Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 25 آبان، 2013 اوکی پس من به محمود فردا اس میدم که قاسم میتونه آلاین باشه ... مرسی قاسم جانایمیلش هم: mahmoodvakili@YAHOO.com حمید کجای کاری من باهاش کلی هم حرف زدم هنوز میخوای خبر بدی در هر صورت ممنون عزیز..
soil eng 17164 ارسال شده در 23 خرداد، 2014 قاسم اطلاع داری کارای مجله به کجا رسیده؟ کلا پریده یا بچه ها روش کار میکنن؟ 2
food111 785 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 قاسم اطلاع داری کارای مجله به کجا رسیده؟کلا پریده یا بچه ها روش کار میکنن؟ احتمالا پریده 1
food111 785 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 قاسم اطلاع داری کارای مجله به کجا رسیده؟کلا پریده یا بچه ها روش کار میکنن؟ احتمالا پریده
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 26 خرداد، 2014 قاسم اطلاع داری کارای مجله به کجا رسیده؟کلا پریده یا بچه ها روش کار میکنن؟ احتمالا پریده خب دوباره برش میگردونیم سلام بچه ها نه مجله کار طراحیش مونده که متاسفانه محمود خان وکیلی بدلیل مشغله ای که داشتن نتونستن به این ور سال برسونن ولی بهش میگم دیگه زودتر تریبشو بده 4ماهه مطالب آمادست و طراحی اون بخاطر اینکه میخواستیم کار خیلی حرفه ای طراحی بشه دیگه صبر کردم تا محمود برسه.. 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 30 تیر، 2014 سلام. آقای مهندس زارع چ کاری از من ساختس؟ من طراحی بلد نیستم. فقط در حد ابتدایی یه کارایی انجام میدم. اما اگه کاری از دستم بربیاد خوشحال میشم انجام بدم و تلاشمو میکنم. 2
An@hita 8666 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 عاقا عاقااااااااااااااااااااااا این مقاله مارو کی چاپ میکنین؟ الهه, قاسم به مجله ماهم همینطوری باید حال بدینااااااااا.مقاله از خودتون باس بدیداااااااااا 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 سلام. آقای مهندس زارع چ کاری از من ساختس؟من طراحی بلد نیستم. فقط در حد ابتدایی یه کارایی انجام میدم. اما اگه کاری از دستم بربیاد خوشحال میشم انجام بدم و تلاشمو میکنم. سلام برشما بازم تشکر میکنم از اینکه لوگوی قشنگی واسه ما طراحی کردید و ازتون میخوام که لوگوهارو اینجا هم قرار بدین تا بچه ها ببینن طراحی نشریه ما نصفه مونده و هنوز در تلاشم طراح قبلی کارو برسونه ولی اگه نتونست باید یه طراح که بتونه با ادوب ایندیزاین کار کنه پیدا کنیم.. شما بلدید با این نرم افزار طراحی مجله کار کنید؟
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 hit[/MENTION]a;1396464]عاقا عاقااااااااااااااااااااااا این مقاله مارو کی چاپ میکنین؟ الهه, قاسم به مجله ماهم همینطوری باید حال بدینااااااااا.مقاله از خودتون باس بدیداااااااااا سلام بر مدیر فعال محیط زیست آناهیتای عزیز.. من وقت کنم حتما مقاله یا مطلب بهتون میدم چون مجله ما و شما ندارهالهه هم که وقتش آزادتره حتما میتونه کمک کنه.. آخرشم فکر کنم با غیب شدن طراح ما، نشریه شما زودتر از ما منتشر باشه 2
An@hita 8666 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 سلام بر مدیر فعال محیط زیست آناهیتای عزیز..من وقت کنم حتما مقاله یا مطلب بهتون میدم چون مجله ما و شما ندارهالهه هم که وقتش آزادتره حتما میتونه کمک کنه.. آخرشم فکر کنم با غیب شدن طراح ما، نشریه شما زودتر از ما منتشر باشه ممنون آقا قاسم. انشالله هردو باهم منتشر میشه بعله. ما همیشه و همه جا گفتیم و میگیم که کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست اجزای لاینفکن. به امید موفقیت همگی 2
soil eng 17164 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 من 2 ماه وقتم آزاد بود همش میگفتم بیاین بیاین حالا ک دوباره سرم شلوغ شده طوری ک هر 2 روز ی بار میرسم بیام انجمن،تازه دارین کار مجله رو شروع میکنین؟بیتربیتا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا جایی ک وقتم اجازه بده و بتونم هستم 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 سلام برشمابازم تشکر میکنم از اینکه لوگوی قشنگی واسه ما طراحی کردید و ازتون میخوام که لوگوهارو اینجا هم قرار بدین تا بچه ها ببینن طراحی نشریه ما نصفه مونده و هنوز در تلاشم طراح قبلی کارو برسونه ولی اگه نتونست باید یه طراح که بتونه با ادوب ایندیزاین کار کنه پیدا کنیم.. شما بلدید با این نرم افزار طراحی مجله کار کنید؟ نه متاسفانه ا 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کره زیاد خوب در نیومد خودم درستش کردم. اگه موردی بود بگید. من سعیمو کردم از این بهتر نتونستم 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 کیفیت کره سبز پایین هستش. بزرگتر از این واقعا بی کیفیت میشد. http://8pic.ir/images/20212031102715893202.jpg برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 همشون تقریبا شبیه همن. اشکالاتش رو بگید انشالله تونستم حل میکنم. 4
An@hita 8666 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 مررررررررررررررررررسی بینام جونم. حال میکنین محیط زیستیا چه هنرمندن؟ 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 همه لوگوها بسیار خوبن، موقع انتشار یکی رو انتخلب میکنیم بازم بینام عزیز تشکر 3
ارسال های توصیه شده