M!Zare 48037 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 درود...در ادامه نهضت نیاز به یک مسئول روابط عمومی برای تالار مکانیک بسیار ضروری بود...مسئولی با انرژی و دارای روابط عمومی بالا...و این شخص کسی نیست جز Ashkan_ad72 آقا اشکان مسئولیت جدید مبارک و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید 12
Saye Noori 10314 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 عنوان جدید مبارک دوست عزیز. با آرزوی موفقیت های روز افزون..... 8
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 تبریک میگم داداشی گلم.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ایشالا همیشه موفق باشی. 6
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 منم به نوبه خودم تبریک میگم و برای همتون آرزوی موفقیت میکنم 4
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 عنوان جدید مبارک دوست عزیز.با آرزوی موفقیت های روز افزون..... ممنون تبریک میگم لطف دارید :icon_gol: یکی تو دوتا من ممنون عزیز تبریک میگم داداشی گلم.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ایشالا همیشه موفق باشی. مرسی آبجی گلم خیلی خوش حالم که داری میرقصی.... تبریک خواهش میکنم داش صادق منم به نوبه خودم تبریک میگم و برای همتون آرزوی موفقیت میکنم شما هم موفقیتهاتون بی انتها باد تبریک میگم.... ممنون تبریکات بنده را هم پذیرا باشید...مؤفق باشی برادر... تشکر از داداش خودم احمدرضا جان گل 4
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 آقا تبریک لطف داری عزیز تبریک میگم اشکان جان ایشالله همیشه موفق باشی در کنار شما و با همهٔ شما با هم پیشرفت فراوان خواهیم کرد بنده بسیار امیدوارم 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 من اینجا رو تازه دیدم البته تبریکمو تو پروف گفتم طبق قوانین مجددا تبریک
ارسال های توصیه شده