رفتن به مطلب

به امید ایرانی سربلند.

Javid Maleki

ارسال های توصیه شده

دورد دوستان عزیز:icon_gol:

کشور عزیزمون ایران زادگاه ماست و وطنمون محسوب میشه ونباید به اتفاقاتی که در کشور ما رخ میده بی تفاوت باشیم حالا از

انتخابات گرفته تا سایر گردهمایی ها....و بنا بر گفته پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) که دوست داشتن وطن، از نشانه‌های ايمان

است.:ws37:اشاره میکنم و تاپیکم رو اینچنی آغاز میکنم....:icon_gol:

اگر من یک ایرانی هستم به غرور ملی خودم و دیگران احترام میذارم...

اگر من یک ایرانی هستم به نظرات موافق و مخالف دیگران در هر زمینه که باشه احترام میذارم...

اگر من یک ایرانی هستم با دیدی مایوس کننده نسبت به آینده خودم و کشورم نگاه نمیکنم...

اگر من ایرانی هستم برای خروج کشور عزیزم از این بحران های سیاسی و اقتصادی تلاش میکنم...

اگر من ایرانی هستم با یه همچین فکری که اگر اروپا و آمریکا بهمون مسلط بشن اوضاع بهتر میشه نگاه نمیکردم چون در هیچ

تاریخی نوشته نشده که بیگانه بیاد برای مردم کشور دیگه دلش بسوزه و حرکت مثبت انجام بده...

اگر من یک ایرانی هستم برای پیشرفت این مرز و بوم سعی میکنم با دیدی مثبت حرکت کنم البته به همه دوستانی که درگیر

بیکاری و گرانی هستن حق میدم اعتراض داشته باشند ولی این و بدونیم با بی تفاوت بودن هیچی درست نمیشه....

اگر من ایرانی هستم خارج از تمام بحث های سیاسی به رای دادن یا رای ندان مردم احترام میذارم.....و وظیفه خودم میدونم که نه

به رای دهندگان و نه به کسای که رای ندادن توهین نکنم...

سوال...

اگر شما یک ایرانی هستید چه حرکتی از خود برای پیشرفت کشور خودمون انجام میدید؟؟

:ws37:

خواهشاً اصلاً و ابداً بحث سیاسی نشه که بدون اطلاع قبلی حذف میشه و یا تاپیک خودم رو با دست خودم میبندم...:gnugghender:

• Like 13
لینک به دیدگاه

فقط درباره حدیث ذکر شده، اصلا اعراب 1400 سال پیش وطن داشتن؟ اونا قبیله ای زندگی میکردن و اصلا حکومت مرکزی واحدی نداشتن که براشون مرزی تعیین کرده باشه. این احادیث رو از کجا میارید آخه؟ "دوست داشتن وطن، از نشانه های ایمان است" دیگه آخرشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اولا بنده بگم تعصب داشتن به هر چیزی معمولا نتایج تخریبی به همراه داره، چه تعصب به وطن چه تعصب به دین یا هرچیز دیگری...

پس ایران و وطن رو بهتره در سطح یک چیز معمولی ولی محبوب بهش نگاه کرد.

ایرانی ها تنها دو صفت جوگیری و تنبلی رو بتوانند کنار بگذارند، خیلی میتونن موفق بشن.

من تنها کاری که میتونم برای پیشرفت این کشور بکنم اول سعی کنم جلوی جوگیری خودم رو بگیرم و سپس از جوگیر بودن دیگران جلوگیری کنم و کمی بهشون یاد بدم به اعتقاداتشون با نرمی بیشتری نگاه کنند.

نه اینکه تا کسی چیزی گفت سریع بهش پرخاش کنن و بعدا انتظار احترام متقابل هم داشته باشند.

در شرایط فعلی بیشتر از این کاری برای ایران از دست من بر نمیاد. :icon_gol:

فقط درباره حدیث ذکر شده، اصلا اعراب 1400 سال پیش وطن داشتن؟ اونا قبیله ای زندگی میکردن و اصلا حکومت مرکزی واحدی نداشتن که براشون مرزی تعیین کرده باشه. این احادیث رو از کجا میارید آخه؟ "دوست داشتن وطن، از نشانه های ایمان است" دیگه آخرشه.

وطن در زبان عربی آنزمان معنی کشور به معنای امروزی نیست، منظور همان محل زندگی یا سرزمین مادری هست.

این جمله پیامبر اسلام هم شامل زمانی میشود که به مکه برمیگردد، چون وطن خودش را مکه میدانست و هنگام وارد شدن به مکه اشک ریخت و از مسلمانان خواست وطنشون رو احترام بذارن.

به هر حال برای کنترل مردم هر زمانی خیلی حرف ها لازم هست، اگر آدمارو در ظرف مکان و زمان قضاوت کنیم، زیاد مشکلی پیش نمیاد. :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

دوست عزیز وقتی شما به فرموده پیامبر ایراد میگیری انتظار نداشته باش که بگم فلان حدیث نوشته فلان شخص ......:banel_smiley_4:

اوکی شما ایرانمون رو ول کردی چسبیدی به حدیث؟؟:banel_smiley_4:

شما در رابطه با ایران بحرف و زیاد خودت رو ناراحت نکن:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من تنها کاری که میتونم برای پیشرفت این کشور بکنم اول سعی کنم جلوی جوگیری خودم رو بگیرم و سپس از جوگیر بودن دیگران جلوگیری کنم و کمی بهشون یاد بدم به اعتقاداتشون با نرمی بیشتری نگاه کنند.

:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

از نظر بنده فكر فردي يكي از بلاهاي جان ايرانه تا وقتي ملت فكر جمعي نداشته باشند و تو هر قضيه اي اول منافع كوتاه مدت خودشون رو در نظر بگيرند بايد كشور جهان دست چندمي بمونيم.ژاپن بلاي ويرانگر جنگ جهاني رو با همين فكر جمعي پشت سر گذاشت

دوستان ميگند تعصب كلا تخريب به بار داره ولي بنده مخالف چنين مطلق گرايي هستم.هر كسي بايد نسبت به وطنش تعصب داشته باشه تا تعصبي روي مليت نباشه عملا گذشتن از آسايش خود و به فكر اعتلاي مملكت بودن معني نميده.بله اگه تعصب مثل نازيها باشه كه ميخواستند همه دنيا رو بگيرند مذمومه ولي همون نازي هم بايد نسبت به مملكت خودش تعصب داشته باشه

تعصب به اعتقادات هم جايي ممكنه اثر تخريبي داشته باشه جايي ممكنه بسيار خوب باشه.اگر جامعه ما حداقل نسبت به قسمت اخلاقياتِ اعتقادي خود پايبندي و تعصب داشته باشند(خيلي كم شده) خود به خود مملكت پيشرفت ميكنه:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من به عنوان یک جوان ایرانی به مسائل اجتماعی و فرهنگی پرداختم.

و امیدوارم واقعا همه آنطور که شما در جملات زیبایتان نطق کردید، باشند؛ یک ایرانی!

• Like 5
لینک به دیدگاه

من دوست دارم مردم به هم احترام بذارن و در هر ضمینه ای کشور موفقی داشته باشم .

همه جا نظم و احترام و قانون و پایبندی به قانون باشه .

مردم گفتار نیک کردار نیک و اندیشه ی نیک داشته باشند .

دزد و جانی و رشوه خواری و فساد و دروغگوئی و ... و ... نباشه .

دوست دارم ایرانی آباد و آزاد داشته باشیم .

وقتی آدمهای ایران درست بشند ایران هم درست میشه و باید از خودمون شروع کنیم .

من فقط میتونم بهتون بگم امید تون به خدا باشه و پیروزیهاتون هم بی پایان ....

• Like 3
لینک به دیدگاه

فقط جوونا

فقط جوونا

جوونا رو باید پیدا کرد....

باید بهشون بها داد

باید زیر پر و بالشون رو گرفت

اما افسوس....:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

هموطن های عزیزمو برای نجات کشورم به پای صندوق های رای کشوندم.این چند وقت همش درگیر اینکار بودم و واقعا از خودم راضیم.درسته این چند وقت نخوابیدم درسته به پای چند صد نفر فتادم و باهاشون بحث و ازشون خواهش کردم ولی ارزششو داشت.به خودم و هموطنام افتخار می کنم.دست تمام کسانی که رای دادن رو میبوسم و دست اونایی رو که رای ندادن به گرمی میفشارم.خوشحالم...:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...