Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ قاسم یعنی تو از حیوانات شکاری عکس داری؟ خب آناهیتا همین قوچ و میش اینا شکاری هستن ولی شکار ممنوع ولی میشه رفت عکس گرفت 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام موضوع:عکس از گلخونه یا گیاهان خونه تون 7 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ مشكلات و چالشهاي محيط زيست ( انسان ساخت ) ( همه چي رو در بر ميگيره ) 7 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من پیشنهاد میکنم برای دوره های اول مسابقات محیط زیستی از تصاویر و عکسهای اینترنتی بهره گرفته بشه! ... میدونیم که عکاسی از موضوعات پیشنهادی دوستان واقعا ساده نیست! ... (البته دوستان پیشنهادات جالبی دادند) ... مثلا موضوع رو قرار بدید *نابودی حیات وحش* یا کلی تر بگیم *آسیب های محیط زیست* و یا خیلی کلی تر *انسان و محیط زیست* ... بعد کاربرای عزیز تشریف ببرن سرچ کنن و در این رابطه تصاویر اینترنتی پیدا کنن! ... هر کاربر با توجه به دیدگاه خودش تصویری سرچ میکنه و برای مسابقه ارسال میکنه ... فقط زحمتش این میشه که نظرش رو در مورد تصویرش باید ارائه بده و منبع عکس رو هم معرفی کنه! ... فکر میکنم اینطوری یواش یواش واسه همه روشن میشه که داستان از چه قراره ... و اون هدف اصلی و والایی که مد نظر شماست (و حتی ما) بهتر به همه ابلاغ میشه ... اینطوری میشه داستان استادی که یک موضوعی رو برای دانشجوها مشخص میکنه و دانشجوها میرن تحقیق میکنن و میان سرکلاس تحقیقشون رو ارائه میدن و استاد به تحقیق و ارائه دانشجو امتیاز میده! 7 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ خبر خبررررررررررررر دوستان عزیز و گرامی به کسی که برای مسابقه ی بعدی ما (دومین مسابقه عکس محیط زیستی) موضوع جالب و مناسبی پیشنهاد بده 50 امتیاز ویژه نو اندیشانی تعلق خواهد. فرصت رو از دست ندید. بشتابیییییییییید بشتابیییییییییییید خوب من الان الودگیها اشاره کردم نظر دادم چرا پنجاه امتیاز بهم ندادین.. 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ ممنون از همه ی دوستای گلم که نظرای خوبشونو گفتن. با سیمای عزیز مشورت میشه و موضوعی که انتخاب شد اعلام و به عزیزی که پیشنهادشو داد امتیاز ناقابل تعلق میگیره از بوی باران عزیز هم تشکر میکنم.اما ما برای این دوره از مسابقات همچین تصمیمی گرفتیم.شمام نظرتو بگو شاید باز هم موضوع شما انتخاب شد و اینبار از خجالتت در اومدیم از حمید عزیز هم بخاطر نظرات خوب و همراهیش با تالار محیط زیست خیلی خیلی ممنونم. و ممنون از همه ی شما دوستان که همراه ما برای نجات زمینمون، شده حتی یک قدم برمیدارید. 8 لینک به دیدگاه
mahsaa.n 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ salam,mishe chand ta mozoo pishnehad kard? 2 لینک به دیدگاه
mahsaa.n 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ salam mishe chand ta pishnehad dad? 2 لینک به دیدگاه
mahsaa.n 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ آسیبهای جبران ناپذیر محیط زیستی اتوبان تهران-شمال 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده