Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سیلام من اومتم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سیلاممن اومتم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام خوش اومدی ,یمنا تو چه زمینه ای از مجله کمک میکنی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدی ,یمنا تو چه زمینه ای از مجله کمک میکنی ؟ میشی...هر جا کمک بخوایین هستم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ در رابطه با جنگل مقاله دست اوا داشتم میفرستم..مهلتش تا کی هستش؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ در رابطه با جنگل مقاله دست اوا داشتم میفرستم..مهلتش تا کی هستش؟ بسیار عالی فعلا زمان اعلام نکردیم ,شما هرچه زودتر برای ما مقاله ارسال کنید بهتره!!! Hamid Ghobadi درباره نحوه ارسال مقاله و توضیحات تکمیلی صحبت میکنه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار عالی فعلا زمان اعلام نکردیم ,شما هرچه زودتر برای ما مقاله ارسال کنید بهتره!!! Hamid Ghobadi درباره نحوه ارسال مقاله و توضیحات تکمیلی صحبت میکنه اوکی..منتظرم 5 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان منم خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان مقالهاتون رو یا توی پیام خصوصی برام بفرستین یا ایمیل کنین به این آدرس: h_ghobadi@ut.ac.ir و اگر ایمیل کردین اطلاع هم بدین یا جایی آپ کنید و لینکش رو خصوصی به بنده اعلام کنین ترجیحا ایمیل کنید بهتره! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ مقالات بیشتر از 2 صفحه نباشه ... اگر تصاویر مناسب و خوبی داشت نهایتا با تصویر 3 صفحه آ4 باشه چکیده باشه و رفرنس هم داشته باشه ... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ پیشنهادم اینه : در کنار مقالاتی داریم جمع آوری میکنیم یک بخشی از مجله اختصاص بدیم به پیشرفت ها و تکنولوژی های روز دنیای کشاورزی و منابع طبیعی میتونیم در اخر یک کتاب مرجع از کتوب (خارجی یا داخلی ) معرفی کنیم لطفا دوستان هم نظر بدن و پیشنهادی دارن در مورد اینکه که میتونه مجله رو بهتر و بروزتر کنه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ بله بله ... این قبیل نوشته ها هم بسیار عالیه ... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان اگر مجله دانش کشاورزی رو ببینن متوجه میشن داستان از چه قراره ... البته ماشالله این مجله که همش تبلیغاته و عکس! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ به این لینک یه سری بزنید البته دانلود کامل خود مجله میسر نیست تا اونجایی که من میدونم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار عالی بعدن میام سروقت کامل صفحاتو میخونم ببینم جریان چیه ایشالله استارت میزنم 1 لینک به دیدگاه
♥Azin 634 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون حمید جان آذین خانم, بقیه دوستان محیط زیستی رو هم به این تاپیک معرفی کنید تو چه زمینه ای مقاله دارین؟ در هیچ زمینه ای 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من مطالب رو اگر برسونید که ممنون میشم. شخصا میتونم مطالب کامل یک مجله رو داشته باشم اما خب اینجوری همش میشه گیاهپزشکی ... دوست دارم تنوع وجود داشته باشه ... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ برات جور میکنم یه داداش خوشتیپ که بیشتر نداریم داریم؟؟؟ اوکی..منتظرم سلام دوستان منم خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم بسیار عالی بعدن میام سروقت کامل صفحاتو میخونم ببینم جریان چیه ایشالله استارت میزنم در هیچ زمینه ای سلامممنون از دعوتتون خب باید اینجا چه نوع فعالیتی داشته باشیم؟؟ دوستان عزیزم که اعلام امادگی کردن برای مجله تو چه مرحله ای هستین ؟؟؟مقاله و مطالبتون چقدر آماده است ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ دو مقاله و یک پیشرفت در زمینه مکانیزاسیون ارسال شد 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ مطالبت خوب بود آقا مهدی امشب حتما کامل میخونمشون. 1 لینک به دیدگاه
sasan.kavousi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام. من تازه عضو انجمن شدم. ميشه در خصوص مجله نهال آخرين وضعيتش رو اطلاع بدين. ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده