دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ آموزش نقاشی روی پارچه مواد لازم برای نقاشی روی پارچه : رنگ اکریلیک چسبdm5 بیندر شابلون اتو پودر صدفی اکلیل مواد پفکی یا اورینت توضیحات : رنگهای اکریلیک به صورت متالیک-صدفی-فسفری و ساده در بازار موجود است که شما بنا به سلیقه و طرح خود ان را انتخاب می کنید.برای رقیق کردن رنگ از آب استفاده می شود. بیندر جهت تثبیت کردن رنگ روی پارچه مورد استفاده قرار می گیرد.بیندر را باید با رنگ مخلوط و از ان استفاده کرد. چسب dm5 چسبی است که بعد از خشک شدن بی رنگ می شود و برای برجسته کردن کار استفاده می شود. اورینت خمیری است که برای برجسته کردن کار استفاده می شود. به جای ان می توان از مواد پفکی هم استفاده کرد. اتو برای ثابت شدن رنگ باید در انتها کار را از پشت اتو کرد.در صورت ممکن نبودن می توان از سشوار نیز استفاده کرد. اینم چند نمونه عکس: 16 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان اگه کسی بلده آموزش کاملشو بذاره.من تو نت دنبالش میگشتم چیز زیادی پیدا نکردم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام چاپ روی لباس معمولا با استفاده از چاپ سیلک اسکرین صورت میپذیرد. نام دیگر این نوع چاپ Screen Printer میباشد. چاپ سيلك وسايل بسيار ساده ای دارد : 1-ميز نور: بر روی اين ميز دو مرحله كار انجام میشود 1- مرحله عكاسی 2- مرحله چاپ كه با ساخت آن آشنا میشويد. 2-شابلون: اين وسيله از دو تكه تشكيل شده است: 1- چارچوب ساده 2- توری مخصوص كه با ساخت آن آشنا میشويد. 3- پارو: با اين وسيله رنگ را روی شابلون پخش میكنيد و از اين طريق رنگ به جسم تحت چاپ میرسد. 4-ماده حساس: اين ماده باعث عكسبرداری طرح مورد نظر روی شابلون میشود. 5-تينر روغنی 6-تينر 10 هزار 7- كاردك: كارت های مصرف شده تلفن و اينترنت جايگزين مناسبی براي كاردك است. ساخت میز نور: ساختار اين ميز خيلی ساده است و از قسمتهای زير تشكيل شده است: 1- يك چهارپايه ساده (جنس آن مهم نيست فقط سطح روی چهارپايه از شيشه است) 2- مهتابی كه در زير سطح شيشهای قرار میگيرد. 3- صفحه نگهدارنده مهتابی 4- گيره (نگهدارنده شابلون در هنگام چاپ و عكاسی) اين ميز را در بازار توليد میكنند و بدون هيچگونه كيفيت بيشتری به شما به قيمت حدود 150 هزار تومان میفروشند. ولی شما همين ميز ساده را همانطور كه متوجه شديد (با توجه به اندازه هاي داده شده) میتوانيد حداكثر با 30 هزار تومان بسازيد. ساخت شابلون: برای ساخت شابلون به وسایل زير نياز داريد: 1- چارچوب (اندازه آن متناسب با كارتان باشد) 2- پارچه ZBF 3- منگنه (سوزن و دستگاه) 4- آب چسب ( از اداره های پست قابل خريداری میباشد) توضيحاتی در مورد پارچه ZBF: در بازار چاپ سيلك به پارچه توری چاپ سيلك نيز میگويند كه انواع مختلفی دارد. اين پارچه قيمت بالايی دارد و كار اصلی را انجام میدهد و در صورت مراقبت خوب نيازی به تعويض ندارد.اين پارچه بسيار محكمی است كه از منافذ ريزی در سه نوع سويسی ZBF كه دارد رنگ را عبور میدهد. پارچه و تركی و ژاپنی میباشد كه نوع سويسی آن از كيفيت خوبی برخوردار است و نوع ژاپنی و تركی پس از مدتی استفاده خاصيت خود را از دست میدهد. ادامه دارد ... . 12 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ مراحل كار: 1- پارچه را بر روی چار چوب میكشيد و به سه طرف آن منگنه میكنيد. در هنگام منگنه كردن شخص ديگری پارچه را بكشد تا شابلون مانند طبل شود و پس از طی مرحله 7 صدای طبل بدهد. (اهميت اين كار خيلی بالاست) 2- حال از دو قسمت عمودی و افقی مشخص شده در (شكل 7) "دو خط قرمز" شروع به منگنه كردن پشت سر هم كنيد. طوری منگنه كنيد كه فضای خالی بين منگنه ها باقی نماند. 3- بعد از منگنه كردن مانند شكل با چكش بر روی منگنه بكوبيد تا خوب فرو روند و محكم شود. (شكل8) 4- پس از طی مراحل 2 و 3 وسط دو طرف ديگر كه منگنه نشده را (بر خلاف شكل 9) محكم بكشيد و منگنه بزنيد. ( از پاره شدن پارچه نترسيد اين پارچه علاوه بر ظرافت بالا، استحكام بالايی نيز دارد) 5- حال پارچه را آب بزنيد و آن را كاملا خيس كنيد. (شكل 10) زيرا پارچه كش میآيد و پس از خشك شدن شابلون محكم میشود. (برای هر بار منگنه پارچه را كاملا خيس نماييد) 6- حال از اوسط پارچه شروع كنيد و تمام محيط پارچه كه منگنه نخورده را محكم بكشيد منگنه بزنيد.(شكل 11) 7- حال كه مرحله اول ساخت شابلون تمام شد بايد پارچه شما صدای طبل بدهد و مانند طبل كاملا كشيده باشد.(شکل12) 8- براي اين كه رنگ از اطراف شابلون نفوذ نكند دور آن را آب چسب میزنيم. بدين صورت كه آب چسب را خيس میكنيم و آن را در اطراف شابلون میزنيم.(شكل 13 ) طوري كه نصف آن روی شابلون و نصف ديگر بغل شابلون را بپوشاند. پس از اين كه دور شابلون را آب چسب زديم، محيط داخل شابلون را هم آب چسب میزنيم. طوری كه گوشههای شابلون را كاملا بپوشاند. صبر كنيد تا شابلون شما كاملا خشك شود. 9- حال شابلون شما آماده است. به علت چرب بودن پارچه ZBF ، شابلونتان را با آب و تايد بشوييد تا تميز شود. ساخت پارو: پارو از دو قسمت تشكيل شده است: 1- قطعه چوب شياردار (شكل 14) 2- نوار لاستيكی "بهتر است كه نخ دار باشد و لبه آن صاف باشد" (شكل 15) طريقه ساخت: نوار لاستيكی را داخل شيار چوب قرار میدهيم و سه ميخ در اول و وسط و انتهای چوب میزنيم تا نوار كاملا محكم شود. (شکل16) ادامه دارد ... . 17 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی 2 ساعت رفتم کلی نوشتم عکس آماده کرم آخرش اینترنت منفجر شد و کل زحمتام به باد رفت دیگه حوصله ندارم از اول شروع کنم کمرم شکست 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی 2 ساعت رفتم کلی نوشتم عکس آماده کرم آخرش اینترنت منفجر شد و کل زحمتام به باد رفت دیگه حوصله ندارم از اول شروع کنم کمرم شکست حالا بذار وقتی حوصله ات اومد.ولی حتما ادامش بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ تا چند دقیقه دیگه بخش دیگری را اضافه میکنم 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ مراحل آماده كردن شابلون آماده كردن اتاق تاريك: بعضي از مراحل چاپ سيلك احتياج به اتاق تاريك دارد. براي اين كار لامپ 60 وات را درون رنگ قرمز فرو میبريم تا سطح حباب آن را فراگيرد و پس از خشك شدن لامپ، آن را نصب میكنيم و قابل استفاده است. حال تمام منافذ نور به اتاق را میگيريم. اتاق تاريك آماده است. ساختن ماده حساس: (اين مرحله در اتاق تاريك انجام شود) ماده حساس از يك ماده اوليه و دو ماده ديگر درست میشود. ماده حساس اوليه