M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ دریاچه شورمست، تنها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبیعی شهرستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که وسعت آن ۱۵ هزار متر مربع و عمق آن ۵ متر است.این دریاچه در ۵٫۵ کیلومتری شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقع شدهاست. دریاچهٔ طبیعی شهرستان سوادکوه، در ۶ کیلومتری غرب شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در ارتفاعات مشرف به این شهر در مجاورت روستای شورمست واقع شدهاست. منظره این دریاچه با جنگل اطراف آن که از درختان کهنسال و بلند قامت توسکا پوشیده شده، آن را به یکی از زیباترین اماکن موجود در شهرستان سوادکوه تبدیل ساختهاست. در حال حاضر همواره مسافران، طبیعت گردان و ماهیگیران زیادی از این دریاچه بهرهبرداری میکنند. با بهسازی راه دسترسی، احداث امکانات تفریحی مانند قایق، پدالو، اسکی روی آب و اقامتگاه ساده بهمراه سرویس بهداشتی، میتوان به جذب توریست در شهرستان سوادکوه کمک شایانی نمود. با توجه به موقعیت قرارگیری این دریاچه که در واقع دروازه ورود به استان مازندران از محور سواکوهاست و فاصله تقریبی ۲۰۰ کیلومتری از تهران که مسافت نسبتا کوتاهی میباشد انتظار میرود مورد استقبال زیادی واقع گردد. دریاچه مورد نظر در فاصله ۵ کیلومتری از شهرک صنعتی شورمست پل سفید قرار دارد و به دلیل قرار گرفتن در شاهراه تهران شمال و وجود دو محور جاده آسفالته و راه آهن از موقعیت بسیار مناسبی برخوردار است. با توجه به توسعه جادهای چهاربانده کردن این محوراز تهران به سوادکوه و قائمشهر روز به روز بر میزان استقبال از این دریاچه افزوده میشود. روستا و دریاچه شورمست در ناحیه جنوبی استان مازندران و در جنوب غربی شهرستان سوادکوه، شهر پل سفید قرار دارد. در اطراف و اکناف این دریاچه، تاسیسات عظیم استخراج زغال سنگ، پل ورسک، امامزاده عبدالحق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برج تاریخی لاجیم، قلعه کنگ لو، امامزاده شابالوفلورد، امامزاده سامولا ارفعده، کوههای صخرهای خروا و نروا و بسیاری از مکانها و چشم اندازهای زیبای طبیعی کنارهم گرد آمدهاند تا بتوانند تمامی خواستههای علاقهمندان و بازدید کنندگان را برآورده سازند و ساعتها و روزها علاقهمندان به طبیعت، هنر، تاریخ، صنعت، ورزش و غیره... را به بهترین نحو پر نماید. 39 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ چه جای زیبایی تور بعدی اونجاست؟ :w16::w16: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بابا تو رو خدا تاریخش رو مشخص کنین حوصلمون سر رفت لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اینو من میام مخصوصاً اگه دو سه روزه باشه لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:پس عینک شنا بیاریم آی چه حالی میده تو گرما بری اینجا حواست نباشه بیوفتی تو آب یهو تاریخشم هرکی خواست به من بگه زودتر از مجید پول میگیرم میگم لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چه حواست باشه چه نباشه مراقب پشت سرت باااااش دست بالای دست بسیااار ست علیرضا خان قابل توجه همه ی دوستای گلم هرکی خواست تاریخ بدونه بیاد خودم رایگان و به صورت مرامی و معرفتی می گم تاریخش کی هستتا چشم بعضیا دراد اینو من میام مخصوصاً اگه دو سه روزه باشه دوست عزیز برنامه چند روزه تجهیزات لازم داره که فکر می کنم اکثر بچه ها ندارن،تا مطمئن نشیم نمی شه برنامه چند روزه گذاشت اما به اونجا هم می رسیم چه جای زیبایی تور بعدی اونجاست؟ انشاالله بله لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چه حواست باشه چه نباشه مراقب پشت سرت باااااشدست بالای دست بسیااار ست علیرضا خان قابل توجه همه ی دوستای گلم هرکی خواست تاریخ بدونه بیاد خودم رایگان و به صورت مرامی و معرفتی می گم تاریخش کی هستتا چشم بعضیا دراد دوست عزیز برنامه چند روزه تجهیزات لازم داره که فکر می کنم اکثر بچه ها ندارن،تا مطمئن نشیم نمی شه برنامه چند روزه گذاشت اما به اونجا هم می رسیم انشاالله بله من که نمیتونم پیاده روی کنم،اگه پیاده روی نداره بیام:دی ولی دوست دارم این جای زیبا رو بیام حتما لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ چه حواست باشه چه نباشه مراقب پشت سرت باااااشدست بالای دست بسیااار ست علیرضا خان قابل توجه همه ی دوستای گلم هرکی خواست تاریخ بدونه بیاد خودم رایگان و به صورت مرامی و معرفتی می گم تاریخش کی هستتا چشم بعضیا دراد دوست عزیز برنامه چند روزه تجهیزات لازم داره که فکر می کنم اکثر بچه ها ندارن،تا مطمئن نشیم نمی شه برنامه چند روزه گذاشت اما به اونجا هم می رسیم انشاالله بله اول بی معرفتا رو شوت میکنیم توی آب تا درس عبرتی بشه برای بقیه که مارو نپیچونن ما خودمون پیچ گوشتییم عمرا بدونی تاریخش کیه عمو محمود رضامون چطوره آبجی گل ما لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ میشه منم بیام ؟؟ با این قیافه که تو گرفتی دلمون یه جوری شد اصلا :62izy85: نیای نمیریم :vahidrk: لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ اصن شاید ما دو تا هم اومدیممممم لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ من که نمیتونم پیاده روی کنم،اگه پیاده روی نداره بیام:دیولی دوست دارم این جای زیبا رو بیام حتما مجید خدماتی مثل حمل اعضای بالای 80 سال با برانکارد یا ویلچر هم اضافه کن ،اوضاع خیلی بی ریخته تنبل میشه منم بیام ؟؟:62izy85: اصلن شما نیای نمیریم قدمتون روی چشم خانوم خانوما خدای نکرده اگه موقع اعلام برنامه ظرفیت تکمیل هم شد علیرضا رو نمیبریم به جاش شمارو می بریم به افتخاره هر چی خانومه:hapydancsmil: اول بی معرفتا رو شوت میکنیم توی آب تا درس عبرتی بشه برای بقیه که مارو نپیچونن ما خودمون پیچ گوشتییم عمرا بدونی تاریخش کیهعمو محمود رضامون چطوره آبجی گل ما زهی خیال باطل داداش گلم،آرزو بر جوانان عیب نیستتو فکر کن من نمیدونستم و نمی دونم ،نزار بگم:vahidrk: داداش گل ما عمو محمود رضاتون هم خوبه،بسی سلام دارن خدمتون،سپاس اصن شاید ما دو تا هم اومدیممممم اصلن شما دوتا هم بسیار خوش اومدین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ منم هستم این دفعه:hapydancsmil: خوچ اومتم:hapydancsmil: هولا هولا هولا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ منم هستم این دفعه:hapydancsmil:خوچ اومتم:hapydancsmil: هولا هولا هولا:hapydancsmil: :hapydancsmil:شما که با این پاهای کوچولوتون کلی هم منت می زارین تشریف می یارین بعضیااا یاد بگیرن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده