shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ با ناداوری اول شدی شیر سماور... داور دقت کن این وصله ها به من نمیچسبه 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ با پسمل هم گروه میشی جمله ت خبری بود ؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ جمله ت خبری بود ؟ نع سوالی بود بدون علامت سوال خواستم برات رزومه بفرستم سابقه داور بودن و نفوذ در اون بالا مالا ها هم دارم 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نع سوالی بود بدون علامت سوال خواستم برات رزومه بفرستم سابقه داور بودن و نفوذ در اون بالا مالا ها هم دارم خب پس این سری هم داور بمون خودتو خوب نشون بده ایشالا دفعه بعد میارمت تو تیم ( قهرمانی به سبک امیر قلعه نوعی ! :دی ) 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ سری قبلی که مشخص شد نتایجش و برنده هاشhttp://www.noandishaan.com/forums/thread92699.html فکر کنم سری دوم مشخص نشد فقط خوب همون سری دومم که من بودم مشخص نشد دیگه این دفعه هم نمیام که مشخص بشه من دو بار تا حالا برنده شدم هرکی میخواد هم تیمیش بشم باس پول بده منظورت کدوم دوباره /؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ اهـــم اهــــم :xbex7jmjnhtbacgrr3x من و مهدی ( mehdi_power ) یه تیمیم .... اسم تیم هم مهدی میاد میگه:w12: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ خب تیم اول اضافه شد. بقیه هم هم تیمیاشونو معرفی کنن 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ اهـــم اهــــم :xbex7jmjnhtbacgrr3x من و مهدی ( mehdi_power ) یه تیمیم .... اسم تیم هم مهدی میاد میگه:w12: پس من چی مهدی منو فروختی 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ پس من چی مهدی منو فروختی یعنی خیلی خوشحالی اگه 1 % فکر کنی مهدی منو بفروشه و بچسبه به تووووووووووووو میتونی در خفا به تیم ما کمک کنی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی خیلی خوشحالی اگه 1 % فکر کنی مهدی منو بفروشه و بچسبه به تووووووووووووو میتونی در خفا به تیم ما کمک کنی مهدی خیلی نامردی اسمت رو از رشته برق باید پاک بشه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ مهدی خیلی نامردی اسمت رو از رشته برق باید پاک بشه بزار مهدی بیاد از خودش دفاع کنه تازشم اگه خیلی ادعات میشه یه تیم درست کن تا بفهمی اسم کی باید حذف بشه داداش .... با مهدی همچین حالتو بگیریم که خودت با دستای خودت از انجمن بری بیرون 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ بزار مهدی بیاد از خودش دفاع کنه تازشم اگه خیلی ادعات میشه یه تیم درست کن تا بفهمی اسم کی باید حذف بشه داداش .... با مهدی همچین حالتو بگیریم که خودت با دستای خودت از انجمن بری بیرون مهدی با این انتخابش از جمع برقی ها خارج شد و به عنوان فتنه گر محسوب میشه من که ادعای کل کل نکردم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ مهدی با این انتخابش از جمع برقی ها خارج شد و به عنوان فتنه گر محسوب میشه من که ادعای کل کل نکردم بینیــــــــــــم باو پس تو این تاپیک چیکار میکنی؟؟؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ بینیــــــــــــم باو پس تو این تاپیک چیکار میکنی؟؟؟؟:vahidrk: اومده بودم مچ رفیق و نا رفیق بگیرم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ اومده بودم مچ رفیق و نا رفیق بگیرم:vahidrk: تو اینجا تنهایی .... کسی تو این انجمن باهات رفیق نیست :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ تو اینجا تنهایی .... کسی تو این انجمن باهات رفیق نیست :4chsmu1: ادم رفیق هایی مثل ......................................................... داشته باشه همیشه تنهاست 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ ادم رفیق هایی مثل ......................................................... داشته باشه همیشه تنهاست تیریپ مظلوم نمایی بر ندار دستت واسه همه تو انجمن رو شده :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ تیریپ مظلوم نمایی بر ندار دستت واسه همه تو انجمن رو شده :vahidrk: دست من خیلی وقته رو شده اصلا دستی ندارم که بخواد رو بشه یا نشه ه ه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ دست من خیلی وقته رو شدهاصلا دستی ندارم که بخواد رو بشه یا نشه ه ه به جای این آه و ناله کردنا برو یه هم گروهی پیدا کن تو میدون خودتو نشون بده ای روح بی دست و پا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده