رفتن به مطلب

کدوم آهنگ بر روی شما تاثیرگذار بوده؟؟

*mishi*

ارسال های توصیه شده

موزیک یکی از تاثیرگذار ترین هنرها روی انسان هست حتی بیکلامش:sigh:

بحث اصلی اینه که این اواخر شما معمولا چه آلبوم هایی رو خریدید یا دانلود کردید! :w16:

و نسبت بهشون چه احساسی داشتین؟؟:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاش خودت یکم توضیح میدادی در مورد سوالایی که پرسیدی :ws38:

من یه پلی لیست صد تایی واسه خودم دارم که مدام در حال آپدیت کردنش هستم آهنگهای جدید و اضافه میکنم بهش هرچی بیشتر از آهنگ خوشم بیاد مدت زمان بیشتری توی لیست باقی میمونه بعضی از آهنگها هستن که بیشتر از یه ساله دارم گوش میکنمشون هنوز دلم نیومده حذفش کنم بعضی از آهنگها هم که اضافه میکنم بعد از یکی دو بار گوش کردن از توی پلی لیستم حذفشون میکنم از انواع سبکهای پاپ و متال و رپ گرفته تا موسیقی سنتی توشون دارم... در مورد اینکه چه احساسی دارم هم باز بستگی به موزیکش داره هر آهنگی یه حسی رو القا میکنه ... بعضی وقتها هم با توجه به مودی که خودت داری یه آهنگ بیشتر بهت میچسبه گوش کردنش

یه چیزم بگم...وضعیت موزیک به نظرم در حال حاضر خوبه میون سیل کارهایی که هر روز مثل نقل و نبات میاد بیرون خوشبختانه آهنگهای خوب هم زیاد وجود داره :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آلبوم های زیادی عرضه میشن بازدیدکنندگان iTunes و radiojavan و .... زیاد هستن ....

حالا بحث اصلی اینه که این اواخر شما معمولا چه آلبوم هایی رو خریدید یا دانلود کردید!:ws37:

و نسبت بهشون چه احساسی داشتین ...مثلا گاهی موزیکی دل آدم رو خالی میکنه پر از خلوصِ یه سری نشانه ی تنفر هست یِه سری نشانه ی افسردگی یه سری شادی .... مثلا وقتی unforgiven3 رو از متالیکا گوش میدبم یه حس امیدواری بهمون میده ....وقتی beautiful lie از thirty second to mars رو گوش میدیم یه جورایی احساس خیانت توی رابطه بهمون دست میده ...:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...