Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان عزیز مطلبی آماده کردم با موضوع حشرات در قرآن که مدتهاست قصد داشتم داخل وبسایت قرار بدهم. این یک فعالیت فوق برنامه است که به علاقمندان توصیه میکنم حتما فایل رو دریافت و مطالعه و حقیر رو با انتقادات و نظرات خودشون آگاه کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ "هذا کتاب مبین..." فتبارک الله احسن الخالقین... 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ آقا فایلت ویروس داره و واسه من دانلود نمیکنه 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ آقا فایلت ویروس داره و واسه من دانلود نمیکنه نه بابا ویروس چیه یه فایل پی دی اف من دانلود کردم آنتی ویروس من هم کسپرسکی و هیچ مشکلی هم نداره آنتی ویروس شما خیلی حساسه 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام حمید جان لازم میدونم که حتما از شما تشکر کنم برای قرار دادن این مطلب بسیار زیبا بنده خیلی لذت بردم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. فایل خیلی راحت دانلود میشه اونم با این سیستم فکستنی من! ممنون از توجهتون اما واقعیتش من انتظار نداشتم این موضوع اطلاع رسانی بشه. الهه جان نسبت به من خیلی لطف داره. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ آقا فایلت ویروس داره و واسه من دانلود نمیکنه آنتی ویروست نود آره؟ جدیدا نود حساسیت الکی زیادی نشون میده.... 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ آنتی ویروست نود آره؟ جدیدا نود حساسیت الکی زیادی نشون میده.... آره نود 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ آره نود این مسیر رو برو بزار درست شه: web and protection----------->دکمه f5--------> کنارش علامت + داره اونو بزن تا لیستش باز شه -----------> url address mangment--------> اون پایین گزینه add رو باز کن و اینو تایپت کن توش: *.* ok ok و تمام! به امید عملی شدن!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده