Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ ضمایر فاعلی و صفات ملکی: همونطور که میبینید ضمایر فاعلی همراه با فعل به کار میرن و صفات ملکی همراه با اسم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ ملیت رو میشه به دو صورت گفت: 1- من ایرانی هستم. 2- من اهل ایران هستم. طرز بیان کلمات ایرانی و ایران در زبان انگلیسی هم مثل فارسی متفاوته. به مثال های زیر دقت کنید: 4 لینک به دیدگاه
fariba gholami nasab 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان چزا ادامه ندادین؟!!!! به نظر من عالی بود 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان چزا ادامه ندادین؟!!!!به نظر من عالی بود سلام دوست عزیز یه مقدار وقت کم آوردم متاسفانه و دیگه نشد بقیشو برم 3 لینک به دیدگاه
h.khosravi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من امروز عضو شدم و با آموزش زبان پایه هستم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من امروز عضو شدم و با آموزش زبان پایه هستم :hapydancsmil: به نواندیشان خوش اومدید دوست عزیز آماده کردن پست های آموزشی واقعا کار وقت گیریه اگه عمری باقی بود و بچه ها پایه بودن کم کم ادامه میدیم، البته بدون نصرت و فقط قواعد و مکالمه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده