رفتن به مطلب

انواع خوددرمانی هایی که میشه انجام داد...

ارسال های توصیه شده

همیشه یک کیسه آرد سفید در خونه داشته باشید و در یخچال ازش نگهداری کنید.

موقع ایجاد سوختگی مثلا دست، به جای گرفتن دست زیر شیر آب سرد به مدت 10 دقیقه دست رو در کیسه آرد فرو برید.

احتمال تاول زدن های بعدی با این کار خیلی کاهش پیدا میکنه

• Like 10
لینک به دیدگاه

اگر در اثر بلند شدن های سریع و ناگهانی دچار سرگیحه و سیاهی چشم شدید، بلافاصله دست خود را به یک جای ثابت بگیرید و کف پای راست رو روی پای چپ گذاشته و همان طور در حالت ایستاده کمی فشار دهید....با اینکار سریعتر از قبل به وضعیت عادی برمیگردید.

• Like 9
لینک به دیدگاه

اگر به هنگام دویدن پهلو درد گرفتید، به خاطر عدم هماهنگی حرکات پا با تنفس هست. یعنی بازدم شما با زمانی که پای راست شما به زمین میخورد، همزمان هست.برای رفع مشکل بازدم خودتون رو با وقتی که پای چپ به زمین میخورد، همزمان کنید تا به دیافراگم فشار وارد نشود.

• Like 8
لینک به دیدگاه

برای کسانیکه حساسیت به گرد و خاگ یا گرد گل و درخت و... دارند، مصرف عرق چنار را توصیه میکنم.

جلوی عطسه و سر درد و.... حاصل از این نوع حساسیت رو گرفته و درمان همیشگی انجام میده.

من رو به طور 100 درصدی درمان کرد و البته هیچ عوارضی هم ندارد.

• Like 10
لینک به دیدگاه

اگر رفلاکس معده دارید، موقع خواب ترجیحا روی پهلوی سمت چپ بخوابید که سطح معده بالاتر از مری قرار نگیره و بازگشت غذا رو تشدید نکنه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد دارم که تا حالا چندین بار امتحانش کردم و بد نبوده

و اونم اینه که توی سوختگی های کوچیک، به هیچ وجه محل سوختگی رو بلافاصله خنک نکنید...

برای رفع سوختگی و به عبارت اون درمان محل سوختگی از عسل استفاده کنین به این صورت که روی محل سوختگی بمالین

هم خوردن عسل و هم مالیدنش در محل سوختگی اثرات مفیدی داره:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
در خونریزی های شدید بینی علاوه بر گرفتن بینی، با انگشت یا مقداری پنبه قسمتی از لثه که زیر گردی لب بالایی است رو محکم فشار بدید.

یه سوال این چه کمکی میتونه بکنه؟؟؟:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه سوال این چه کمکی میتونه بکنه؟؟؟:w58:

یکی از رگ های تغذیه کننده خون مخاط بینی از این قسمت لثه میگذره و فشار دادنش باعث کاهش و بند آوردن خونریزی میشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

برای درمان دردهای شدید دندان در حالتی که پوسیدگی به عصب رسیده، موقتا و قبل از مراجعه به دندان پزشک کارهایی میشه انجام داد :

مقداری دارچین و عسل رو مخلوط کنید و روی لثه و دندان مورد نظر بمالید.

مقداری اسپری کردن عطر روی دندان موقتا درد رو کم میکنه.

تکه ای یخ رو در قسمت هفت شکل بین انگشت شست و اشاره بمالید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای درمان دردهای شدید دندان در حالتی که پوسیدگی به عصب رسیده، موقتا و قبل از مراجعه به دندان پزشک کارهایی میشه انجلم دهد :

مقداری دارچین و عسل رو مخلوط کنید و روی لثه و دندان مورد نظر بمالید.

مقداری اسپری کردن عطر روی دندان موقتا درد رو کم میکنه.

تکه ای یخ رو در قسمت هفت شکل بین انگشت شصت و اشاره بمالید.

مگه عسلش 100% طبیعی باشه والا که عسلای توی بازار که درصد زیادش شاید شکر و شهد باشه و درد رو تشدید کنه :ws52:

اینطور نیست؟:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه عسلش 100% طبیعی باشه والا که عسلای توی بازار که درصد زیادش شاید شکر و شهد باشه و درد رو تشدید کنه :ws52:

اینطور نیست؟:ws38:

اره فکر کنم درست میگین. منطقیه.

البته این موضوع رو از ظاهرش نمیشه تشخیص داد. که شکر توش ریختن یا نه.....و در مورد شکرک زدن عسل که میدونیم عسل طبیعی عسلی هست که شکرک بزنه

اما خوب اگر دستی شکر معمولی و یا ..توش اضافه کرده باشن و درصد ساکاروزش رو بالا برده باشن، شاید این موضوعی که شما میگی پیش بیاد.

اما کلا مخلوط دارچین و عسل یه ضد درد هست و علاوه بر دندان برای دردهای عضلانی و روماتیسمی هم خوب هست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای کسانیکه حساسیت به گرد و خاگ یا گرد گل و درخت و... دارند، مصرف عرق چنار را توصیه میکنم.

جلوی عطسه و سر درد و.... حاصل از این نوع حساسیت رو گرفته و درمان همیشگی انجام میده.

من رو به طور 100 درصدی درمان کرد و البته هیچ عوارضی هم ندارد.

من به همه چیز حساسیت دارم :hanghead:

1 بار بخورم خوب میشم یا همیشه باید بخورم؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
من به همه چیز حساسیت دارم :hanghead:

1 بار بخورم خوب میشم یا همیشه باید بخورم؟

نوشته ام حساسیت به گرد افشانی و خاک.

نه حساسیت به همه چیز مثل میگو و بادمجان و.... :ws38:

برگ چنار هم به دلیل پرزهایی که داره، عرقش جلوی این حساسیت رو میگیره.

در فصل حساسیت، یک شیشه اش رو بگیرین کافیست.

• Like 5
لینک به دیدگاه
نوشته ام حساسیت به گرد افشانی و خاک.

نه حساسیت به همه چیز مثل میگو و بادمجان و.... :ws38:

برگ چنار هم به دلیل پرزهایی که داره، عرقش جلوی این حساسیت رو میگیره.

در فصل حساسیت، یک شیشه اش رو بگیرین کافیست.

همه چیز شامل گردافشانی و خاک هم میشه 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

ممنون :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...