An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ با نام و یاد خدای مهربان :camera2: :hapydancsmil:تالار محیط زیست اولین مسابقه عکس رو با موضوع آلودگی ها با حضور شما نو اندیشان هنرمند برگذار میکند.:hapydancsmil: شما دوستان عزیز عکس های خود از آلودگی های محیط زندگی و اطرافتون رو برای ما بفرستید تا در مسابقه شرکت داده شوند.انشالله که این مسابقه تلنگری برای همه ی ما باشه تا به خودمون بیاییم. شرایط مسابقه : دوستان عزیز عکس هاتون رو که حتما با دوربین شخصی و یا موبایل خودتون گرفتید با حداکثر اندازه 600×800 پیکسل و با آپلود کردن در آپلودسنتر انجمن برای من تا سه شنبه 28/3/92 به صورت پیام خصوصی ارسال کنید تا در پایان مسابقه به بهترین عکس ها امتیازاتی هدیه بشه. :626gdau:جوایز مسابقه ::626gdau: نفر اول : 150 امتیاز نفر دوم : 100 امتیاز نفر سوم : 70 امتیاز درصورت افزایش شرکت کنندگان جوایز هم به همان نسبت افزایش پیدا میکنند. منتظر حضور شما دوستان عزیز هستیم. 36 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام :hapydancsmil: نمیدونم چرا همه تالار ها گیر دادن مسابقشون بزارن جمعه حداقل 2 روز تخفیف بدید بزارید 2 شنبه 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت دوستای گل و آناهیتا عزیز آنا جان کارت عالیه و تاپیک خوبیه و امیدوارم استقبال بشه امتیازات هم به نظرم منصفانه هستش 7 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام :hapydancsmil:نمیدونم چرا همه تالار ها گیر دادن مسابقشون بزارن جمعه حداقل 2 روز تخفیف بدید بزارید 2 شنبه عزیزم اگر تقاضا بیشتر شه و عکس ها تا روز جمعه به حد نصاب نرسه مسابقه رو تا چند روز بعدش تمدید میکنیم. 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مسابقه ی خوبیه! شاید مجبور شیم بیشتر به محیط اطرافمون توجه کنیم... قول نمیدم ولی اگه برسم حتما شرکت میکنم... به قول دوستان: اطلاع رسانیتون ضعیفه لینکشو واسه بچه ها بفرستین..حتما استقبال میشه 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی هر مسابقه دیگه ای بود سخت میشد ولی آلودگی ساده ترین چیزیه که تو این مملکت پیدا میشه افراد آلوده شهری و زندگی آلوده ای دارند 9 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی هر مسابقه دیگه ای بود سخت میشد ولی آلودگی ساده ترین چیزیه که تو این مملکت پیدا میشه افراد آلوده شهری و زندگی آلوده ای دارند پس باید شرکت کنی آق مدیر 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اگه عکس مناسبی تو بساطم پیدا شه حتمن شرکت میکنم آناهیتا خانوم 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ تا روز انتخابات وقته دیگه شهر ما آلودگیش کمه عکس خوبی نمیتونم بگیرم 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ داریم به روز آخر نزدیک میشم اما چرا کسی عکسشو نفرستاده هنوز؟ها؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ داریم به روز آخر نزدیک میشم اما چرا کسی عکسشو نفرستاده هنوز؟ها؟ فرصت کمه! عکس مناسبی تو آرشیو موجود نیست باید گذرم بیوفته تو منطقه و سوژه مناسبی پیدا کنم ... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ صرفاً جهت شرکت در مسابقه فرستادن نمودم 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ فرصت کمه!عکس مناسبی تو آرشیو موجود نیست باید گذرم بیوفته تو منطقه و سوژه مناسبی پیدا کنم ... تا روز جمعه صبر میکنیم اگر عکس های ارسالی به حد نصاب نرسید تمدید می کنیم. صرفاً جهت شرکت در مسابقه فرستادن نمودم مچکریم جناب مدیر. 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ تا روز جمعه صبر میکنیم اگر عکس های ارسالی به حد نصاب نرسید تمدید می کنیم. من پیشنهاد میکنم تمدید کن توی پست اول ویرایش انجام بده و درخواست بده موضوع به صفحه بالای انجمن منتقل بشه! (جزء خبرهای جدید) 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ 3 شنبه که بر می گشتم تهران از خمین تا خود تهران آسمون از گرد و غبار به رنگ توسی بود فکر کنم زمان مناسبی برای عکاسی باشه البته متاسفانه 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ داریم به روز آخر نزدیک میشم اما چرا کسی عکسشو نفرستاده هنوز؟ها؟ هر روز کلی آلودگی دوروبرم میدیدمااااا ولی از وقتی این مسابقه استارت خورده..انگار همه چی پاک و پاکیزه شده! مورد گیرم نمیاد:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چرا کسی به من نگفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقت کمههههههه 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چرا کسی به من نگفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقت کمههههههه ببخشید احتمالا تمدید شه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده