رفتن به مطلب

زندگي امروز يا ۵۰۰ سال قبل یا بعد؟؟؟؟؟؟

*mishi*

ارسال های توصیه شده

تاحالا فكر كرديد كه زندگي در كدوم دوران رو بيشتر دوست داريد؟

با توجه به فیلم و کتابایی که در مورد آینده و گذشته بررسی کردیم کدوم دوران رو میپسندید؟؟؟ :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

هر کی تو هر زمانی چشم به دنیا وا می کنه...مُهرِ شرایط به پیشونی ش می خوره...:icon_redface:

شرایطی که قسمت زیادی از اون دست خودش نیست...

میزان خوبی و بدی هاشم تو یک ترازو گذاشتن و مقایسه با شرایطی که درکش نکردیم...جواب علمی و درستی نمی ده...

تازه اگه دنبال جواب مطلق باشیم...وگرنه تو جواب های حسی که افسار دستِ دل است و دل...:icon_redface:

برای شخص من فرقی نمی کنه....

چون می دونم که به احتمال فراوان...در هر دوره ای که انتخاب کنم...باز دَم از سختی های اون دوران می زنم...

کمیتشم برام همیشه کمیتی بیشتر نسبت به دوران های دیگه داره....

چون همیشه به صورت ناخودآگاه....انسان سختی های خودش رو از سختی های دیگران بزرگتر می بینه...:icon_redface::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

آینده.

گذشته که اگر بود مطمئنم لذتی از زندگی نمیبردم، میشدم زنی بی سواد و رعیت که باید با بدبختی شکم nتا بچه رو با آبدوغ خیار پر میکردم و شوهرمم غیر از خودم یکی - دوتا زن دیگه هم میگرفت و دم برنمیاوردم، اگه عشایر نمیشدم که دم به دم کوچ کنم و بز و گوسفند بدوشم و اینا...

حال هم که تعریفی ندارد، خفقان و نبود آزادی سیاسی و عدالت اجتماعی و اقتصادی چیزی نیست که من دوست داشته باشم.

میمونه آینده.

• Like 4
لینک به دیدگاه
هر کی تو هر زمانی چشم به دنیا وا می کنه...مُهرِ شرایط به پیشونی ش می خوره...:icon_redface:

شرایطی که قسمت زیادی از اون دست خودش نیست...

میزان خوبی و بدی هاشم تو یک ترازو گذاشتن و مقایسه با شرایطی که درکش نکردیم...جواب علمی و درستی نمی ده...

تازه اگه دنبال جواب مطلق باشیم...وگرنه تو جواب های حسی که افسار دستِ دل است و دل...:icon_redface:

برای شخص من فرقی نمی کنه....

چون می دونم که به احتمال فراوان...در هر دوره ای که انتخاب کنم...باز دَم از سختی های اون دوران می زنم...

کمیتشم برام همیشه کمیتی بیشتر نسبت به دوران های دیگه داره....

چون همیشه به صورت ناخودآگاه....انسان سختی های خودش رو از سختی های دیگران بزرگتر می بینه...:icon_redface::icon_gol:

مرسی ولی خوب بود که شرایط هر دوره رو توضیح میدادین.:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با آمال و آرزوهایی که در سر دارم، خواهانِ زندگی در آینده هستم...

زندگی در دنیای جدید و مدرن حتما زیباتر خواهد بود:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی ولی خوب بود که شرایط هر دوره رو توضیح میدادین.:w16:

همین دیگه....:icon_redface:

من وقتی می خوام توضیح بدم...مثه کسی می مونم که بیرونِ گود کُشتی نشسته و می گم لِنگش کن!

کمیت شرایط...کیفیت شرایط...در هر دوره به میزان ظرفیت آدم های اون دوره هست....

یک مثال در مورد رشته ام می زنم...اینو جاهای دیگه هم گفتم...بیشتر البته تو فضای واقعی بین بحث ها می گم..

ببینین..سال های قبل مردم با بادگیرهایی تو خونه هاشون آسایش اقلیمی و دمایی خودشون رو برطرف می کردن...

ولی آیا امروز هم شما به جای کولر..از بادگیر استفاده کنین...می تونین تحمل کنین؟

میزان آسایش فرق کرده....میزان آسایش دمایی انسان فرق کرده....

حالا این رو بسط بدین تو عوامل کیفی تر مثه خلق و خو و شرایط....

و اینکه نحوه ی برخورد ما با شرایط چه فرقی کرده....

برای همین می گم...در هر دوره....هر شرایطی که بد خونده می شه....می تونه در دوره ی دیگه اصلا محل بحث نباشه....یا بالعکس....

دوره های قبل خونه های همه کنار هم بود....تو یک حیاط...مردم با هم در تعامل بودن...زندگی اجتماعی داشتن....ولی خوب سر و صدا هم بود..زندگی خصوصی معنا نداشت...

ولی حالا زندگی ها آپارتمان نشینی شده...پس تعامل اجتماعی کم شده....ولی...از اون ور محیط خصوصی تر شده....

این یک مثال کوچیک بود که من خیلی از شرایط رو ساده دیدم....می شه فاکتورهای دیگه هم دید...

فقط خواستم بگم تو هر دوره...شرایط جدید هست...شرایط رو نمی شه باهم مقایسه کرد...

چون متریال هاشون یکی نیست...آدم هاشون یکی نیست....زندگی هاشون یکی نیست...شرایط یکی نیست...

این نظر من هست....فقط یک نظر شخصی...و ممکن هست اشتباه باشه....من به نظر دوستانم احترام می زارم:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا؟؟؟:ws52:

جمله دو پهلو بود!!!

اما باید در حال زندگی کرد چون گذشته آدمایی بودن که افکارشون مربوط به دوران خودشونه

مسلما آینده هم همینجوره

اگه خارج از زمان خود فرد باشه یا فرد فرامردمی نشون داده میشه یا فرو مردمی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...