را با دیكرومات كه در قوطی تيره میباشد به نسبت ده به يك مخلوط میكنيم. توجه كنيد كه ماده دیكرومات به نور(غير از نور قرمز) حساس است و نبايد آن را در معرض نور قرار داد. و همچنين ماده حساس ساخته شده را نيز از نور دور كنيد. ماده حساس ساخته شده برای مدت يك ماه قابل استفاده میباشد. هر يك از اين قوطیها براي چاپ 50 هزار تصوير مورد استفاده قرار میگيرد. مرحله عكاسی: (اين مرحله در اتاق تاريك انجام شود) پس از آماده كردن ماده حساس، آن رابه طور منظم و با كاردك (كارت تلفن بهتر است چون امكان خط انداختن كاردك بر روی پارچه وجود دارد) بر روي شابلون میكشيم و تمام قسمت شابلون را میپوشانيم. توجه داشته باشيد كه ماده حساس روي شابلون نبايد ضخامتی داشته باشيد و تنها بايد سوراخهای پارچه را بگيرد.حال شابلون را با وسايلی مانند سشوار و پنكه خشك میكنيم. انداختن طرح بر شابلون: (اين مرحله در اتاق تاريك انجام شود) طرح مورد نظرتان را بر روي ميز نور با نوار چسب بچسبانيد و شابلون را بر روی آن قرار دهيد درون شابلون يك پارچه يا پلاستيك مشكی قرار دهيد و بر روی آن يك شيشه مانند شكل قرار میدهيم. حال يك سری اجسام مانند كتاب را به عنوان وزنه بر روي شيشه قرار میدهيم. اين كار برای اين است كه شابلون به خوبی با طرح تماس پيدا كند و طرح را منعكس كند. 4 دقيقه - حال مهتابی ميز نور را روشن میكنيم و آن را حدود 4-3 دقیقه روشن نگه میداريم. پس از خاموش كردن مهتابی، وزنه ها و شيشه و سطح مشكی را بر میداريم و شابلون را از ميز برمیداريم. مرحله ظاهر كردن طرح: (اين مرحله در اتاق تاريك انجام شود) در اين مرحله شابلون را به ديوار تكيه میدهيم و آن را به زير فشار ملايم مايل به تند آب میگيريم تا طرحمان ظاهر شود. توجه كنيد كه هرگز دستتان را جلوی شير نگيريد و يا به شابلون دست نماليد. بگذاريد طرحمان با فشار آب ظاهر شود. پس از ظاهر شدن طرح بگذاريد تا شابلون خشك شود. ادامه دارد ... . 13 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ مرحله چاپ پيشنهاد میكنم، قبل از انجام مراحل چاپ، يك پلاستيك روی سطح ميز پهن كنيد تا شيشه ميز رنگی نشود. 1- شابلون آماده شده را به گيره میبنديم. 2- يك روزنامه زير شابلون میگذاريم 3- مقداری رنگ روغنی در شابلون مي ريزيم (براي هر چاپي يك نوع رنگ نسبت به كيفيت و ارزش آن وجود دارد. مانند روغن، PVC، پلي اتيلن) 4- مقداري تينر روغنی يا بنزين به رنگ اضافه میكنيم و با كاردك آن را هم میزنيم تا رنگ رقيق شود. 5- مرحله اصلی كار را شروع میكنيم: مطابق شكل 25، در مرحله اول با پارو رنگ را در طول شابلون پخش میكنيم و در مرحله دوم مطابق شكل 26، رنگ را در جهت عرض شابلون جمع میكنيم. توجه: در مرحله پنج مشاهده میكنيد كه طرحتان بر روی روزنامه خوب چاپ نشده. نگران نباشيد اين طبيعي است. چند بار مرحله 5 را بر روی روزنامه های باطله انجام دهيد تا طرحتان كم كم نمايان شود و جا بيافتد. پس از آنكه طرحتان خوب شد، هر شيئ كه سطح صافی داشته باشد، مانند سیدیها و پلاستيكهای دستهدار را میتوانيد زير شابلون قرار دهيد و بر روی آنها طرحتان را انجام دهيد. (مانند تصوير27) ادامه دارد ... . 12 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ مرحله پایانی تميز كردن شابلون: 1- پلاستيكی به مساحت دو برابر شابلون را به طور كامل روی زمين پهن كنيد و مقداری وايتكس روی آن بريزيد. 2- شابلون را روی پلاستيك آغشته به وايتكس قرار دهيد و دوباره توی شابلون وايتكس بريزيد. 3- نيمه ديگر پلاستيك را بر روی شابلون برگردانيد و آن را به شابلون بچسبانيد و بگذاريد 5 دقيقه شابلون به همين حالت باشد. 4- پس از 5 دقيقه شابلون را از لای پلاستيك بيرون بياوريد و آن را زير شير آب بگيريد و با فشار آب مواد حساس را از شابلون پاك كنيد. 5- پس از پاك شدن مواد حساس، شابلون را با تايد و يك پارچه بشوييد. و دو باره با فشار آب مواد را از شابلون پاك میكنيم. 6- پس از شستن شابلون مشاهده میكنيم كه هنوز قسمتهايی از طرح قبلی بر روی شابلون مشاهده میشود كه اگر پاك نشود در عكاسی بعدی دچار مشكل میشويم. 7- برای پاك كردن اين لكهها، دو تكه پشم شيشه را آغشته به تينر ده هزار میكنيم و آن را از دو طرف شابلون بر روی قسمت لكه دار ماساژ میدهيم تا لكهها محو شوند. 8- پس از پاك شدن لكهها دوباره شابلون را با آب و تايد شستشو میدهيم. 15 لینک به دیدگاه
maryam amirshahi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ ممنون خوب بود.حالا برای بخش طراحی چه نکاتی را باید رعایت کرد تا طرح ها با ترامهای مختلف و با کیفیت خوب دیده شوند . 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون خوب بود.حالا برای بخش طراحی چه نکاتی را باید رعایت کرد تا طرح ها با ترامهای مختلف و با کیفیت خوب دیده شوند . سلام دوستم اگه شابلونتون رو با دقت استفاده کنید کار تمیز در میاد.دیگه در مورد رنگ امیزی هم ک چ رنگی روی چه رنگ پارچه ای خوب در میاد رو خودتون ک هنر خوندین بهتر میدونید من مانتوم چاپ داره خیلی هم ثابت و خوبه رنگش .شستشوش کم باشه 2 لینک به دیدگاه
* nafi3 * 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سلام چاپ روی لباس معمولا با استفاده از چاپ سیلک اسکرین صورت میپذیرد. نام دیگر این نوع چاپ Screen Printer میباشد. چاپ سيلك وسايل بسيار ساده ای دارد : 1-ميز نور: بر روی اين ميز دو مرحله كار انجام میشود 1- مرحله عكاسی 2- مرحله چاپ كه با ساخت آن آشنا میشويد. 2-شابلون: اين وسيله از دو تكه تشكيل شده است: 1- چارچوب ساده 2- توری مخصوص كه با ساخت آن آشنا میشويد. 3- پارو: با اين وسيله رنگ را روی شابلون پخش میكنيد و از اين طريق رنگ به جسم تحت چاپ میرسد. 4-ماده حساس: اين ماده باعث عكسبرداری طرح مورد نظر روی شابلون میشود. 5-تينر روغنی 6-تينر 10 هزار 7- كاردك: كارت های مصرف شده تلفن و اينترنت جايگزين مناسبی براي كاردك است. ساخت میز نور: ساختار اين ميز خيلی ساده است و از قسمتهای زير تشكيل شده است: 1- يك چهارپايه ساده (جنس آن مهم نيست فقط سطح روی چهارپايه از شيشه است) 2- مهتابی كه در زير سطح شيشهای قرار میگيرد. 3- صفحه نگهدارنده مهتابی 4- گيره (نگهدارنده شابلون در هنگام چاپ و عكاسی) اين ميز را در بازار توليد میكنند و بدون هيچگونه كيفيت بيشتری به شما به قيمت حدود 150 هزار تومان میفروشند. ولی شما همين ميز ساده را همانطور كه متوجه شديد (با توجه به اندازه هاي داده شده) میتوانيد حداكثر با 30 هزار تومان بسازيد. ساخت شابلون: برای ساخت شابلون به وسایل زير نياز داريد: 1- چارچوب (اندازه آن متناسب با كارتان باشد) 2- پارچه ZBF 3- منگنه (سوزن و دستگاه) 4- آب چسب ( از اداره های پست قابل خريداری میباشد) توضيحاتی در مورد پارچه ZBF: در بازار چاپ سيلك به پارچه توری چاپ سيلك نيز میگويند كه انواع مختلفی دارد. اين پارچه قيمت بالايی دارد و كار اصلی را انجام میدهد و در صورت مراقبت خوب نيازی به تعويض ندارد.اين پارچه بسيار محكمی است كه از منافذ ريزی در سه نوع سويسی ZBF كه دارد رنگ را عبور میدهد. پارچه و تركی و ژاپنی میباشد كه نوع سويسی آن از كيفيت خوبی برخوردار است و نوع ژاپنی و تركی پس از مدتی استفاده خاصيت خود را از دست میدهد. ادامه دارد ... . نمیدونم چطوری میتونم ازتون تشکر کنم یه دنیا ممنونم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan4 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از کمکتون چند وقته دارم دنباله عکاسی چاپ شابلون میگردم و همین طور دارم برا یه نفر کار میکنم ولی تا مرحله پاک کردن طرح با ریتاردر رو بهم گفته ولی من خودم خیلی مشتاقم هرچه زود تر یاد بگیرم فکر کنم این چیزایی که شما اینجا توضیح دادین رو من دو ساله دیگه یاد میگرفتم لینک به دیدگاه
Ehsan4 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده این که وقتی دارم حساس رو روی شابلون میریزم وقتی خواستم به طرح بچسبونم طرحمو رنگی نمی کنه ؟ یا اینکه وقتی میخوام بزارم روی میز نور میز رو رنگی نمیکنه ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام بااجازه آموزشتون را بانام محمود درون وبلاگ گذاشتم . درصورت عدم رضایت بفرمایید تاحذف کنم /مرسی لینک به دیدگاه
ceeport 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۸ در در 25 شهریور 1394 در 21:59، * nafi3 * گفته است : نمیدونم چطوری میتونم ازتون تشکر کنم یه دنیا ممنونم در در 16 خرداد 1392 در 11:19، mvakili گفته است : مرحله پایانی تميز كردن شابلون: 1- پلاستيكی به مساحت دو برابر شابلون را به طور كامل روی زمين پهن كنيد و مقداری وايتكس روی آن بريزيد. 2- شابلون را روی پلاستيك آغشته به وايتكس قرار دهيد و دوباره توی شابلون وايتكس بريزيد. 3- نيمه ديگر پلاستيك را بر روی شابلون برگردانيد و آن را به شابلون بچسبانيد و بگذاريد 5 دقيقه شابلون به همين حالت باشد. 4- پس از 5 دقيقه شابلون را از لای پلاستيك بيرون بياوريد و آن را زير شير آب بگيريد و با فشار آب مواد حساس را از شابلون پاك كنيد. 5- پس از پاك شدن مواد حساس، شابلون را با تايد و يك پارچه بشوييد. و دو باره با فشار آب مواد را از شابلون پاك میكنيم. 6- پس از شستن شابلون مشاهده میكنيم كه هنوز قسمتهايی از طرح قبلی بر روی شابلون مشاهده میشود كه اگر پاك نشود در عكاسی بعدی دچار مشكل میشويم. 7- برای پاك كردن اين لكهها، دو تكه پشم شيشه را آغشته به تينر ده هزار میكنيم و آن را از دو طرف شابلون بر روی قسمت لكه دار ماساژ میدهيم تا لكهها محو شوند. 8- پس از پاك شدن لكهها دوباره شابلون را با آب و تايد شستشو میدهيم. با سلام و تشکر از سایتتون من میخوام با اورینت اول بار کارکنم و اطلاعات دقیقی تو اینترنت پیدا نکردم لطفا میشه بفرمایین بعد دراوردن طرح روی توری چطوری باید چاپ انجام بشه؟ رنگ رو رقیق کنیم یا چ میزان جوهر اضافه کنیم تا پس نده؟ و اینکه برای تثبیت رنگ روی پارچه چیکار باید بکنیم؟ ممنون لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ در در 27 دی 1398 در 22:46، ceeport گفته است : من میخوام با اورینت اول بار کارکنم و اطلاعات دقیقی تو اینترنت پیدا نکردم لطفا میشه بفرمایین بعد دراوردن طرح روی توری چطوری باید چاپ انجام بشه؟ رنگ رو رقیق کنیم یا چ میزان جوهر اضافه کنیم تا پس نده؟ و اینکه برای تثبیت رنگ روی پارچه چیکار باید بکنیم؟ سلام، برای جلوگیری ازگرفتگی شابلون توی رنگ با اورینت؛به اندازه ی قاشق غذا خوری گلیسیرین تو یکیلو به اورینت اضافه کنید،ی کمی اوره تو آب حل کنید و به اورینت اضافه کنید،غلظت رنگ رو با اضافه کردن آب مناسب کنید نه خیلی سفت باشد و نه شل و آبکی، حالت خمیری داشته باشه،تو هر 10 تا 15 کاری که چاپ میزنید خمیر توی شابلون رو با پاشیدن مقدار کمی آب (با آب پاشهای دستی)و مخلوط کردن اون روی شابلون خمیر رنگ رو در حالت تعادل نگه دارید. پ ن:معمولا از توری شماره 48 استفاده میشه.برای ثابت کردنش بیندر رو با رنگ ترکیب کنید،برای برجسته شدن چسب DM5 خشک که میشه بی رنگ میشه برای اورینت که حالت پفکی داره خوبه و اون حالت برجسته رو حفظ میکنه. لینک به دیدگاه
ceeport 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ در 13 ساعت قبل، BISEl گفته است : سلام، برای جلوگیری ازگرفتگی شابلون توی رنگ با اورینت؛به اندازه ی قاشق غذا خوری گلیسیرین تو یکیلو به اورینت اضافه کنید،ی کمی اوره تو آب حل کنید و به اورینت اضافه کنید،غلظت رنگ رو با اضافه کردن آب مناسب کنید نه خیلی سفت باشد و نه شل و آبکی، حالت خمیری داشته باشه،تو هر 10 تا 15 کاری که چاپ میزنید خمیر توی شابلون رو با پاشیدن مقدار کمی آب (با آب پاشهای دستی)و مخلوط کردن اون روی شابلون خمیر رنگ رو در حالت تعادل نگه دارید. پ ن:معمولا از توری شماره 48 استفاده میشه.برای ثابت کردنش بیندر رو با رنگ ترکیب کنید،برای برجسته شدن چسب DM5 خشک که میشه بی رنگ میشه برای اورینت که حالت پفکی داره خوبه و اون حالت برجسته رو حفظ میکنه. ممنون فقط من اوره رو از کجا میتونم تهیه کنم و این چسب DM5 رو با بیندر؟ من اردبیلم و بقیه ی مواد رنگی رو هم از تهران سفارش میدم فکر نکنم تهرانم باشه اگه جایی بلدین راهنماییم کنین با تشکر ? لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ در 8 ساعت قبل، ceeport گفته است : ممنون فقط من اوره رو از کجا میتونم تهیه کنم و این چسب DM5 رو با بیندر؟ من اردبیلم و بقیه ی مواد رنگی رو هم از تهران سفارش میدم فکر نکنم تهرانم باشه اگه جایی بلدین راهنماییم کنین با تشکر ? اوره, کاربامید هستـــ از کلینیکای گیاه پزشکی میتونید تهیه کنید معمولا به عنوان کود استفاده میشه , اونجاهایی که تجهیزاتـــ مخصوص به ازمایشگاه های شیمی رو تهیه میکنن هم احتمالش هستـــ چسب dm5 رو هم از لوازم تحریرهایی که لوازم نقاشی رو کامل دارن میتونید تهیه کنید چیز کمیابی نیست ! از طریق اینترنت هم میتونید تهیه کنید خرجش ی سرچ ساده اس . به هر حال هیچکدوم چیزای نایاب و کمیابی نیستن , امیدوارم کلیدای مفیدی روشن شده باشه براتون.موفق باشید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده