oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ خب دور جدید مسابقه حدس تصویر رو می آغازانم... (مراسم افتتاحیه =======> :w31::w14::w330: و....) اينجا مثل همه ي مسابقات تشخيص عكسه كه يه عكس ميداريم كه خيلي مشخص نيست و بايد حدس بزنيد چيه. برنده بايد عكس بعد رو بذاره. قوانين اين مسابقه: 1. تصاوير بايد حتما در زمينه ي مهندسي پزشكي باشه(دستگاه ها...تصاوير پزشكي مرتبط و... ) لطفا سعي كنيد تصاوير صرفا پزشكي نذاريد. 2. برنده ي محترم اگه مهندسي پزشكي بخونه بايد يه توضيح مختصري در مورد عكس بذاره:167: 3. ولي اگر مهندسي پزشكي نخونه ميتونه خودش توضيح بده و اگه نخواست هم ميتونه انتخاب كنه كه كدوم يكي از كاربراي تالار مهندسي پرشكي بايد بيان و توضيح بدن. 4. اگه كسي تنونست حدس بزنه تصوير چيه... كسي كه تصوير رو گذاشته تا جايي كه امكان داره مي تونه راهنمايي كنه ولي خيلي ديگه نه 5. اگه با اين وجود كسي نتونست حدس بزنه، خود كسي كه عكس رو گذاشته برنده مي شه. در اين حالت بر ميگرديم به موارد 2 و 3 و اما كاربران محترم اين تالار كه مي تونن پاسخگو باشن عبارتند از : :gnugghender: bme.masood عزيز :167:Valentina عزيز :gnugghender: سیندختعزيز #zina# عزيز و O-N اگه دوستان به هر دليل موجهي جواب ندادن(:167:) يه سري عناصر معلوم الحال سعي مي كنن اگه سوادشون جواب داد، توضيح بدن. در نهايت به برندگان جوايز نفيسي اهدا خواهد شد بيايد ببينيم چند مرده حلاجيد :persiana__hahaha: زود تند سریع بدون فوت وقت بیاید بگید ببینم این چیست؟ 11 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ خب دور جدید مسابقه حدس تصویر رو می آغازانم... (مراسم افتتاحیه =======> :w31::w14::w330: و....) زود تند سریع بدون فوت وقت بیاید بگید ببینم این چیست؟ به به كيلي كيلي كيلي! :دي خب خب خب. ببينيم چي آوردي واسمون. :gnugghender: عكس مشكل ميذاري آره؟ حالا بيا و پاسخگو بباش اين دستگاه تشخيصيه يا درماني؟ يعني براي اندازهگيري يه فاكتور فيزيولوژيكي استفاده ميشه يا براي درمان بيمار؟ 5 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ به به كيلي كيلي كيلي! :دي خب خب خب. ببينيم چي آوردي واسمون. :gnugghender: عكس مشكل ميذاري آره؟ حالا بيا و پاسخگو بباش اين دستگاه تشخيصيه يا درماني؟ يعني براي اندازهگيري يه فاكتور فيزيولوژيكي استفاده ميشه يا براي درمان بيمار؟ بعله خوب می کنم... تشخیصی میباشد.... اونم نه یکی بلکه چند فاکتور... 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ بعله خوب می کنم... تشخیصی میباشد.... اونم نه یکی بلکه چند فاکتور... خب حالا واسه تشخيص، نمونه برداري ميكنه و تهاجميه يا غير تهاجمي؟ 5 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ خب حالا واسه تشخيص، نمونه برداري ميكنه و تهاجميه يا غير تهاجمي؟ بله برای تشخیص با این وسیله نیاز به نمونه برداری داریم... 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ بله برای تشخیص با این وسیله نیاز به نمونه برداری داریم... نمونه برداري از خون انجام ميشه؟ 4 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ نمونه برداري از خون انجام ميشه؟ بله بیشتر برای خون استفاده میشه اما برای بقیه مایعات بدن و حتی در صنایع غذایی هم کاربرد داره...:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام این جانب مسعود وار د می شوم اول تشکر از دوست عزیز که کمک ما (من ) پیرمردا می کنه و اما مسابقه ... ! نمیدونم این چیه اخه ! از مایعات نمونه برداری می کنه و میتونه یه سری پارامترها رو اندازه گیری کنه ! تستر ! کاربرد بیمارستانی داره یا خانگی ؟ 5 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام این جانب مسعود وار د می شوم اول تشکر از دوست عزیز که کمک ما (من ) پیرمردا می کنه و اما مسابقه ... ! نمیدونم این چیه اخه ! از مایعات نمونه برداری می کنه و میتونه یه سری پارامترها رو اندازه گیری کنه ! تستر ! کاربرد بیمارستانی داره یا خانگی ؟ سلام خیلی خیلی خوش وارد شدید... پ ن پ بعد از اینهمه راهنمایی تستر (به ضم ت ) هستش... :icon_razz: نه کاربرد خانگی نداره, راهنمایی میکنم با استفاده از یکی از خاصیتهای نور کار میکنه و تشخیص رو انجام میده... 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام خیلی خیلی خوش وارد شدید...پ ن پ بعد از اینهمه راهنمایی تستر (به ضم ت ) هستش... :icon_razz: نه کاربرد خانگی نداره, راهنمایی میکنم با استفاده از یکی از خاصیتهای نور کار میکنه و تشخیص رو انجام میده... خب اين يه دستگاه تشخيصيه كه احتمالا شمارش يه سري پارامترها و مواد درون مايعات بدن رو با استفاده از فيزيك نور انجام ميده. حالا اين دستگاه چيه؟ مسعود، سيندخت، فرانه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من نتم قطه..نمتونم فعال باشم.. چرا شبیه پالس اکسیمتر نیس :| 4 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من نتم قطه..نمتونم فعال باشم.. چرا شبیه پالس اکسیمتر نیس :| سلام اشکالی نداره ممنون که اومدید... نخیر ویژگی که در پالس اکسیمتر از اون استفاده میشه متفاوت بودن انرژی و طول موج طیفهای مختلف نوره که باعث ایجاد میزان جذب متفاوت توسط بافتها و سلولهای مختلف میشه. اما ویژگی که تو این دستگاه ازش بهره برده شده خواص انکساری نور هست و این موضوع که نور از محیطهای مختلف, با زاویه شکست متفاوت و مشخصی عبور میکنه.... 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ کی بود کی بود مارو صدا کرد؟ .... من دو تا حدس دارم که نظرم بیشتر روی حدس اوله : 1. جارو برقی شارژی ....شکلش به شدت شبیه جاروبرقی شارژی ما میباشد .... 2. رفراکتومتر : یه دستگاهیه گویا که یه سری پارامتر ها رو اندازه میگیره. حتی میزان شیرینی رو...مثلا دو تا مربا بش میدیم تشخیص میده کدوم شیرین تر و خوشمزه تره و این کار رو بر اساس ضریب شکست نور انجام میده. اگه درست بود لطفا کس دیگه ای عکس بعدی رو بزاره 5 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ کی بود کی بود مارو صدا کرد؟ .... من دو تا حدس دارم که نظرم بیشتر روی حدس اوله : 1. جارو برقی شارژی ....شکلش به شدت شبیه جاروبرقی شارژی ما میباشد .... 2. رفراکتومتر : یه دستگاهیه گویا که یه سری پارامتر ها رو اندازه میگیره. حتی میزان شیرینی رو...مثلا دو تا مربا بش میدیم تشخیص میده کدوم شیرین تر و خوشمزه تره و این کار رو بر اساس ضریب شکست نور انجام میده. اگه درست بود لطفا کس دیگه ای عکس بعدی رو بزاره من از هیچی خبر ندارم و هرگونه شایعه یی رو می تکذیبم.... منم همون اول دیدمش فک کردم جارو شارژی شماس نگو رفراکتومتر بوده... :persiana__hahaha: 1یا2 قطره از ماده مورد نظر رو در قسمت نمونه (شیشه ای) قرار میدیم و جلو نور میگیریم بعد از قسمت انتهای دسته (مثل میکروسکوپ ) نگاه میکنیم و عدد بریکس رو میخونیم و با مقایسه با اعداد جدول بریکس درصد وجود آنماده داخل مایع مورد نظر مشخص میشه... با این وسیله میزان چربی , اوره , پروتئین وقند خون اندازه گیری میشه... 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ دست شما درد نكنه. دم همگي گرم كه به نداي من پاسخ دادين به نظر منم همون جارو شارژي بود قوانينو كه ميدونين. بعدي :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سيندخت چرا عكس نذاشتي؟ :دي اين آسونه بياين سريع حدس بزنين ببينيم چيه؟! 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ نظر من به نظر اوری نزدیکه ،به نظر من هم جارو شارژی بود 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ عایا جز وسائل درمانی دندان پزشکیه عایا؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ عایا جز وسائل درمانی دندان پزشکیه عایا؟ نه توي دندان پزشكي كاربرد نداره. كابردش هم عموما تشخيصيه 2 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ نه توي دندان پزشكي كاربرد نداره. كابردش هم عموما تشخيصيه عایا تهاجمیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده