oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ قبل ادامه تاپیک و توضیحآی بیهوشی، یه سوال. لارنگوسکوپ جزء وسایل دستگاه بیهوشیه یا جزء وسایل جانبی ونتیلاتور و یا اینکه اصن جزء وسایل عادی اتاق عمله و به دستگاه ها ربطی نداره؟ به نظر من لارینگوسکوپ لارینگوسکوپ است... و در هر موردی که نیاز به مشاهده و بررسی نای(مثل حصول اطمینان ار سلامت راههای هوایی یا جایگیری درست لوله تنفس مصنوعی و...) باشه به عنوان وسیله کمکی وارد عمل میشه مثل گوشی پزشکی که از اجزای دستگاه فشار سنجه اما وسیله فشار سنجی به حساب نمیاد... (درکل براش شخصیت مستقلی قائلم... ) 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ قبل ادامه تاپیک و توضیحآی بیهوشی، یه سوال. لارنگوسکوپ جزء وسایل دستگاه بیهوشیه یا جزء وسایل جانبی ونتیلاتور و یا اینکه اصن جزء وسایل عادی اتاق عمله و به دستگاه ها ربطی نداره؟ همونطور كه oiuwer عزيز گفت، لارنگوسكوپ واسه خودش يه شخصيت جدا داره و كاربرداي تشخيصي و نسبتا درماني داره. :دي دوستان من توضیح مربوط به ماشین بیهوشی رو به دوست عزیزم جناب O-N می سپرم من فقط برای سرگرمی در این مسابقه شرکت کردم و متاسفانه اینقدر سرم شلوغه که دیگه نمیتونم تا این حد که دوستمون درخواست کردند درگیر مسابقه بشم ضمنا عکسی هم که قرار دادم قسمتی از یک کفی طبی بود که برای افرادی که دچار آسیب دیدگی در ناحیه ی مچ پا میشن تجویز میشه فکر نمی کنم ب توجه به توضیحاتی که دادم زیاد سخت بوده باشه حدس زدنش این هم عکس کاملش موفق باشید اميدوارم با پستم باعث ناراحتي شما نشده باشم. دستگاه بيهوشي يا ماشين بيهوشي، وسيلهايه كه توي اتاقهاي عمل مورد استفاده قرار ميگيره و گازهاي عمدهاي كه درش مورد استفاده قرار ميگيره، اكسيژن و نيتروژن اكسيد هست. اين گازها رو به همراه گاز بيهوشي، با غلظتهايي كه مد نظرشون هست، و با عبور از *****هاي مختلفي به بدن بيمار ميرسونن. اين دستگاه شامل قسمتهاي ونتيلاتور، رگولاتور، فلومتر ، فلوتك، سيستم تخليه و ... ميشه. يكي از اجزاي مهم اين ماشينها فلوتكها هستن كه توشون گاز بيهوشي، از طريق *****هاي پارچهاي رطوبتش گرفته ميشه و به بدن بيمار ارسال ميشه. نكتهي جالب اينه كه خيلي وقتا مشكلي كه توي ماشينهاي بيهوشي پيش مياد اينه كه كاربر يادش ميره آب توي اين *****ها رو خالي كنه و آب وارد ريهي بيمار ميشه :| خب اين مسابقه هم به پايان ميرسه و با تشكر از دوستان عزيزي كه شركت كردن، اين امتيازات براي عزيزاني كه شركتشون فعالانهتر بود در نظر گرفته شد: oiuwer عزيز 100 امتياز Unline عزيز 100 امتياز سیندخت عزيز 40 امتياز Valentina عزيز هم 40 امتياز شاد باشيم و موفق 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده