالله موفق و پیروز باشید لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ عـــــه مبــــــــــــــاركه سارا دمت گــرم و سرت خــــوش بـــــــاد اميدوارم هميشه شاد و سرزنده و سلامت بباشي لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشی سارا جان همیشه مثل مدیریتت توی تالار ادبیات بهترین باشی عزیزم :heartshape2: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سارای عزیزم راستش من واقعا به شما مدیونم چون اگر اون حرفا وانرژی دادنت نبود،من انقدر تشویق نمیشدم برای نوشتن خیلی ناراحتم که میخوای بری اما هرجا هستی و باشی،دوستت دارم و از صمیم قلبم برات آرزوی خوشبختی وسلامتی دارم وانشاالله همیشه شاد باشی عزیزم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سارای عزیز و مهربونم خسته نباشی لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ تبریک و خسته نباشید میگم سارا جان :icon_gol: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشی سارایی مهربونم. لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ نهال عزیز مدیر نمونه و دوست با اخلاق و صفات نمونه خسته نباشی آبجی گل و مهربون ما ایشالا به هرچی میخوای قسمتته برسی و همیشه تو زندگی موفق باشی و همچنان فعال باشی و کنارمون بمونی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشی سارا جونم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خسته نباشی سارا جونم با آرزوی موفقیت برای شما:rose: لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سارااااااااااا؟ چرااااااااااااا؟ عزیززززززززم خسته نباشیییییییییییییییییییییییی. ایشالله همیشه موفق باشی ابجی لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سارا خانم واقعا خسته نباشی یکی دیگه از مدیران توانمند نواندیشان بازنشسته شدمدیران رده بالای عزیز لطفا پاسخگو باشید که چرا مدیرای توانمند تالارای مختلف یکی پس از دیگری بازنشست میشن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده