* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ این ماکت داخلی رو شما ساختید ؟ وای خدا مبلمانشو بههه،دکتر وحیدی لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ خسته نباشید .به نظرم ماکت داخلی ساختن خیلی سخته... میشه بگید از چه متریال هایی استفاده کردین؟ 9 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ نه اینا مال من نیست جالب بودن گذاشتمشون از استادم گرفته بودم چنتا دیگه از اینا دارم اگه بخوابن اونارم میزارم. متریالش از یئونولیت و فوم 5 میله 17 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ نه اینا مال من نیست جالب بودن گذاشتمشون از استادم گرفته بودم چنتا دیگه از اینا دارم اگه بخوابن اونارم میزارم. متریالش از یئونولیت و فوم 5 میله آره بذارید جالبن 11 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ 2 ................................................................................. 19 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ 3 .......................................................................................... 20 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ 4 ............................................................................................... 22 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ 5 ..................................................................................... 16 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ فکر کنم خیلی کار سخت ولی دلنشینیه , ممنونم از دعوتت 5 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ سامان جان ممنون از لطفت خیلی مخلصیم خواهش میکنم دوست عزیز 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ چقدر بعضی از کارها با حوصله کار شده :icon_pf (34): مبلاشون چقدر ظریفه خدا :icon_pf (34): فقط یه چیزی که حرصم می ده ، پرسپکتیوهای یه دانشجوی معماریه که با خط کش کشیده شده !! چرا واقعا ..پس این اساتید دست آزاد چیکار می کنن تو دانشگاه حداقل واسه اتود اولیه با مداد می شه از خط کش تا حدودی کمک گرفت اما با راپید دیگه با خط کش نکشن در کل خیلی کارهای خوب بودن.اگه باز داری بزار 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ چقدر بعضی از کارها با حوصله کار شده :icon_pf (34): مبلاشون چقدر ظریفه خدا :icon_pf (34): فقط یه چیزی که حرصم می ده ، پرسپکتیوهای یه دانشجوی معماریه که با خط کش کشیده شده !! چرا واقعا ..پس این اساتید دست آزاد چیکار می کنن تو دانشگاه حداقل واسه اتود اولیه با مداد می شه از خط کش تا حدودی کمک گرفت اما با راپید دیگه با خط کش نکشن در کل خیلی کارهای خوب بودن.اگه باز داری بزار ممنون که اومدین باشه میزارم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون از لطفت سامان جان كاراي قشنگي بودن . 1 لینک به دیدگاه
architect201291 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ من تازه واردم خیلی خوب بودن سپاس.واقعا لذت بردم و خوشحال شدم که اومدم رشته طراحی داخلی:heartshape2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده