M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ درود...در جستجوی راه های پر درآمد کسب و کار بودم که با گیاه استویا آشنا شدم...برگ استویا به همراه چای برای بیماران دیابتی تجویز می شود .300 برابر شیرین تر از شکر است، کالری آن پایین و در حد صفر و تاثیری بر قند خون، فشار خون و پوسیدگی دندان ندارد. ضد جرم دندان است و حاوی آهن، منیزیم، منگنز، فسفر و ..است. در هر هکتار 1.5 تن برداشت می شود و هم چنین گیاهی چند ساله است. هر سال دو بار از گیاه باید برداشت شود و موقع کشت آن بهار و تابستان است. نیاز به آب و هوای خاصی دارد که شمال و مناطق گرمسیری برای کشت آن مساعد است.(فکر کنم در بوشهر هم کاشت شده.) قیمت شیرین کننده آن که در حال حاضر از چین و روسیه می آید کیلویی 250 هزار تومن است. نظر شما دوستان متخصص در مورد این گیاه چیست؟ 8 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بله! خیلی ممنون. نظر خاصی ندارم ... اما همینطور که مشخصه موفق شدن در این کار نیاز به تبلیغات داره و اینکه بیشتر باید به بخش بازاریابیش اهمیت داده بشه ... چون گیاه جدیدی هست و خیلی ها نمیشناسنش ... برای مثال همون روز توی جلسه مدیریتی روزهای گذشته وقتی امیر آقا چنین موضوعی رو مطرح کرد ... من هر چقدر فکر کردم که استویا رو کجا شنیده بودم چیزی به ذهنم نرسید (البته توی حیطه کاری بنده نیست) اینم ظاهرا کلیپی هست از مزرعه استویا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از مزرعه گیاه استویای شرکت گلساران شمال من اگر میخواستم چنین کاری رو بکنم با چندتا عطاری معروف محله یا حتی شهرمون صحبت میکردم که آیا چنین گیاهی رو دارند یا نه (مثلا دوتا از عطاری های محل ما نداشتن) و میدونید که از مصارفش میشه توی خونه (خصوصا افراد دیابتی) بهره ببرند. مقداری از این گیاه رو تهیه میکردم و به عطاری برای فروش واگذار میکردم ... تا نتیجه ساده ترین نوع فروش دستم بیاد! ... 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ امروزه استفاده از شیرین کننده های طبیعی به ویژه اگر افراد مبتلا به دیابت نیز بتوانند از آنها مصرف نمایند، اهمیت زیادی پیدا نموده اند. در این میان استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) گیاهی بوته ای از تیره Asteraceae است که ارتفاع آن به یک متر نیز می رسد. برگهای گیاه استویا دارای دیترپن گلیکوزید هایی از جمله stevioside و (A, B, C, D,E) rebaudioside و dudoside است که بیش از 300 بار از سوکروز شیرین ترند. تمام اینها دارای ساختار شیمیایی مشابهی ((steviol هستند اما از نظر کربوهیدرات متصل به کربن شماره 13 و 19 با هم متفاوتند. بیشترین ترکیب موجود در برگ خشک استویا، استویوزاید و ریبودیوزاید A است که تا بیش از 10% وزن خشک برگ را تشکیل می دهند. گیاه استویا بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی است و به طور وحشی در سرزمین های بلند مناطق مرزی بین برزیل و پاراگوئه می روید و در آن مناطق به گیاه برگ عسلی (honey leaf) معروف است. به دلیل خاصیت شیرین کنندگی و درمانی برگ استویا، این گیاه به شدت از نظر اقتصادی و علمی مورد توجه قرار دارد. ژاپن اولین کشورآسیایی بود که در سال 1970 از استویوزاید به عنوان شیرین کننده در صنایع غذایی و دارویی استفاده کرد. پس از آن کشت استویا در چین، مالزی، سنگاپور، کره جنوبی، تایوان و تایلند گسترش یافت. این گیاه در امریکا، کانادا و اروپا نیز رشد می کند. استفاده از ترکیبات موجود در استویا به دلیل نقش آن در حفظ سلامتی و کنترل دیابت به طور گسترده ای در حال افزایش است و می رود که به تدریج جایگزین سوکروز (شکر معمولی) شود. بر اساس آمارهای رسمی بیش از 8 میلیون بیمار دیابتی شناخته شده در کشور وجود دارد. شواهد نشان می دهد که تعداد واقعی بیماران مبتلا به دیابت، بیش از دو برابر تعداد شناخته شده باشد. بنابراین در چنین شرایطی علاوه بر افزایش مرگ و میر و ناتوانی های جسمی، حجم عظیمی از منابع مالی کشور صرف تامین دارو، هزینه بیمارستان و درمان می شود. با توجه به مصرف سرانه بالای شکر در کشور، می توان با استخراج استویوزاید و استفاده از آن در کارخانه های تولید کننده نوشابه، کمپوت، شیرینی و دارویی تا حد قابل توجهی عوارض و خسارت جبران ناپذیر مصرف شکر را کاهش داد. استویا فاقد سیکلامات کلسیم، ساخارین و آسپارتام است و کالری تولید نمی کند. این گیاه برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست زیرا اثری بر میزان قند خون ندارد. به علاوه، بر خلاف برخی از شیرین کننده های مصنوعی فاقد عوارض کلیوی و عصبی است. همانطوریکه که قبلا ذکر شد استفاده وسیع از استویوزاید در صنایع غذایی و دارویی کشورهای ژاپن، کره جنوبی، برزیل مور تایید رسمی قرار گرفته است. در امریکا نیز به صورت افزودنی استفاده می شود. در اروپا نیز از سال 2006 مصرف آن به صورت افزودنی مورد تایید قرار گرفته است. از این مواد شیرین کننده در محصولات غذایی متنوعی از جمله غذاهای خشک شده دریایی، انواع سس ها، نوشابه ها، کمپوت، آدامس، بستنی، خمیردندان و دهان شوی استفاده می شود. گلهای گیاهان استویا عموما دارای خود ناسازگاری بوده و بذر تولید نمی نمایند و در صورت تولید بذر هم بذرهای گیاه استویا درصد بسیار پایینی از جوانهزنی را از خود نشان میدهند. بهعلاوه تکثیر از طریق بذر امکان تولید جمعیتهای همسان را فراهم نکرده و موجب تغییرات زیادی از جمله در میزان شیرینی برگ ها می شود. تکثیر رویشی گیاه نیز به دلیل نیاز به شرایط ویژه و تعداد اندک گیاهان تولید شده از یک گیاه، دارای محدودیت است. لذا کشت بافت تنها راه جایگزین برای تکثیر سریع و انبوه گیاه استویا معرفی شده است. با این حال میزان قندهای موجود در این گیاه تابع شرایط کشت و برداشت است که از آن جمله می توان به منطقه کشت، میزان آب مصرفی، نوع آبیاری، نوع و تراکم کشت، سیستم برداشت و خشک کردن آن اشاره نمود. آزمایش های اولیه نشان داد که آب و هوای استان گیلان برای کشت این گیاه بسیار مناسب است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ بله! خیلی ممنون. نظر خاصی ندارم ... اماهمینطور که مشخصه موفق شدن در این کار نیاز به تبلیغات داره و اینکه بیشتر باید به بخش بازاریابیش اهمیت داده بشه ... چون گیاه جدیدی هست و خیلی ها نمیشناسنش ... برای مثال همون روز توی جلسه مدیریتی روزهای گذشته وقتی امیر آقا چنین موضوعی رو مطرح کرد ... من هر چقدر فکر کردم که استویا رو کجا شنیده بودم چیزی به ذهنم نرسید (البته توی حیطه کاری بنده نیست) اینم ظاهرا کلیپی هست از مزرعه استویا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از مزرعه گیاه استویای شرکت گلساران شمال من اگر میخواستم چنین کاری رو بکنم با چندتا عطاری معروف محله یا حتی شهرمون صحبت میکردم که آیا چنین گیاهی رو دارند یا نه (مثلا دوتا از عطاری های محل ما نداشتن) و میدونید که از مصارفش میشه توی خونه (خصوصا افراد دیابتی) بهره ببرند. مقداری از این گیاه رو تهیه میکردم و به عطاری برای فروش واگذار میکردم ... تا نتیجه ساده ترین نوع فروش دستم بیاد! ... مگه در جلسه هم در مورد استویا بحث شد؟ من در یک سایت کاریابی نظر بهش جلب شد و به این نتیجه رسیدم بسیار آینده روشنی داره دور نیست روزی که جایگزین شکر بشه، عطاری هم ابده جالبی هست ولی خب در شهر ما عطاری ها زیاد فعال نیستن. ممنون 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ مگه در جلسه هم در مورد استویا بحث شد؟ من در یک سایت کاریابی نظر بهش جلب شد و به این نتیجه رسیدم بسیار آینده روشنی دارهدور نیست روزی که جایگزین شکر بشه، عطاری هم ابده جالبی هست ولی خب در شهر ما عطاری ها زیاد فعال نیستن. ممنون بله پس فکر کردین فقط بحث بحث مدیریتی بود!؟ خیر! بحث درآمدزایی شخصی و چگونه پولدار شویم و ازدواج و بچه داری و ... هم بود! در شهر شما نیست جز دود و ماشین ... دلتون گرفته از آن و از این عطاری رو که من یک مثال زدم. اگر به فکر تولید مستقیم هم هستید اول باید زمین و آبش رو آماده کنید! خب یک گیاه چندساله است و روی زمین اجاره ای نمیشه سرمایه گذاری کرد! آیا زمین مناسب برای تولید رو دارید؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ بله پس فکر کردین فقط بحث بحث مدیریتی بود!؟ خیر! بحث درآمدزایی شخصی و چگونه پولدار شویم و ازدواج و بچه داری و ... هم بود! در شهر شما نیست جز دود و ماشین ... دلتون گرفته از آن و از این عطاری رو که من یک مثال زدم. اگر به فکر تولید مستقیم هم هستید اول باید زمین و آبش رو آماده کنید! خب یک گیاه چندساله است و روی زمین اجاره ای نمیشه سرمایه گذاری کرد! آیا زمین مناسب برای تولید رو دارید؟ نه، یک اطلاعاتی بذهنم رسیده بود میخواستم به بقیه هم منتقل کنم، بقیه مدیرها با این تیپ پست های من آشنا هستن... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ نه، یک اطلاعاتی بذهنم رسیده بود میخواستم به بقیه هم منتقل کنم، بقیه مدیرها با این تیپ پست های من آشنا هستن... خوب بود ... لذت بردیم! بازم از این کارا بکنید! 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ درود بحث شد من هم 10 تا بوته کاشتم درست هست که بومی مناطق گرم و مرطوب هست ولی در مناطق سرد هم جواب داده فعلا در ایران فقط بصورت پودر شده استفاده می شود و تکنولوژی استخراج قند نداریم. روی این قسمت کار بشه خیلی بهتر هست 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ درودبحث شد من هم 10 تا بوته کاشتم درست هست که بومی مناطق گرم و مرطوب هست ولی در مناطق سرد هم جواب داده فعلا در ایران فقط بصورت پودر شده استفاده می شود و تکنولوژی استخراج قند نداریم. روی این قسمت کار بشه خیلی بهتر هست بوتش رو از کجا تهیه کردید محصولی که شما برداشت میکنید چیه؟ چه استفاده ای داره؟ 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بوتش رو از کجا تهیه کردیدمحصولی که شما برداشت میکنید چیه؟ چه استفاده ای داره؟ تهیه ی بوته کار سختی نیست محصول قسمت های هوازی گیاه هست استفاده هم به عنوان شیرین کننده استفاده می شود .مثل شکر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده