Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سیلام من اومتم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سیلاممن اومتم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام خوش اومدی ,یمنا تو چه زمینه ای از مجله کمک میکنی ؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام خوش اومدی ,یمنا تو چه زمینه ای از مجله کمک میکنی ؟ میشی...هر جا کمک بخوایین هستم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 در رابطه با جنگل مقاله دست اوا داشتم میفرستم..مهلتش تا کی هستش؟ 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 3 آبان، 2015 در رابطه با جنگل مقاله دست اوا داشتم میفرستم..مهلتش تا کی هستش؟ بسیار عالی فعلا زمان اعلام نکردیم ,شما هرچه زودتر برای ما مقاله ارسال کنید بهتره!!! Hamid Ghobadi درباره نحوه ارسال مقاله و توضیحات تکمیلی صحبت میکنه 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 بسیار عالی فعلا زمان اعلام نکردیم ,شما هرچه زودتر برای ما مقاله ارسال کنید بهتره!!! Hamid Ghobadi درباره نحوه ارسال مقاله و توضیحات تکمیلی صحبت میکنه اوکی..منتظرم 5
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2015 دوستان مقالهاتون رو یا توی پیام خصوصی برام بفرستین یا ایمیل کنین به این آدرس: h_ghobadi@ut.ac.ir و اگر ایمیل کردین اطلاع هم بدین یا جایی آپ کنید و لینکش رو خصوصی به بنده اعلام کنین ترجیحا ایمیل کنید بهتره! 2
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2015 مقالات بیشتر از 2 صفحه نباشه ... اگر تصاویر مناسب و خوبی داشت نهایتا با تصویر 3 صفحه آ4 باشه چکیده باشه و رفرنس هم داشته باشه ... 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 9 آبان، 2015 پیشنهادم اینه : در کنار مقالاتی داریم جمع آوری میکنیم یک بخشی از مجله اختصاص بدیم به پیشرفت ها و تکنولوژی های روز دنیای کشاورزی و منابع طبیعی میتونیم در اخر یک کتاب مرجع از کتوب (خارجی یا داخلی ) معرفی کنیم لطفا دوستان هم نظر بدن و پیشنهادی دارن در مورد اینکه که میتونه مجله رو بهتر و بروزتر کنه 2
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2015 بله بله ... این قبیل نوشته ها هم بسیار عالیه ... 3
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2015 دوستان اگر مجله دانش کشاورزی رو ببینن متوجه میشن داستان از چه قراره ... البته ماشالله این مجله که همش تبلیغاته و عکس! 3
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2015 به این لینک یه سری بزنید البته دانلود کامل خود مجله میسر نیست تا اونجایی که من میدونم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
masi eng 47044 ارسال شده در 9 آبان، 2015 بسیار عالی بعدن میام سروقت کامل صفحاتو میخونم ببینم جریان چیه ایشالله استارت میزنم 1
♥Azin 634 ارسال شده در 20 آبان، 2015 ممنون حمید جان آذین خانم, بقیه دوستان محیط زیستی رو هم به این تاپیک معرفی کنید تو چه زمینه ای مقاله دارین؟ در هیچ زمینه ای 1
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2015 دوستان من مطالب رو اگر برسونید که ممنون میشم. شخصا میتونم مطالب کامل یک مجله رو داشته باشم اما خب اینجوری همش میشه گیاهپزشکی ... دوست دارم تنوع وجود داشته باشه ... 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 23 آبان، 2015 برات جور میکنم یه داداش خوشتیپ که بیشتر نداریم داریم؟؟؟ اوکی..منتظرم سلام دوستان منم خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم بسیار عالی بعدن میام سروقت کامل صفحاتو میخونم ببینم جریان چیه ایشالله استارت میزنم در هیچ زمینه ای سلامممنون از دعوتتون خب باید اینجا چه نوع فعالیتی داشته باشیم؟؟ دوستان عزیزم که اعلام امادگی کردن برای مجله تو چه مرحله ای هستین ؟؟؟مقاله و مطالبتون چقدر آماده است ؟ 4
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 1 آذر، 2015 مطالبت خوب بود آقا مهدی امشب حتما کامل میخونمشون. 1
sasan.kavousi 11 ارسال شده در 29 آذر، 2015 سلام. من تازه عضو انجمن شدم. ميشه در خصوص مجله نهال آخرين وضعيتش رو اطلاع بدين. ممنون 1
ارسال های توصیه شده