maedeh93 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ من چندوقت پیش arcgis 9.3 رو نصب کردم یه مدتم ازش استفاده کردم.بعد چند هفته که باهاش کار نکردم دیدم دیگه باز نمیشه ارور flexnet lisencing:-15.570 میده.چیکارش کنم؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ من چندوقت پیش arcgis 9.3 رو نصب کردم یه مدتم ازش استفاده کردم.بعد چند هفته که باهاش کار نکردم دیدم دیگه باز نمیشه ارور flexnet lisencing:-15.570 میده.چیکارش کنم؟؟؟؟؟ computer name رو که عوض نکردی تو این مدت؟ الان این ارور رو داده بهتون؟ اگه الان این ارور رو داد یه بار ریستارت کنید سیستم رو. دوباره تست کنید. چون واسه خود منم رو یکی از سیستمایی که باهاش کار میکنم، بعضی وقتا اینطوری میشه، ریستارت میکنم درست میشه (البته این یه کمی غیرعادیه ولی خب هست.) اما اگه این ارور چندوقته که هست یا بعد از ریستارت هنوز هست و اون computer name هم عوض نکردین، باید لایسنس رو درست کنید یا کامل هم لایسنس هم خود نرم افزار رو کامل حذف کنید و دوباره نصب رو انجام بدین. حالا اگه مشکل پابرجا بود و نمیخواستین دوباره کامل نصب کنید نرم افزار رو بگین که راه اول که درست کردن لایسنس هست رو بگم. البته واسه خودم جواب نداده و مجبور شدم کلاً از اول نصب کنم. ولی شاید واسه شما جواب داد. 3 لینک به دیدگاه
0 maedeh93 158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نه،اسم کامپیوتر و عوض نکردم.ریستارتم چندین و چند دفعه امتحان کردم. همونطور که گفتین کل برنامه و لایسنس و unnistal کردم. ولی وقتی می خوام دوباره نصبش کنم توی LMtools تو قسمت server diags وقتی perform diagnostics رو می زنم میگه: This license cannot be checked out because: License server machine is down or not responding. See the system adminstrator about starting the license server system, or make sure you're referring to the right host (see LM_LICENSE_FILE). Feature: Aeronautical چه کنم؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نه،اسم کامپیوتر و عوض نکردم.ریستارتم چندین و چند دفعه امتحان کردم.همونطور که گفتین کل برنامه و لایسنس و unnistal کردم. ولی وقتی می خوام دوباره نصبش کنم توی LMtools تو قسمت server diags وقتی perform diagnostics رو می زنم میگه: This license cannot be checked out because: License server machine is down or not responding. See the system adminstrator about starting the license server system, or make sure you're referring to the right host (see LM_LICENSE_FILE). Feature: Aeronautical چه کنم؟:JC_thinking: کامل حذف شدن الان؟ یعنی تو استارت منو و program کنترل پنل هیچی نیست؟ اگه کامل حذف شدن و این مشکل هست، باید با این نرم افزارای حذف کامل نرم افزار یه سری فایلایی که تو رجیستری اینا میسازه رو حذف کنی. یکیشونو نصب کن، کار باهاشون راحته. تو اون نرم افزار تو لیست نرم افزارایی که نصب هستن، لایسنس gis و خود arcgis هم هستن (و همینطور بقیه نرم افزارایی که شاید قبلاً پاک کرده باشی) لایسنس و gis رو تو اون انتخاب کن که حذف کامل کنه. بعدش دوباره نصب رو شروع کن. عجیبه. این مشکل که کامل پاک نمیشه، واسه من فقط یه بار پیش اومده بود قبلاً، که اون موقع اینکاری که گفتم رو انجام دادم و درست شد و تونستم نصب کنم مجدد. لینک به دیدگاه
0 maedeh93 158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا با unnistaller پاکش کردم دوباره ارور داد.بازم امتحان می کنم.مرسی از توجهتون 1 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا با unnistaller پاکش کردم دوباره ارور داد.بازم امتحان می کنم.مرسی از توجهتون عجیبه. چون از رجیستری و تمپ اینا که پاک بشه دیگه نباید ایراد بگیره 1 لینک به دیدگاه
0 maedeh93 158 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ دوباره امتحان کردم نصب شد.بازم ممنون از راهنماییتون لینک به دیدگاه
سوال
maedeh93 158
من چندوقت پیش arcgis 9.3 رو نصب کردم یه مدتم ازش استفاده کردم.بعد چند هفته که باهاش کار نکردم دیدم دیگه باز نمیشه ارور flexnet lisencing:-15.570 میده.چیکارش کنم؟؟؟؟؟
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده