رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

قاسم یعنی تو از حیوانات شکاری عکس داری؟:w58:

خب آناهیتا همین قوچ و میش اینا شکاری هستن ولی شکار ممنوع ولی میشه رفت عکس گرفت:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من پیشنهاد میکنم برای دوره های اول مسابقات محیط زیستی از تصاویر و عکسهای اینترنتی بهره گرفته بشه! ... میدونیم که عکاسی از موضوعات پیشنهادی دوستان واقعا ساده نیست! ... (البته دوستان پیشنهادات جالبی دادند) ... مثلا موضوع رو قرار بدید *نابودی حیات وحش* یا کلی تر بگیم *آسیب های محیط زیست* و یا خیلی کلی تر *انسان و محیط زیست* ... بعد کاربرای عزیز تشریف ببرن سرچ کنن و در این رابطه تصاویر اینترنتی پیدا کنن! ... هر کاربر با توجه به دیدگاه خودش تصویری سرچ میکنه و برای مسابقه ارسال میکنه ... فقط زحمتش این میشه که نظرش رو در مورد تصویرش باید ارائه بده و منبع عکس رو هم معرفی کنه! ... فکر میکنم اینطوری یواش یواش واسه همه روشن میشه که داستان از چه قراره ... و اون هدف اصلی و والایی که مد نظر شماست (و حتی ما) بهتر به همه ابلاغ میشه ... اینطوری میشه داستان استادی که یک موضوعی رو برای دانشجوها مشخص میکنه و دانشجوها میرن تحقیق میکنن و میان سرکلاس تحقیقشون رو ارائه میدن و استاد به تحقیق و ارائه دانشجو امتیاز میده!

• Like 7
لینک به دیدگاه

خبر خبررررررررررررر

دوستان عزیز و گرامی

به کسی که برای مسابقه ی بعدی ما (دومین مسابقه عکس محیط زیستی) موضوع جالب و مناسبی پیشنهاد بده 50 امتیاز ویژه

نو اندیشانی تعلق خواهد.

فرصت رو از دست ندید. بشتابیییییییییید بشتابیییییییییییید

خوب من الان الودگیها اشاره کردم نظر دادم چرا پنجاه امتیاز بهم ندادین..

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی دوستای گلم که نظرای خوبشونو گفتن.

با سیمای عزیز مشورت میشه و موضوعی که انتخاب شد اعلام و به عزیزی که پیشنهادشو داد امتیاز ناقابل تعلق میگیره:a030:

از بوی باران عزیز هم تشکر میکنم.اما ما برای این دوره از مسابقات همچین تصمیمی گرفتیم.شمام نظرتو بگو شاید باز هم موضوع شما انتخاب شد و اینبار از خجالتت در اومدیم:icon_redface:

از حمید عزیز هم بخاطر نظرات خوب و همراهیش با تالار محیط زیست خیلی خیلی ممنونم.

و ممنون از همه ی شما دوستان که همراه ما برای نجات زمینمون، شده حتی یک قدم برمیدارید.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...