M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ درود...در ادامه نهضت نیاز به یک مسئول روابط عمومی برای تالار مکانیک بسیار ضروری بود...مسئولی با انرژی و دارای روابط عمومی بالا...و این شخص کسی نیست جز Ashkan_ad72 آقا اشکان مسئولیت جدید مبارک و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید 12 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ عنوان جدید مبارک دوست عزیز. با آرزوی موفقیت های روز افزون..... 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم داداشی گلم.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ایشالا همیشه موفق باشی. 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ منم به نوبه خودم تبریک میگم و برای همتون آرزوی موفقیت میکنم 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ تبریکات بنده را هم پذیرا باشید... مؤفق باشی برادر... 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ عنوان جدید مبارک دوست عزیز.با آرزوی موفقیت های روز افزون..... ممنون تبریک میگم لطف دارید :icon_gol: یکی تو دوتا من ممنون عزیز تبریک میگم داداشی گلم.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ایشالا همیشه موفق باشی. مرسی آبجی گلم خیلی خوش حالم که داری میرقصی.... تبریک خواهش میکنم داش صادق منم به نوبه خودم تبریک میگم و برای همتون آرزوی موفقیت میکنم شما هم موفقیتهاتون بی انتها باد تبریک میگم.... ممنون تبریکات بنده را هم پذیرا باشید...مؤفق باشی برادر... تشکر از داداش خودم احمدرضا جان گل 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم اشکان جان ایشالله همیشه موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ آقا تبریک لطف داری عزیز تبریک میگم اشکان جان ایشالله همیشه موفق باشی در کنار شما و با همهٔ شما با هم پیشرفت فراوان خواهیم کرد بنده بسیار امیدوارم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من اینجا رو تازه دیدم البته تبریکمو تو پروف گفتم طبق قوانین مجددا تبریک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده