رفتن به مطلب

>>>>>>>>>>>فقر یا عطر؟؟؟؟<<<<<<<<<<<<

ارسال های توصیه شده

یک روز از سرِ بی کاری به بچه های کلاس گفتم انشایی بنویسند

با این عنوان که "فقر بهتر است یا عطر؟"

قافیه ساختن از سرگرمی هایم بود.

چند نفری از بچه ها نوشتند، "فقر".

آنهایی که از بین علم و ثروت، همیشه علم را انتخاب می کردند.

نوشته بودند که "فقر خوب است چون چشم و گوش آدم را باز می کند و او را بیدار نگه می دارد.

ولی عطر، آدم را بیهوش و مدهوش می کند."

طفلکی ها عادت کرده بودند که مجیز فقر را بگویند، چون نصیبشان شده بود.

فقط یکی از بچه ها نوشته بود، "عطر"

انشایش را هنوز هم دارم. جالب بود

نوشته بود "عطر آن حس هایی از آدم را بیدار می کند که فقر آن ها را

خاموش کرده است

حالا به نظر شما فقر بهتره یا عطر؟

936414_446733335422236_1858754767_n.jpg

• Like 15
لینک به دیدگاه

این چه طرز سوال پرسیدنه؟ :دی اول کلی فحش دادی به اونایی که میگن فقر و کلی تعریف کردی از اونایی که میگن عطر، بعد میپرسی عطر بهتره یا فقر؟ :دی

• Like 3
لینک به دیدگاه

حالا اینکه در چه مقطعی درس میدم بماند یا اینکه کجا درس میدم و چی درس میدم:whistle:

اما مهم نظراته که نشان از قبول زندگی سخت و عدم تغییر اونه

بعضیا حتی از داشتن آرزوی زندگی خوب هم نا امید هستن

• Like 6
لینک به دیدگاه
این چه طرز سوال پرسیدنه؟ :دی اول کلی فحش دادی به اونایی که میگن فقر و کلی تعریف کردی از اونایی که میگن عطر، بعد میپرسی عطر بهتره یا فقر؟ :دی

خوب نظر شخصیشو گفت

شمام نظر شخصیتونو بگید :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من کجا فحش دادم آخه:ws37:

من نظر خودم رو تو پست اولم دادم

میمونه نظر شما

اصلا" به پست نظر من کاری نداشته باشید

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب نظر شخصیشو گفت

شمام نظر شخصیتونو بگید :w16:

آخه کسی که نظرخواهی میکنه حتی نباید به صورت غیر مستقیم هم به جوابهای مخاطبانش خط بده چه به صورت مستقیم، اونم به این صورت. :دی

من کجا فحش دادم آخه:ws37:

من نظر خودم رو تو پست اولم دادم

میمونه نظر شما

اصلا" به پست نظر من کاری نداشته باشید

من این داستان رو قبلا خوونده بودم، چندان به مستند بودنش باور ندارم.

ولی در کل اگر شما نظرات مخاطبینتون براتون اهمیت داره به نظرم نباید اول از همه جبهه خودتون رو مشخص کنید. در مورد فحش دادن هم خواستم عمقش رو نشون بدم. :دی

• Like 2
لینک به دیدگاه

کسی هست که از فقر خوشش بیاد؟

کجای فقر بهتره؟میخواین بگید که آدم میتونه با فقر از امکاناتی که داره به طور احسنت استفاده کنه؟ نه عزیز من این خبرا نیست شاید تو محدوده کوچیک بشه اما وقتی از نزدیک حسش کنی متوجه میشی چیزی وحشتناک تر از فقر نیست

من عطرو انتخاب میکنم

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه کسی که نظرخواهی میکنه حتی نباید به صورت غیر مستقیم هم به جوابهای مخاطبانش خط بده چه به صورت مستقیم، اونم به این صورت. :دی

من این داستان رو قبلا خوونده بودم، چندان به مستند بودنش باور ندارم.

ولی در کل اگر شما نظرات مخاطبینتون براتون اهمیت داره به نظرم نباید اول از همه جبهه خودتون رو مشخص کنید. در مورد فحش دادن هم خواستم عمقش رو نشون بدم. :دی

خیلی هم خوب که قبلا" خوندینش

اما بحث من سر اینه که چرا همیشه جوابهامون نشات گرفته از محیط اطرافمونه؟

حتی اگه من جبهه ی خخودمو مشخص کنم دلیلی بر این نیست که شما جوابی که میخواید بدید عینه من باشه میتونید مخالف نظر من باشید و دلیلتون رو بیارید شاید من قانع شدم و از موضعی که گرفتم برگردم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کسی هست که از فقر خوشش بیاد؟

کجای فقر بهتره؟میخواین بگید که آدم میتونه با فقر از امکاناتی که داره به طور احسنت استفاده کنه؟ نه عزیز من این خبرا نیست شاید تو محدوده کوچیک بشه اما وقتی از نزدیک حسش کنی متوجه میشی چیزی وحشتناک تر از فقر نیست

من عطرو انتخاب میکنم

درست کیفرمایید منم منظورم همینه

حالا چه دلیلی باعث میشه بچه ها اینجوری فک کنن و فقری که موجب بدبختیشون هست رو بهتر بدونن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا چه دلیلی باعث میشه بچه ها اینجوری فک کنن و فقری که موجب بدبختیشون هست رو بهتر بدونن؟

شاید چیزی غیر از فقر تجربه نکردن

شاید بلد نیستن ایده آل یعنی چه

وشاید خجالت میکشن بگن ناراحتن از فقر:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شاید خودشون فقیرن عطر و لذتشو ندیدن

• sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

عطر ...

اون بچه هایی که میگفتن فقر شاید از لحاظ ثروت فقیر بوده باشنو از لحاظ دیگه نه که هیچوقت با عطر گران قیمت پولدار ها عوضش نمیکنن ....

• Like 2
لینک به دیدگاه
عطر دیگه:ws3:فقر کجاش خوبه اونقت؟:ws38:

فقر اصلا" خوب نیست اما اگه تجربه ی غیر از اون نداشته باشی چی؟

همیشه به این عادتمون دادن که از شرایطی که داریم راضی باشیم و نا شکری نکنیم که همین رقتارها یه فرزندانمون هم انتقال پیدا میکنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
فقر اصلا" خوب نیست اما اگه تجربه ی غیر از اون نداشته باشی چی؟

همیشه به این عادتمون دادن که از شرایطی که داریم راضی باشیم و نا شکری نکنیم که همین رقتارها یه فرزندانمون هم انتقال پیدا میکنه

به هر حال فکر نمیکنم اگه کسی تجربه شو هم نداشته باشه فقر رو انتخاب کنه:hanghead:

من اصلا نمیتونم اگه شرایطم بد باشه بهش راضی باشم و شکرگذار:w58:همیشه سعی میکنم به بالاترین حد 1 چیز فکر کنم.چون از حد وسط خوشم نمیاد:ws3:

البته مامان خودم همیشه میگه آدم باید به زیر دست خودش نگاه کنه.اما من این حرفشونو اصلا قبول ندارم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...