ali2136 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ امروز که رفته بودم adsl بخرم گفتن که باید کارت دانشجوییتم بدی. با این حساب حراست دانشگاه میتونه از تمام سایتایی که من میرم مطلع باشه.در این صورت توی دانشگاه زیاد بهم گیر نمیدن؟ شما اگه چنین تجربه ای داشتید لطفا به من بگید. شده بهتون گیر بدن 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ والا من منظورتو متوجه نشدم چه ربطی به رئیس دانشگاه داره ؟ ولی یکی از بستگان رفته بود بگیره بهش گفته بودن اگر کارت دانشجویی بدی بهت تخفیف میدیم !!! حالا واقعاً موضوع از چه قراره رو نمیدونم ! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ امروز که رفته بودم adsl بخرم گفتن که باید کارت دانشجوییتم بدی. با این حساب حراست دانشگاه میتونه از تمام سایتایی که من میرم مطلع باشه.در این صورت توی دانشگاه زیاد بهم گیر نمیدن؟ شما اگه چنین تجربه ای داشتید لطفا به من بگید. شده بهتون گیر بدن چه سایتای میری؟ بده کنترلت میکنن از جنگ نرم دشمن در حوزه اخلاق و سیاست در امان باشی با فیلــترینگ؟ نمیدانم چرا جوانان ما قدر سرورانشون رو که اونارو مثل رعیتی مظلوم کنترل میکنند، نمیدانند. ولی حالا جدا از شوخی این کارت دانشجویی رو برای دادن اینترنت با سرعت بیشتر میخوان، مخصوصا واسه اینترنت مخابرات یه نهادهای وابسته به مخابرات و چیز خاصی نیست، نگران نباش. 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ ربطی به کنترل نداره! شما حتی دانشجو هم نباشی ولی اسکن کارت دانشجویی قبلیت رو بفرستی بهت 512 یا 1 مگ میدن. یا ارائه کارت نظام مهندسی یا پروانه وکالت یا جواز کسب یا..... البته قانون جدید رو نمیدونم ولی من اسکن کارت دانشجوییم رو دادم-بنده 2 ساله فارغ التحصیلم موقع تمدید طرح هم باهوشا به ذهنشون نرسیده من دیگه دانشجو نیستم-ولی کارت نظام مهندسی دارم میتونم همونو بفرستم. فقط میخوان به هر کاربری سرعت بالا ندن که اونم هزار تا راه داره و میشه گرفت ضمن اینکه سرعت بالاشونم آش دهن سوزی نیست 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ ربطی به کنترل نداره! شما حتی دانشجو هم نباشی ولی اسکن کارت دانشجویی قبلیت رو بفرستی بهت 512 یا 1 مگ میدن. یا ارائه کارت نظام مهندسی یا پروانه وکالت یا جواز کسب یا..... البته قانون جدید رو نمیدونم ولی من اسکن کارت دانشجوییم رو دادم-بنده 2 ساله فارغ التحصیلم موقع تمدید طرح هم باهوشا به ذهنشون نرسیده من دیگه دانشجو نیستم-ولی کارت نظام مهندسی دارم میتونم همونو بفرستم. فقط میخوان به هر کاربری سرعت بالا ندن که اونم هزار تا راه داره و میشه گرفت ضمن اینکه سرعت بالاشونم آش دهن سوزی نیست با کارت دانشجویی فک نکنم 1 مگ بدنا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ با کارت دانشجویی فک نکنم 1 مگ بدنا شما جون بخواه 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ با کارت دانشجویی فک نکنم 1 مگ بدنا باکارت دانشجویی می تونی تعرفه های با سرعت بیشتر بگیری مثلا مشترک حقوقی حساب میشی( تو قرار داداشون سرعت محدودی واسه مشترک حقیقی هست) چرا میشه، من با کارت دانشجویی 2 مگ گرفتم ولی به نظرم سرعتش با 512 فرقی نداره . 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ من الان ۴ مگ دارم از آسیا تکه هم هست برید از اونجا بگیرید ۶ مگ هم میده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده