Mehdi.313 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ امیدوارم مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ امیدوارم مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل رو دانلود کردم و دیدم....پاور پوینت قشنگی بود ممنون.... فقط اگه ممکنه خلاصه وار در موردش یه توضیح بدین...ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.313 76 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ فایل رو دانلود کردم و دیدم....پاور پوینت قشنگی بود ممنون.... فقط اگه ممکنه خلاصه وار در موردش یه توضیح بدین...ممنون میشم خب فکر میکنم توضیحات خود فایل کامل و واضح باشه و نیازی به توضیح نداشته باشه همون طور که مشخصه فایل محاسبات و مطالعات پروژه خط 7 مترو تهرانه از سایزینگ کابل گرفته ، تا کلیدهای قدرت و برق اضطراری ، دیزل ژنراتور ، و تمامی پارامترهایی که برای طراحی تاسیسات یک پروژه بزرگ لازم باشه ک البته میتونه یه نمونه بسیار کاملی باشه برای علاقه مندان ! و جای دیگه پیدا نمیشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده