s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ برادر شهرساز خدایی می شه یه پست به من نشون بدین که شما توش یه جمله حرف زده باشید هوم؟ ارادت خاصی هم به این فیس دارید بسی مشتاق دیداریم لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ اینجور که معلومه این دفعه شور و اشتیاقِ بچه ها بالاست باس ظرفیت و ببرین بالا مثلِ اینکهمیشه تاریخشُ حالا که همه دست اندکاران پشتِ صحنه اطلاع دارن زودتر اعلام کنین؟ اوندفعه هم اشتیاق بالا بود اما پای عمل که رسید یهو همه توسط غول چراغ جادو غیب شدن بعد روز آخر یهو دوباره پیدا شدن:w58: ناخدا مهدی باید فرمان حمله رو صادر بفرمایند وگرنه اعدام لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ اوندفعه هم اشتیاق بالا بود اما پای عمل که رسید یهو همه توسط غول چراغ جادو غیب شدن بعد روز آخر یهو دوباره پیدا شدن:w58:ناخدا مهدی باید فرمان حمله رو صادر بفرمایند وگرنه اعدام عه:دی فاز بچه های اینجا کلا همیشه همین بوده تا اون جایی که من در جریانم حالا جدی اگه ظرفیت بیشتر باشه میشه ظرفیتِ کلی و بالا برد یا نه؟ عه عمویِ من باس صادر کنه فرمانُ...هماهنگِ په لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ حالا جدی اگه ظرفیت بیشتر باشه میشه ظرفیتِ کلی و بالا برد یا نه؟ همه کار میشه کرد میدونم خیلی سخته انتظار ررررر :putertired: ولی خوب باید شرایط بررسی بشه و بتونیم زمان برنامه رو اوکی کنیم:ws33: تحمل کنید دوستان تا اعلام بشه برنامه :ws3: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ برادر شهرساز خدایی می شه یه پست به من نشون بدین که شما توش یه جمله حرف زده باشید هوم؟ارادت خاصی هم به این فیس دارید بسی مشتاق دیداریم لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ عه:دیفاز بچه های اینجا کلا همیشه همین بوده تا اون جایی که من در جریانم حالا جدی اگه ظرفیت بیشتر باشه میشه ظرفیتِ کلی و بالا برد یا نه؟ عه عمویِ من باس صادر کنه فرمانُ...هماهنگِ په چه فاز جذابی تا اتوبوس فکر کنم جا داره اما قطار و هواپیما فکر نکنم پس شخص مورد نظر پیک پکنگ باز و مسابقات فامیلی و...شمایید؟ هی وااااااای من ظرفیت یه اوتوبوس باچه آخه کوچول خانم اتوبوس بزرگه برای شما،گم می شی توش لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ همه کار میشه کرد درودِ بر همه فن حریف بودنتون میدونم خیلی سخته انتظار ررررر :putertired: ولی خوب باید شرایط بررسی بشه و بتونیم زمان برنامه رو اوکی کنیم:ws33: تحمل کنید دوستان تا اعلام بشه برنامه :ws3: هماهنگه لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ چه فاز جذابیتا اتوبوس فکر کنم جا داره اما قطار و هواپیما فکر نکنم پس شخص مورد نظر پیک پکنگ باز و مسابقات فامیلی و...شمایید؟ هی وااااااای من کلا بچه ها جذابن خو به همون اتوبوسش قانعیم ما ای بابا اینجور آوازه ش به گوش رسیدِ؟ چرا اینجور هی وااای حالا اگه چیزِ بدی گفته برم یه صحبتِ فامیلی خصوصی شخصی همچین گفتمانی داشته باشم باهاشاااا لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ کلا بچه ها جذابنخو به همون اتوبوسش قانعیم ما ای بابا اینجور آوازه ش به گوش رسیدِ؟ چرا اینجور هی وااای حالا اگه چیزِ بدی گفته برم یه صحبتِ فامیلی خصوصی شخصی همچین گفتمانی داشته باشم باهاشاااا نه آقا جان برو واسه ما شر درست نکن:vahidrk: اصلن شما خود مالونگی لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ نه آقا جان برو واسه ما شر درست نکن:vahidrk:اصلن شما خود مالونگی باشه خانم جان رفتم اصنشمولی اینم بگم اصولا بچه ی شریم ولی شر درست نمیکنم باسه کسیبه عموم میگم زدی تو سرم خودتی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ مجید خدماتی مثل حمل اعضای بالای 80 سال با برانکارد یا ویلچر هم اضافه کن ،اوضاع خیلی بی ریختهتنبل اصلن شما نیای نمیریم قدمتون روی چشم خانوم خانوما خدای نکرده اگه موقع اعلام برنامه ظرفیت تکمیل هم شد علیرضا رو نمیبریم به جاش شمارو می بریم به افتخاره هر چی خانومه:hapydancsmil: زهی خیال باطل داداش گلم،آرزو بر جوانان عیب نیستتو فکر کن من نمیدونستم و نمی دونم ،نزار بگم:vahidrk: داداش گل ما عمو محمود رضاتون هم خوبه،بسی سلام دارن خدمتون،سپاس اصلن شما دوتا هم بسیار خوش اومدین:hapydancsmil: من که از پس خودم بر میام بگو برا بقیه فراهم کنهکسری هم ورمیدارم میارم لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام کی بریم اینجا؟ طاقت نداریما ماهیگیری و شنا هم آزاد هست؟ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلامکی بریم اینجا؟ طاقت نداریما ماهیگیری و شنا هم آزاد هست؟ :hapydancsmil: سلام جاوید داریم میریم دیگه بیا اینجا سوالتو بپرس که بقیه هم ببینن: برنامه شورمست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده